MŪSŲ KAČIŲ FOTO ir plepaliukai apie jas
|
|
katcia | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 12:59 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pasirodom ir mes su Kičiu Trumpas musu katino gyvenimo aprasymas 1. pirma diena naujuose namuciuose 2. Katinas - keliauninkas 3. Gerai kol esu mazas, tai galiu ir zaislinese masinelese nusnusti 4. O stai taip as reaguoju i sunis 5. Megstamiausia miegui vieta yra ivairus maisai ir tases 6. O stai taip as ilsiuosi su savo seimininku. 7. Ir laimeje, ir nelaimeje pasirenges zuvy gelbeti i savo skranduka 8. As katinas, kuris nebijo vandens 9. O stai taip padedu savo seimininkei dirbti su kompiuteriu 10. O stai taip atrodziau kai mane nupenet bande seimininkas, sveriau net 7kg budamas 8 menesiu, bet grizo is ligonines seimininke ir viskas stojo i savo vietas 11. Taip atrodau, kai buna labai piktas 12. O stai cia mano didziausia gyvenimo geda, tapau neigalus ( vyriskaja prasme).
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-07-18, 4:15 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) Pasirodom ir mes su Kičiu Wooow su kokiu išsamiu katino gyvenimo aprašymu ir foto Nu jau koks mielas tas jūsų Kičius fainuolis iki begalybės O kai iškastravote ar čia visiems katinams būtina uždėt tą apykaklį aš kai nesusidūrusi su tuo tai gal ir kvailai skamba mano klausimas
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-07-18, 4:20 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) stai musu miegancioji grazuole,numyletine musu Kokia faina katukė Quote (idit) anytos katinas.iskovojo geliu loveli cia jo lova nu bet koks mielas kašaras,šakės Quote (idit) cia jis ant nugaros miega nerealiai fainulka koks
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-07-18, 10:08 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| katcia, fainuolis koks katinas jūsų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 11:16 AM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| naujasis vyrisks musu seimoje
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 11:35 AM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) naujasis vyrisks musu seimoje koks grožis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 11:40 AM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) koks grožis paprastas naslaitelis jau net Zygutis ji paima zinoma tik kai nemato jo snukucio ir gali net uodega paglostyti na o vaikinai su juom miega.pradzioj kovojo su katruom mieguos o dabar jau vienas kitam permetineja,nes jis nakti sugalvoja selti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 1:08 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) paprastas naslaitelis jau net Zygutis ji paima zinoma tik kai nemato jo snukucio ir gali net uodega paglostyti na o vaikinai su juom miega.pradzioj kovojo su katruom mieguos o dabar jau vienas kitam permetineja,nes jis nakti sugalvoja selti gaila man kačiukų kuriuos imeta, kaip kokias šiukšles nekenčiu tokių žmonių , pas draugus katytė irgi žaidžia naktį , o kodėl žygutis paima, kai tik snukučio nemato
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 1:17 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kodėl žygutis paima, kai tik snukučio nemato jis vis dar visko bijo o ypac kas judas na bet jau cia didele pazanga yra padares
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 1:21 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) jis vis dar visko bijo o ypac kas judas na bet jau cia didele pazanga yra padares na tada taip, tikra pažanga
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2010-10-21, 1:26 PM |
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 4:51 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) naujasis vyrisks musu seimoje Fainuolis kašariukas ir šaunuoliai,kad priglaudėt benamiuką
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 6:12 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Fainuolis kašariukas ir šaunuoliai,kad priglaudėt benamiuką ikiso ji mum,na as asmeniskai norejau tokio ryzo,bet ten buvo mergyte.tiek dziaugiuosi jog iskarto dare i dezute,ir vos ji palietus isijungia katinuko motoriukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 7:06 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tiek dziaugiuosi jog iskarto dare i dezute,ir vos ji palietus isijungia katinuko motoriukas na tikrai labai gerai, o tai kol įpratini kaip man patinka tas matoriukas
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-11-13, 2:26 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sakykite ,gal kas žinote kaip būna....pasitaikė man proga priglaust katytę suaugusią jau (nes šeimininkė išvyko užsienin),kažin ar nebus sunku tiek katei ,tiek mums prisijaukinti ją prie naujos aplinkos??? Ar ji nekeršytų,kad pasikeitė jos gyvenamoji vieta? Man patinka dar ir tas dalykas,kad ji sterilizuota jau
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-11-13, 2:41 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau