Trečiadienis, 2024-11-27, 9:46 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Forum moderator: Laurituke, Romeniukas  
Vaikučių mėgstamiausi užsiėmimai
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:04 PM | Žinutė # 271

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Kaip šaunu Mūsų Dovydas tai dar neskaito viską ta vasara daro ištisai kieme nori būti,knygyčių nebelabai priprašysi paimti ir kažką pasimokyti,ar užduotėles spręsti,kai už lango girdi kaip draugai duodasi Bet manau priešmokiklinėje grupėje išmoks,imlus mokslui yra tai iki pirmos klasės manau tikrai turėtų skaityti.

žinok ne kiek darželyje mokins nes paprasčiausiai manau nepajėgi auklėtoja išmokyti visus, aišku bendrai tai mokys visus, o paskui gale metų bent jau pas mus darys testą su vaikais ir pasakys kad sunkiau sekasi ir pasimokysit _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:06 PM | Žinutė # 272

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
žinok ne kiek darželyje mokins nes paprasčiausiai manau nepajėgi auklėtoja išmokyti visus, aišku bendrai tai mokys visus, o paskui gale metų bent jau pas mus darys testą su vaikais ir pasakys kad sunkiau sekasi ir pasimokysit _liuks_

Manau ir namie teks pasimokinti,į kiemą rečiau eis tai ir knygą dažniau į rankas paimsime _liuks_

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:08 PM | Žinutė # 273

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Maniškiai tai nei šokti nei dainuoti nelinki,jie abu pas mane ant judrumo ant sporto labiau,negali ilgai vietoje nubūti,reikia veiksmo,su dviračiais gerai išsikrauna

na nelabai gerai kad nesusikaupia, sunku bus mokykloje kai turės sedėt juokas juokas maniškis tai lanko boksą su tėčiu, bet rugpjūtį atostogos, tai pailsės ir sakė krepšinin eis _liuks_
Quote (idit)
kaip ir buvo nuplanuota po 5 gimtadienio Zygimantas pradejo uoliai mokintis raidziu ir skaiciu.i diena ismoksta po 1-3 raideles.jau nesudetingus skiemenukus skaito.tikuos nedings tas noras ir toliau

kaip faina, panašiai kaip domsius _liuks_ sako noriu skaityt ir kai suėjo 5 pradėjo _liuks_ o va mūsų krikštasūniui 5 suėjo tai suskaičiuoja labai mažai, o raidžių tai regis nei vienos nepažįsta 10

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:12 PM | Žinutė # 274

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na nelabai gerai kad nesusikaupia, sunku bus mokykloje kai turės sedėt juokas juokas maniškis tai lanko boksą su tėčiu, bet rugpjūtį atostogos, tai pailsės ir sakė krepšinin eis _liuks_

Esmė tame,kad darželyje išsėdi kai reikia ramiai,kaip sako aplinka veikia,darželyje yra griežta drausmė,o namuose jau kaip ir namuose į viską atlaidžiau žiūrima,tai ir nėra noro. Bet reikės manau griežščiau užsiimti,nenoriu labai spausti,paskui visai nenorės mokintis. Kitas dalykas reikia sukurti tinkamą aplinka vaikui mokintis,pas mus brolis trugdo,lenda kaip sakant į akis,pradeda abu pyktis,žodžiu visko pas mus būna 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:13 PM | Žinutė # 275

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Manau ir namie teks pasimokinti,į kiemą rečiau eis tai ir knygą dažniau į rankas paimsime

galima labai puikiai suderinti viską nereikia gi sedėti kelių valandų užtenka 10-15min ir gali bėgti į kiemą, ir manau anksčiau ar vėliau vistiek teks pasedėti prie jų miela

Atsijungęs
iditData: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:14 PM | Žinutė # 276

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
žinok ne kiek darželyje mokins nes paprasčiausiai manau nepajėgi auklėtoja išmokyti visus, aišku bendrai tai mokys visus, o paskui gale metų bent jau pas mus darys testą su vaikais ir pasakys kad sunkiau sekasi ir pasimokysit

dickiaipabaige paruosiam mokedami gal 5 raides,na savo vardus tik parasydavo ir jokio testo nedare,paske jog mokykloj ismoks.
Quote (snieguoliuke)
Quote (Romeniukas)
Maniškiai tai nei šokti nei dainuoti nelinki,jie abu pas mane ant judrumo ant sporto labiau,negali ilgai vietoje nubūti,reikia veiksmo,su dviračiais gerai išsikrauna

na nelabai gerai kad nesusikaupia, sunku bus mokykloje kai turės sedėt

as kai dickaim pradejau leist prie kompo tai biski ir susikaupimas atsirado,bent nejuda 5 min juokas
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:16 PM | Žinutė # 277

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
dickiaipabaige paruosiam mokedami gal 5 raides,na savo vardus tik parasydavo ir jokio testo nedare,paske jog mokykloj ismoks.

aš irgi nustebau, kai pasakė kad jei norit sužinoti apie vaikų gebejimus nueiti reikia pas darželio logopedę, nes visiems vaikams buvo atliekamas testas o rezultatai pas ją miela visai įdomu buvo _liuks_ _liuks_
Quote (idit)
as kai dickaim pradejau leist prie kompo tai biski ir susikaupimas atsirado,bent nejuda 5 min

o maniškis prie kompo nesėdi, nebent lyja ir draugų kieme nėra juokas juokas ir tai trupam juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:17 PM | Žinutė # 278

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)

Oj tai mūms dar gerai,moka visas raides parašyti daug ką moka,skaičiuoja puikiai iki 100 manau nebus didelių problemų _liuks_ Kas be ko išmoks mokykloje kaip ir visi išmoksta _liuks_ _liuks_

Quote (idit)
as kai dickaim pradejau leist prie kompo tai biski ir susikaupimas atsirado,bent nejuda 5 min juokas

Oj jei aš leisčiau tai manau ir kokias dvi valandas ramiai sedėtų ir net nejudėtų juokas juokas

Atsijungęs
iditData: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:21 PM | Žinutė # 279

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
o maniškis prie kompo nesėdi, nebent lyja ir draugų kieme nėra ir tai trupam

o as juos verciu juokas ,nes nematyciau visai juokas
Quote (Romeniukas)
Oj jei aš leisčiau tai manau ir kokias dvi valandas ramiai sedėtų ir net nejudėtų

pavydziu juokas
Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:27 PM | Žinutė # 280

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)
pavydziu juokas

Visabėda,kad neleidžiu prie kompo juokas Dabar kaip nekeista abu sėdi prie knygučių

Atsijungęs
iditData: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:28 PM | Žinutė # 281

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Dabar kaip nekeista abu sėdi prie knygučių

ir vel pavydziu juokas
Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:34 PM | Žinutė # 282

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)
ir vel pavydziu juokas

Nepavydėk tai truko kažkur 5 minutes juokas girdi vaikus kieme ir jau spirga kaip nori į kiemą knygos jau numestos juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:38 PM | Žinutė # 283

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Visabėda,kad neleidžiu prie kompo Dabar kaip nekeista abu sėdi prie knygučių

maniškis tai lauke futbolą žaidžia juokas juokas _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-10-18, 7:16 PM | Žinutė # 284

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Kinderio atvirukas buvusiai auklėtojai su gimimo diene mirkt