Priauginti plaukai...
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 8:35 PM | Žinutė # 61 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na štai ir plaukučiai Nesu jeis patenkinta,nes labai nudrošti galai Ieškosiu dabar kitų,kad būtų nauji arba labai gerai prižiūrėti,o čia tokie nėra Nuotraukoje matosi,kad galai nušiurę. Bet šiaip tai man gražu Į foną už nugaros nežėkite
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:01 PM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na štai ir plaukučiai Nesu jeis patenkinta,nes labai nudrošti galai Ieškosiu dabar kitų,kad būtų nauji arba labai gerai prižiūrėti,o čia tokie nėra Nuotraukoje matosi,kad galai nušiurę. Bet šiaip tai man gražu Į foną už nugaros nežėkite o tai tu pirkai ne naujus nebijojai šeip visai nieko, tik matosi kad ne tavo ypač pirmoj nuotraukoj, pabandyk mažiau jų įsisekt gal visai kitaip bus, ir kažkaip galą reiktų pakarpyti, bent jau kad lygiai būtų o šeip tikrai visai nieko bent jau nuotraukose tai jei pirksi kitus kur šitus dėsi tai jau tikrai tada už tokią sumą būtum nuėjus ir prisiauginus kaip brangiasiasis reagavo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:03 PM | Žinutė # 63 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bet žiūrisi tikrai neblogai , tikra ilgaplaukė o kaip juos prižiūrėti reikia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:05 PM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tai tu pirkai ne naujus galvoju nebijojai galvoju šeip visai nieko, tik matosi kad ne tavo ypač pirmoj nuotraukoj, pabandyk mažiau jų įsisekt gal visai kitaip bus, ir kažkaip galą reiktų pakarpyti, bent jau kad lygiai būtų _liuks_ o šeip tikrai visai nieko bent jau nuotraukose _liuks_ tai jei pirksi kitus kur šitus dėsi juokas juokas tai jau tikrai tada už tokią sumą būtum nuėjus ir prisiauginus juokas kaip brangiasiasis reagavo anwei Nu ne naujus,bet nesakė,kad jų būklė būtų prasta,dažnaiusiai būna ne nauji,bent jau kelis kartus užsideda. Galiukus tai kas be ko reikia pakirti,sakiau paprašysiu draugės kirpėjos kad pakirtų,jei ant dienų kitus nenusipirksiu,nes nusižiūrėjau geresnius,praktiškai naujus,sakė labai prižiūrėti galiukai nenušiūrę ir gražūs Jei pirksiu kitus šituos parduot pabandysiu,dabar jau viskas patiko noriu ir ieškosiu geriausio rezultato.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:06 PM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet žiūrisi tikrai neblogai , tikra ilgaplaukė _liuks_ _liuks_ o kaip juos prižiūrėti reikia miela Na kas jau matė tai sako tikrai žiūrisi gražiai,draugė tai visai savo ledas Nereikia juos kažkaip prižiūrėti,plauti su švelniu šampūnu,geriausia su vaikišku ir galima naudoti plaukų fuidą,kurį aš turiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:07 PM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Brangusis reagavo gerai,sako kas čia tau makiažas pakeistas ar kas Nu aišku juokavo
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:10 PM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o mantai labai graizia atrodo.nes nepasakyciau kad ne jos.dabar as kai bandau juodus nuauginti dazau rudai.tai matosi kad su mano galva kazkas ne to :
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:11 PM | Žinutė # 68 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu ne naujus,bet nesakė,kad jų būklė būtų prasta,dažnaiusiai būna ne nauji,bent jau kelis kartus užsideda. Galiukus tai kas be ko reikia pakirti,sakiau paprašysiu draugės kirpėjos kad pakirtų,jei ant dienų kitus nenusipirksiu,nes nusižiūrėjau geresnius,praktiškai naujus,sakė labai prižiūrėti galiukai nenušiūrę ir gražūs Jei pirksiu kitus šituos parduot pabandysiu,dabar jau viskas patiko noriu ir ieškosiu geriausio rezultato. vyras iš namų išvis sakys perukų pilna spinta Quote (Romeniukas) Na kas jau matė tai sako tikrai žiūrisi gražiai,draugė tai visai savo ledas Nereikia juos kažkaip prižiūrėti,plauti su švelniu šampūnu,geriausia su vaikišku ir galima naudoti plaukų fuidą,kurį aš turiu svarbu pačiai patinka nors man gražiau savi o ne svetimi ant galvos
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:12 PM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nors man gražiau savi gerai jei turi kas savus gerus..o jie tik 5 plaukai.aisku viso snori but ilgaplaukemes.mano vyro sesuo irgi segasi...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:15 PM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) dabar as kai bandau juodus nuauginti dazau rudai.tai matosi kad su mano galva kazkas ne to : sunkiai sunkiai iš juodos ruda pasidaro bet viskas įmanoma va pas tave Noele plaukučiai pasaka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:16 PM | Žinutė # 71 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) gerai jei turi kas savus gerus..o jie tik 5 plaukai.aisku viso snori but ilgaplaukemes.mano vyro sesuo irgi segasi... na čiaeko nepadarysi jei neturi savų, gerai kad galima šeis laikais visko prigalvoti
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:16 PM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tave Noele plaukučiai pasaka kaip as sakau arklio uodega.man dabar prakarpe bet pati ilgi ju paliko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:18 PM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) kaip as sakau arklio uodega.man dabar prakarpe bet pati ilgi ju paliko Quote (noele) gerai jei turi kas savus gerus..o jie tik 5 plaukai.aisku viso snori but ilgaplaukemes.mano vyro sesuo irgi segasi... na žinok ir pas mane visą laiką buvo ganėtinai trumpi bet per 2metus atsiauginau kaip reikalas tik galėtų būti plonesni
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:19 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:21 PM | Žinutė # 74 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gražiai žiūrisi iš galo man labai tie plaukai tau Romeniuk iš priekio gal kažkiek ir skiriasi na bet jei sakai tie padrošti tai kitus rasi geresnius ir visai gerai atrodys
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:22 PM | Žinutė # 75 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gal man reikia tokius užsidėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |