Esate blondinės ar brunetės?
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 0:13 AM | Žinutė # 121 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) taiva,kai nuspręsi būt blondine,nusiteik naudoti geras priemones ir pirmyn...kodėl save varžyti...ypač jei norisi na save var=zai manau tada kai fiansines gaqlimybes neleidzia sau to leisti geriau a6 busiu prastesniais plaukais,bet ka nors vaikams nupirksiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 0:15 AM | Žinutė # 122 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mane giminaite kirpeja, tai kainu dazymu nezinau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 0:20 AM | Žinutė # 123 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) .tokioj jaunystėj ir žili plaukai,vos 18m nieko nepadarysi,bet žilių jau daug turiu iš "gero" gyvenimo taip sakant dar ko gero ir paveldėjimas savo daro,močiutė mano ir anksti pražilo Quote (Dove@Deive) yra gra=iu moteru su rudom akim,tamsaus gimio ir 6viesiais plaukais,o atrodo man labai gražu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 0:21 AM | Žinutė # 124 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pas mane giminaite kirpeja, tai kainu dazymu nezinau pasisekė tau aš be 100lt net neinu,o dabar išvis seniai buvau,pati tepliojausi,įtariu dar daugiau palikčiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 0:31 AM | Žinutė # 125 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) man labai gražu man ir gražu,bet ne visom pazžystu vie rudo akim,rudais palukais,bet atrodo na bet dar pažystu vie apažzystama ir stambi gana ir rudom akimis ir tarkim rudais plaukais,bet man ji graži kaip moteris nesvarbu,kad man ji kai žmogus nepatinka
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 0:34 AM | Žinutė # 126 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) bet juk yra gra=iu moteru su rudom akim,tamsaus gimio ir 6viesiais plaukais,o atrodo aha yra,bet va niekaip savęs blond negaliu įsivaizduot reiktų ilgokai pratintis
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 0:35 AM | Žinutė # 127 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na bet manau jai žmogus yra geras,mielas tai ir nevarbu kokia jo spava plauku ar akiu,jis yra mielas ir gražus savo gerumu kaip jau pastebejau ne aš viena,jai žmogus nemielas,tai ir negražus,o jai mielas ir malonus širdžiai tai savaime aišku gražus,mielas ir malonus.
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Penktadienis, 2009-12-18, 0:37 AM |
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 0:41 AM | Žinutė # 128 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) geriau a6 busiu prastesniais plaukais,bet ka nors vaikams nupirksiu tikra tiesa...bet kartais reik ir save palepint Quote (vaidabas) pas mane giminaite kirpeja, tai kainu dazymu nezinau nuskilo tau ,tikrai Quote (Irce6) iš "gero" gyvenimo taip sakant ir žiliukai ir raukšlės iš to "gero "gyvenimėlio Quote (Irce6) įtariu dar daugiau palikčiau gausi trijų karalių prašyt,kad dovanų atneštų Quote (Dove@Deive) na bet dar pažystu vie apažzystama ir stambi gana ir rudom akimis ir tarkim rudais plaukais,bet man ji graži Gal čia apie mane kalbi
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 0:43 AM | Žinutė # 129 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) o jai mielas ir malonus širdžiai tai savaime aišku gražus,mielas ir malonus. Tikrai taip daug ką duoda simpatijos ir antipatijos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 0:51 AM | Žinutė # 130 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Gal čia apie mane kalbi
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Penktadienis, 2009-12-18, 1:09 AM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 0:53 AM | Žinutė # 131 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Tikrai taip daug ką duoda simpatijos ir antipatijos tai čia nera ka ir kalbeti,jai žmogus nemielas jis gražus tikrai nebus erzins kekvienas nemielo žmogaus bruožas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 1:06 AM | Žinutė # 132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tikrai Pabaisa ne apie tave turiu ir be taves tokiu pažystamu nemielu,kaip ir aš kažkam nemiela na žmogus turi savo požiuri i gyvenima ir savo nuomone ir neprivaloma gyvebnti pagal kazkurio žmogauzs nuomone ar pasisakymus.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 1:35 PM | Žinutė # 133 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na tikrai kaip tokioj jaunystei žili plaukai mano tiek vaikyste tiek jaunyste,kad ir koia suni buvo,bet as nepražilau na bet gal ir buna taip taigi jei tavo plaukai pilki, tai žilų ir nesimatys
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 1:49 PM | Žinutė # 134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kirpykloje lankausi reguliariai kas mėnesiukus, palieku po nedaug po kokius 30 Lt. dažausi į pusmetį kartą ir tai tik spalvą pagyvinu :_liuks_: manau kad kiekvienai merginai yra malonu save palepinti, mano vienas iš pasilepinimo būdų yra nueiti į lirpyklą, nemanau kad pasigražinti reikia daug pinigų, jug jei norime savo antrosioms pusėms atrodyti gražios, ir man vyras pats duoda pinigėlių kad eičiau ar tai į kirpyklą ar kur kitur pasilepinti :mua: Quote (Dove@Deive) na save var=zai manau tada kai fiansines gaqlimybes neleidzia sau to leisti geriau a6 busiu prastesniais plaukais,bet ka nors vaikams nupirksiu tai aišku kad vaikams reikia pirkti , bet manau kad galima išsisukti su pinigėliais kad ir vaikai gautų kažką ir pati būtum graži :_liuks_:
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2009-12-18, 2:00 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 1:50 PM | Žinutė # 135 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| manau kad visai nesvarbu kokia plaukų spalva svarbu kad būtų prižiūrėti ir sveiki plaukai
|
Atsijungęs |
| |