Kiek vaikučių turite ir planuojate turėti?
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 12:00 PM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) nu jau pagarbos tai jau tikrai rūksta, o apie požiūrį tai jau ir nebekalbu, nes buvau su tokiu požiūriu susidūrus "jei esi daugiavaikė tai jau turi būti degradavus, o apie visą kitą tai ir kalbos nėra" liūdna girdėti kai tau beveik į akis taip pasakoma na jo tas požiūris jei augini tris ar daugiau vaikų turi būti paskutinė...... arba prasigėrus , iš kur tas požiūris pas mus atsirado siaubas kažkoks
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 12:17 PM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jo tas požiūris jei augini tris ar daugiau vaikų turi būti paskutinė...... arba prasigėrus na turbut tiek vaiku gali turet tik neapsisvietusios kaimieties
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 12:18 PM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na turbut tiek vaiku gali turet tik neapsisvietusios kaimieties na pagal daugumą lietuvių tikrai taip
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 12:28 PM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na jei sazingai ir as pagalvoju kai pamatu daugiavaike seima o kas jiem atsitiko kad tiek vaiku prisidrbo .as kai Zygio laukiaus tai nei is vieno esu girdejus kad ka nezinom kaip apsisaugoti arba kodel nesidariau aborto.o geriausias bajeris pas vyra kaime bobules snekejo jog mum tik pasalpos rupi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 12:32 PM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Va mano draugė turi du vaikus ir dabar sužinojo,kad laukiasi dvynukų Ir saugojosi ir mėnesinėmis sirgo ,o pasirodo nėščia
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 12:33 PM | Žinutė # 141 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) turi du vaikus ir dabar sužinojo,kad laukiasi dvynukų Ir saugojosi ir mėnesinėmis sirgo ,o pasirodo nėščia na ka jai tik uzuojauta
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 12:36 PM | Žinutė # 142 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na ka jai tik uzuojauta Mazoji jos dar tik 1 metukų Negimdys
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 12:37 PM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mazoji jos dar tik 1 metukų Negimdys cia jau seimos reikalas,nesmerkiu tokiu.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 12:44 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as kai Zygio laukiaus tai nei is vieno esu girdejus kad ka nezinom kaip apsisaugoti arba kodel nesidariau aborto.o geriausias bajeris pas vyra kaime bobules snekejo jog mum tik pasalpos rupi ot bobutės, Quote (Romeniukas) Mazoji jos dar tik 1 metukų Negimdys tikrai šeimos reikalus, jiems ir spręsti, aš asmeniški nežianau ar galėčiau darytis abortą
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 12:52 PM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš asmeniški nežianau ar galėčiau darytis abortą jei turetum dar visai maza vaika ir suzinotum del dvynuku,jei dar finansiskai sunku manau gerai pergalvotum
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 12:56 PM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) jei turetum dar visai maza vaika ir suzinotum del dvynuku,jei dar finansiskai sunku manau gerai pergalvotum Aš ir šiaip prieš abortus,bet jei man šiuo metu taip atsitiktų manau tikrai pasielgčiau tai pat,nes kitaip nelabai įmanoma.,o dar du leliukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 12:57 PM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) jei turetum dar visai maza vaika ir suzinotum del dvynuku,jei dar finansiskai sunku manau gerai pergalvotum na aišku kad galvotum, bet aš taip galvoju, kad labai sunku toms kas pasidaro abortą (na aišku ne visoms), sakykim ir galvoja kas būtų jei dabar jie būtų tokio amžiaus ir t.t. ir manau kad čia turi spręsti abu, o nje viena paėmiau ir nusprendžiau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 12:59 PM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Abu jie nusprendė,beto antras leliukas daug mažesnis už kitą,yra tikimybė,kad gali gimti nesveikas Labai jei sunku, sunku tokį žingsnį žengti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 1:00 PM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš ir šiaip prieš abortus,bet jei man šiuo metu taip atsitiktų manau tikrai pasielgčiau tai pat,nes kitaip nelabai įmanoma.,o dar du leliukai na matai nuo daug ko priklauso, r nuo pinigų ir nuo viso kito , jei sakykim tavo vietoj, na vyras dirba, vaikai jau nebemaži, na tik kad tu nedirbi, manau nėra tokia bloga situacija, bet jei va abu bedarbiai, nėra kur gyventi tai tada taip o va man būtų skaudu, jei sakykim pirmą kartą dvynukai, o turi taip pasielgti , bet jei nėra išeities tada taip ,
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 1:01 PM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) beto antras leliukas daug mažesnis už kitą,yra tikimybė,kad gali gimti nesveikas Labai jei sunku, sunku tokį žingsnį žengti na dabar taigi galima išsiirt, mano draugė pastojo 35, tai darė tuos visus tyrimus dėl apsigimimo ir pan . na bet jai jau taip nusprendė tada jau nieko nebepasakysi
|
Atsijungęs |
| |