Perkelta MonikisSs žinutė: Degu.
na prieziuros jiems reik nedaug-kas antra diena pasert ir karta per savaite narva isvalyt... siaip deguciai skiriasi vienas nuo kito savo charakteriu... as du turiu, tai jie kaip diena ir naktis... vienas megsta but ant ranku, kitas iskart kanda... vienas paleistas pabegiot po kambari, po 5 min gryzta pats i narva, kita reikia labai ilgai gaudyti... jie siaip megsta po kambarius pabegiot, bet mes pataruoju metu retai bepaleidziam, nes jie visur kokoja, ir uzknisa mane po to valyt visas pakampes... didziausias ju pliusas-jokio kvapo
yra jie pas mane isbuve 10 dienu nevalyti ir vis tiek jokio kvapo nebuvo
na, as mergyte ir pati turiu... jai 7 menesiai... pasodinu ja i kede priesais narveli ir kokias 15 min ji stebi, as tuo metu galiu kambari apsitvarkyt
jei paleidziu salia jos, tai ji su ranka taikos uzvosti, arba ciupti i sauja
todel nepalieku be prieziuros jos salia narvelio neprisegtos kedeje... kolkas nesuleisiu jos su pelytemis, kai paaugs, bandysim susitart, kad pelytems irgi skauda... siaip degu draugiski yra, nekanda, jei ju neskriaudi pirmas... gal dar ko nori paklaust? as irgi labai dvejojau, kai reikejo juos pirkt... bet irgi vyras norejo... nu netrukdo jie man gyvent
nu va, prifotkinau katik... nuotraukos nera labai kokybiskos, nes nera taip lengva juo vienoj vietoj nulaikyt...