MŪSŲ KAČIŲ FOTO ir plepaliukai apie jas
|
|
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-11-21, 6:14 PM | Žinutė # 61 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ui kokia grazi
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-11-23, 9:55 AM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Štai mūsų Mika čia snaudanti Oi kokia gražutė smagu turėti gyvūnėlį,bet ir priežiūros reikia.Vat mūsų katinui buvo kažkas užėję,pradėjo šlapintis ne į dėžę,nors kastruotas,visada eidavo į dėžę...kelis kartus ant kilimo,lovos prisisiojo...jau manėm nešim migdyti,nes visi namai oi kaip dvokė bet gaila katuko,pripratę visi prie jo...dažniau keisti kraiką pradėjom,kolkas lyg nedaro kitur,tikiuosi nesikartos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-11-23, 10:10 AM | Žinutė # 63 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Oi kokia gražutė Ačiū Quote (Irce) smagu turėti gyvūnėlį,bet ir priežiūros reikia Jau dabar pradedu suprasti ką reikšia turėti namie gyvūną,kurio nenulaikysi kaip žiurkėno narve visur lipa,viską uosto...o kas labiausiai mane piktina,kad ji baisiai puola tiek į virtuvės tiek į vonios kriaukles ir žinokit pastebėjau,kad va šiand jau 2 diena kaip jos dėžėj nėra sysinta ...nu žinokit man kyla tokia mintis ,kad ji čiurškia į kriaukles ko tikrai negaliu pakęsti...jaučiu nebe perauklėsiu,nežinau nei ką daryti,dėžėj kraiko užtenka ,kad pasikast ir padaryt,o gal katinai tik kas antrą dieną tesysina ar kas trečią nu žodžiu...maisto jokiu būdu negaliu palikt niekur,nes užlipa..netgi maišelius tuos celofaninius pagriaužia ,gal ,kad užuodžia kas viduj....nu žodžiu atvirai pasakius pradedu gailėtis savo tos svajonės ,bet tikrai nemaniau,kad mane pradės nervinti tokie dalykai ir gan stipriai
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-11-23, 10:13 AM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Vat mūsų katinui buvo kažkas užėję,pradėjo šlapintis ne į dėžę,nors kastruotas,visada eidavo į dėžę...kelis kartus ant kilimo,lovos prisisiojo...jau manėm nešim migdyti,nes visi namai oi kaip dvokė Gal jis taip keršijo už kažką nes kiek žinau ,jei katinui kažką padarai,na ,kad ir subari labiau ar įžeidi poną didenybę kaip kitaip,tai jis keršija pasysindamas kai kur Linkiu,kad tai nebesikartotų
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-11-23, 10:15 AM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na mazesni lengviau perauklet.musu katinukas pas mus i lova jau nelipa<per makti 3 kartus ismeciau>ir seip jau suprato kad i antra auksta nekti nevalia lipt.kaip ir ant stalo.o tu buvusios seiminkes paklausk kur jis sisiodavo,ir seip apie jo ipratimus
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-11-23, 10:17 AM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o tu buvusios seiminkes paklausk kur jis sisiodavo,ir seip apie jo ipratimus Ką ten jos paklausi,jei katė beveik 2 metus viena gyveno namuose ir darė ką norėjo ..blyn jaučiu prisidirbau čia sau ant galvos nesąmonių tik
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-11-23, 10:17 AM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Išvarys vyras su visa kate iš namų
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-11-23, 10:20 AM | Žinutė # 68 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) pastebėjau,kad va šiand jau 2 diena kaip jos dėžėj nėra sysinta ...nu žinokit man kyla tokia mintis ,kad ji čiurškia į kriaukles Maniškis per dieną kelis kartus sisioja ir gali būti,kad tavo kačikė tikrai į kriauklę daro,nors gal pamatytum žinau,kad yra katinų,kurie daro į kriaukles ar į vonią ir pan.,čia jau matyt nuo mažens taip įpratę...nesinervink,jau geriau į kriauklę nei kur kampe ant kilimo...nors ir čia ne išeitis,sako kai matai kad katė padaro tvarkingai į savo dėžutę,reikia pagirti,paglostyti,tada ji vėl norės ten eiti žodžiu su gyvūnu man daugiau vargo nei su mažu vaiku pati jau ne kartą gailėjausi,kad apsiėmiau auginti...bet juk nemesi lauk,gyvas padarėlis Quote (Valedy) atvirai pasakius pradedu gailėtis savo tos svajonės ,bet tikrai nemaniau,kad mane pradės nervinti tokie dalykai ir gan stipriai labai puikiai tave suprantu Quote (Valedy) Gal jis taip keršijo už kažką Gali būti,nes būna kad baru ir per uodegą gauna,na piktas jis pas mus,vaikai jei dūksta jis iš pasalų kanda ir ne šiaip žaisdamas,o iki kraujų jo net paglostyti neina,nes tuoj kanda...ai,gyva bėda ir tiek
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-11-23, 10:22 AM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Ką ten jos paklausi,jei katė beveik 2 metus viena gyveno namuose ir darė ką norėjo Tada jau tikrai teks pavargti tau su ja,kantrybės tau didelės linkiu
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-11-23, 10:30 AM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Maniškis per dieną kelis kartus sisioja ir gali būti,kad tavo kačikė tikrai į kriauklę daro,nors gal pamatytum Taiva ,kad konkrečiai nepamatau,kad ji ten sysintų,bet faktas,kad puola į kriaukles ir po vonią vaikšto,nes plaukų ant kraštų randu....nu žinokit tikrai pradedu įtart,kad ji man kriaukles privaro...va prisiminiau...nugi ir šiand atsikėlusi radau kriauklėj įmestus kempinėlę ir šluostuką.......eina sau nugi jaučiu rimtai jin myža į kriauklę,ir su šluotuku tipo užkasa jėtus ir ką daryti gal man ją nakčiai uždaryt į vonią,kad bent jau man virtuvė švari liktų ...bliam tuoj nervas imt pradės dar labiau.....ir dar čia ne viskas,bet ji mano mažosios nelabai nori prisileist,man vis tokia baimė kai mažė ją glosto (o myli be proto katę,jei galėtų išbučiuotų visą),o toji ne kart kepštelėjusi yra ir tokiom ne kokiom akim vis žiūri į mano vaiką Quote (Irce) na piktas jis pas mus,vaikai jei dūksta jis iš pasalų kanda ir ne šiaip žaisdamas,o iki kraujų jo net paglostyti neina,nes tuoj kanda...ai,gyva bėda ir tiek Įsitaisėm sau vargo Irciuk ...sakiau jei tikrai neis perauklėti katės,vešiu užmigdyt...tikrai nekelsiu isterijų,ne pasaulio pabaiga..bet jei gyvūnas nepripras ir nesikeis į gerą pusę ,tai nematau kitos išeities...o nevalos tikrai nenoriu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-23, 1:21 PM | Žinutė # 71 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) tipo užkasa jėtus ir ką daryti gal man ją nakčiai uždaryt į vonią,kad bent jau man virtuvė švari liktų ...bliam tuoj nervas imt pradės dar labiau.....ir dar čia ne viskas,bet ji mano mažosios nelabai nori prisileist,man vis tokia baimė kai mažė ją glosto (o myli be proto katę,jei galėtų išbučiuotų visą),o toji ne kart kepštelėjusi yra ir tokiom ne kokiom akim vis žiūri į mano vaiką galvoju nu va blemba katė gražu,smagu bet kai ne nuo mažens auginta ji tai nežinai kas jei gali šauti ,blemba dabar tau tikrai čia galvosukis su ja
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-11-23, 3:18 PM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu va blemba katė gražu,smagu bet kai ne nuo mažens auginta ji tai nežinai kas jei gali šauti ,blemba dabar tau tikrai čia galvosukis su j Na bus dar matyt ,turiu vilties,kad nebepuls tiek į kriaukles,nes šiand jos dėžutę iškėliau į tualetą (buvo vonioj,nes daugiau vietos),gal sakau pasitaisys reikalai jei labai nori būti didelė,gal glozete darys savo reikalą...nes esu girdėjusi ne iš vieno,kad katės kitos glozetuose atlieka savo reikaliukus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-23, 3:22 PM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) nes esu girdėjusi ne iš vieno,kad katės kitos glozetuose atlieka savo reikaliukus galvoju yra,yra tokių
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-11-23, 5:22 PM | Žinutė # 74 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) ji mano mažosios nelabai nori prisileist,man vis tokia baimė kai mažė ją glosto (o myli be proto katę,jei galėtų išbučiuotų visą),o toji ne kart kepštelėjusi yra ir tokiom ne kokiom akim vis žiūri į mano vaiką Gal būt ji mažų vaikų nemačius,na neaugo su jais reikia po truputį pratinti,gal apsipras.Nors mano kašaras vaikų nelabai myli,kas kad augęs nuo mažens
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-11-23, 7:21 PM | Žinutė # 75 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Gal būt ji mažų vaikų nemačius,na neaugo su jais Augusi su vaikais,bet kažkiek didesniais nei mano mažė,arba sakau jau primiršo ...o gal dar sakau kokie ten biolaukai nesutampa Quote (Irce) Nors mano kašaras vaikų nelabai myli,kas kad augęs nuo mažens Kietas charakteris tavo katuko
|
Atsijungęs |
| |