Esate blondinės ar brunetės?
|
|
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:23 PM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Niekad nesu šviesiai dažius plaukų,ir nenoriu,nors sruogų turėjau,nelabai man tiko šiaip brunetė esu,tik va jau dažau kokie 15m plaukus,buvau juodukė,paskui pradėjo link raudonumo traukt,tai su toki atspalviu vis pasidažau,tiksliau kirpėja parenka,kuo arčiau natūralių,nes kai atauginėja šaknys,negaliu pakęst...va ir dabar jau dažyti laikas,ant švenčių kaip tik
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:33 PM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as siaip naturali esu sviesi,bet ne blondine pelenu spava taciau beveik visada esu juoda bet buvo laikotarpis kai uzsimaniau buti blondine na to truputi po truputi,buvau ir ryza,bet nieko tapau blondine bet galvojau prasikeiksiu,plaukai kaip zilkos,pradejo slinkti,baisus,nu zodziu nieko gero tai nusidaziau vel juodai ir esu labai patenkinta jau kuri laika nedazau plauku,nors ir atauge daug,bet as kenciu,auginu ir stengiuosi atgaivinti plaukus nuo peroksido na o po nauju tai jau tikrai nusidazysiu,o gal pries naujus,nes jau man paciai negrazu atauge naturalus plaukai bet kenciu ir kai susitvarkysiu bus grazi spalva ir grazus plaukai tikiuosi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:37 PM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) o kodėl nori būt šviesesnė miela kad jaunina ar kas? va nemoku pasakyt, as jauciuos geriau, ir kazkokia gyvesne, bet kai nuo sviesinimu plaukai pagesta, per ziema visada juos gaivinu, o su pavasariu keisiu vel kailiuka
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:38 PM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) bet kenciu ir kai susitvarkysiu bus grazi spalva ir grazus plaukai tikrai taip ir bus aš gal ir nebūčiau pradėjus visai dažyti,nes spalva mano plaukų gera buvo natūrali,bet anksti žilų atsirado,nuo 18m....stresas savo padarė...nu bet dabar nesigailiu,kad dažau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:46 PM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) jau kuri laika nedazau plauku,nors ir atauge daug,bet as kenciu,auginu ir stengiuosi atgaivinti plaukus nuo peroksido Atsistatys,tik laiko reikia Quote (Dove@Deive) bet kenciu ir kai susitvarkysiu bus grazi spalva ir grazus plaukai Quote (vaidabas) o su pavasariu keisiu vel kailiuka šviesinsi "kailiuką" Quote (Irce6) bet anksti žilų atsirado,nuo 18m....stresas savo padarė nu čia dabar kaip..tokioj jaunystėj ir žili plaukai,vos 18m
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:48 PM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) šviesinsi "kailiuką" Taip, ir kazkaip keista, labai skirtingai, vieni aiskina kad sviesi budama as issimusu is veido ir tt, kiti sako ka tamsus labai netinka..., bet vistiek blondine busiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:50 PM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) tikrai taip ir bus aš gal ir nebūčiau pradėjus visai dažyti,nes spalva mano plaukų gera buvo natūrali,bet anksti žilų atsirado,nuo 18m....stresas savo padarė...nu bet dabar nesigailiu,kad dažau na tikrai kaip tokioj jaunystei žili plaukai mano tiek vaikyste tiek jaunyste,kad ir koia suni buvo,bet as nepražilau na bet gal ir buna taip
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:52 PM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Atsistatys,tik laiko reikia ašku,kad atsistatys,ti niekada nebenoresiu buti blondine ne del spalvos,spava tai labai grazi ir ne del to,kad blondines kvailos o del to,kad plaukai kaip žilkos nebent brangios priemones plaukams
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:58 PM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) o del to,kad plaukai kaip žilkos liudna nebent brangios priemones plaukam na po kokiu metu, plaukai pagenda, bet as per ziema juos atgaivinu, ir vel sviesino tol, kol ima jie trukinet, tada jau-Stop
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-17, 11:59 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) bet vistiek blondine busiu Užsispyrei beje o kokios splavos plaukais labiau vyrui patinki Quote (Dove@Deive) bet as nepražilau čia dar priklauso nuo to atsakingo plauko spalvos pigmento kitiems žmonėms net didžiausi pergyvenimai nieko nedaro plaukams,nežyla..o vat kurių tas pigmentas silpnas,mažėjantis,tai ir žyla plaukai... Dabar tiksliai nebepamenu,bet kažkada senokai sveikatos laidą mačiau ,kai kalbėjo apie tuos žilus plaukus Quote (Dove@Deive) nebent brangios priemones plaukams taiva,kai nuspręsi būt blondine,nusiteik naudoti geras priemones ir pirmyn...kodėl save varžyti...ypač jei norisi Aš tai savęs niekaip neįsivaizduoju blondinės akys rudos,pati tokia tamsi visą gyvenimą ir šast -blond Turbūt ne kart į veidrodį pažiūrėjusi išsigąsčiau
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 0:02 AM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) beje o kokios splavos plaukais labiau vyrui patinki o va cia tai is jo neistrauksi, kas jam patinka, atsakymas vienas, jam gerai taip, kaip as gerai jauciuos...nors siaip maniskis uz natural produkt
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 0:04 AM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o va cia tai is jo neistrauksi, kas jam patinka, atsakymas vienas, jam gerai taip, kaip as gerai jauciuos...nors siaip maniskis uz natural produkt bet kaip fainai vyrui per metus po kelias žmonas turi ir tamsesnę ir šviesenę
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 0:06 AM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) bet kaip fainai vyrui _liuks_ per metus po kelias žmonas turi ir tamsesnę ir šviesenę bus pasiteisinimas, jei kada sonan nueitu
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 0:10 AM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) bus pasiteisinimas, jei kada sonan nueitu oij nejuokink
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 0:11 AM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Aš tai savęs niekaip neįsivaizduoju blondinės akys rudos,pati tokia tamsi visą gyvenimą ir šast -blond Turbūt ne kart į veidrodį pažiūrėjusi išsigąsčiau bet juk yra gra=iu moteru su rudom akim,tamsaus gimio ir 6viesiais plaukais,o atrodo
|
Atsijungęs |
| |