Spausdintuvų dažų kasetės
|
|
linuciuxxxx | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 0:33 AM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| DALINAMĖS INFO KOKIAS KASETES NAUDOJATE,PERKATE NAUJAS AR PILDOTĖS.KUR PERKATE AR KUR PILDOTĖS VISKAS LABAI ĮDOMU.
|
Atsijungęs |
| |
mazike | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 8:18 AM | Žinutė # 2 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1665
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pigiausias variantas dazu tai parsisiusti per ebay, cia pigiausias mano manymu variantas. Pvz. P.S. lygiai tokius rasalus perka ir tos parduotuves , kurios pildo kasetes..... toki galima parsisiusti uz 56 Lt, tai uztektu kazkur jo 4 kart papildyti...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota mazike - Šeštadienis, 2010-04-10, 8:19 AM |
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Sekmadienis, 2010-04-11, 4:26 AM | Žinutė # 3 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (mazike) Pigiausias variantas dazu tai parsisiusti per ebay, cia pigiausias mano manymu variantas. o kazin jie visoms kasetems tinka
|
Atsijungęs |
| |
mazike | Data: Sekmadienis, 2010-04-11, 9:16 AM | Žinutė # 4 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1665
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) o kazin jie visoms kasetems tinka galvoju kiekvienam spausdintuvui juk kasetes turi numeriuka....tai as cia idejau pagal savo spausdintuvo modeli....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 1:59 AM | Žinutė # 5 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (mazike) kiekvienam spausdintuvui juk kasetes turi numeriuka....tai as cia idejau pagal savo spausdintuvo modeli.... aiskutis,reiks ir man pasidometi,aciu uz info ,nes as pirkausi dazus topo centre
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 3:21 PM | Žinutė # 6 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (mazike) Pigiausias variantas dazu tai parsisiusti per ebay, cia pigiausias mano manymu variantas. O kaip iš ten pirktis niekad nesu bandžiusi,baisoka,kad nemokėsiu dažai baiginėjasi,tai ieškau kur pigiau,nes originalių neapsimoka pirkt,šiaip kiek skaičiau,tokiam kaip mano spausdintuvui atsiranda kasetės kur bus galima daug sykių papildyti,nes dabar šios nepildomos...tik va iš kur žinoti ar apsimoka dėl kainos tai tikrai,nes žymiai pigiau,bet va dėl kokybės Linuciuxxx a tu kiek už kasetes mokėjai?Mūsų spausdintuvai vienodi,tai labai įdomu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 7:37 PM | Žinutė # 7 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Linuciuxxx a tu kiek už kasetes mokėjai?Mūsų spausdintuvai vienodi,tai labai įdomu Irce, žinok aš pirkau originalias,topo centre pirkau,nepigios jos,bet kad nieko kito neradau
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 9:55 PM | Žinutė # 8 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) aš pirkau originalias,topo centre pirkau,nepigios jos,bet kad nieko kito neradau Aišku.Aš visur info ieškau,jei ką sužinosiu būtinai parašysiu
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 10:42 PM | Žinutė # 9 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Aš visur info ieškau,jei ką sužinosiu būtinai parašysiu aha gerai būtų ir aš jei ką atrasiu irgi duosiu žinią
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2010-09-21, 10:28 PM | Žinutė # 10 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Man vakar giminaitė užsakė dažus per savo firmą,tai kai atvežė pamačiau kad ne tokios kasetės kaip kad pirkausi topo centre,šiandien susidėjau į spausdintuvą,tai man jos nelabai patiko kažkokie labai jau skysti dažai,kažin kaip jie man spausdins bet dar neišbandžiau spausdinimo,bet įtariu ko gero ne kas bus
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 8:55 AM | Žinutė # 11 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) Man vakar giminaitė užsakė dažus per savo firmą,tai kai atvežė pamačiau kad ne tokios kasetės kaip kad pirkausi topo centre,šiandien susidėjau į spausdintuvą,tai man jos nelabai patiko kažkokie labai jau skysti dažai,kažin kaip jie man spausdins bet dar neišbandžiau spausdinimo,bet įtariu ko gero ne kas bus Tai tu pabandyk spausdinti ir tada parašyk kaip ten kas,gal viskas liuks bus aš tai dažus topo centre pirkau,bet ne originalius,nes jie brangūs,pirkau po 25lt,aišku ir tai nepigiai atsiėjo,nes reikia 5 kasečių...bet per puse pigiau nei perkant originalias.O spausdinimo kokybė ta pati Šiaip dabar,kai šitos baiginėsis,pirksim iš ineto,kad būtų galima paskui papildyti,kaip tik atsiranda mūsų spausdintuvams,bet va dar neišbandyta ir niekas,bent pas ką klausiau,nžn ar apsimoka ir verta,dėl pinigų labai apsimokėtų,nes juokingos kainos su šitom lyginant,va dėl spausdinimo neaišku.Na bet kol neišbandysim,tol ir nežinosim
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 0:10 AM | Žinutė # 12 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Tai tu pabandyk spausdinti ir tada parašyk kaip ten kas,gal viskas liuks bus Nu žinok išbandžiau šiaip tai gal ir nieko ,bet spalvos prastesnės nei originalių,iš bėdos galima naudot.Man jos išpradžių itartinos pasirodė,nes kai išsipakavau kasetes,tai ten tie dažai kažkokie labai jau skysti,nei originalių.Na bet dabar vistiek teks man jas sunaudot Quote (Irce) pirksim iš ineto,kad būtų galima paskui papildyti,kaip tik atsiranda mūsų spausdintuvams,bet va dar neišbandyta ir niekas,bent pas ką klausiau,nžn ar apsimoka ir verta,dėl pinigų labai apsimokėtų,nes juokingos kainos su šitom lyginant,va dėl spausdinimo neaišku.Na bet kol neišbandysim,tol ir nežinosim miela o kur tu nete radai,nes kai aš ieškojau tai nieko neradau tikrai reiktų pabandyt,jeigu kaip sakai kad kainos juokingos palyginus su originaliom .
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 9:09 PM | Žinutė # 13 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) Nu žinok išbandžiau šiaip tai gal ir nieko ,bet spalvos prastesnės nei originalių,iš bėdos galima naudot.Man jos išpradžių itartinos pasirodė,nes kai išsipakavau kasetes,tai ten tie dažai kažkokie labai jau skysti,nei originalių.Na bet dabar vistiek teks man jas sunaudot Svarbu spausdina,sunaudosi Quote (linuciuxxxx) kur tu nete radai,nes kai aš ieškojau tai nieko neradau tikrai reiktų pabandyt,jeigu kaip sakai kad kainos juokingos palyginus su originaliom . VA ČIA PAŽIŪRĖK daugiau kolkas nieko neradau mane suddomino ten rinkinukas,visų kasečių 75 lt reiks nusipirkti kai baiginėsis dažai,tada bus aišku ar verta.
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2010-09-28, 11:15 AM | Žinutė # 14 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Svarbu spausdina,sunaudosi tai taip sunaudosiu,juolab kad už dyką gavau Quote (Irce) VA ČIA PAŽIŪRĖK daugiau kolkas nieko neradau 10 mane suddomino ten rinkinukas,visų kasečių 75 lt galvoju reiks nusipirkti kai baiginėsis dažai,tada bus aišku ar verta. ąčiū reiks ir man pasižiūrėt ir gal išbandyt jei tu pirma pabandysi duok žinią kaip kas
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-09-28, 11:54 AM | Žinutė # 15 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) jei tu pirma pabandysi duok žinią kaip kas tai būtinai nžn tik kada pirksiu,kasetes neseniai keičiau,kai baiginėsis tada pirksiu tas
|
Atsijungęs |
| |