Priauginti plaukai...
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:22 PM | Žinutė # 76 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gal man reikia tokius užsidėti ir man kažin kiek mums tokių reikėtų pas tave tai jau labai ilgi ir stori tai imam po 2 pakuotes
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:23 PM | Žinutė # 77 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gražiai žiūrisi iš galo man labai tie plaukai tau Romeniuk iš priekio gal kažkiek ir skiriasi aga kažkaip iš galo gal net nepasakytum bet iš priekio
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:25 PM | Žinutė # 78 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) r man kažin kiek mums tokių reikėtų pas tave tai jau labai ilgi ir stori juokas juokas tai imam po 2 pakuotes juokas juokas sakai užteks nu mėginam pajuokinsim liaudį
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:25 PM | Žinutė # 79 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga kažkaip iš galo gal net nepasakytum bet iš priekio 10 aha iš galo nepasakytum gerai atrodo rimtai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:33 PM | Žinutė # 80 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aha iš galo nepasakytum gerai atrodo rimtai aga tik sulyginti reikėtų tai tegu vaikšto galu atsisukus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:34 PM | Žinutė # 81 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sakai užteks nu mėginam pajuokinsim liaudį aga mėginam tada per ebajų pigiau būtų pasimam po 3 pakuotes tada
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2011-06-16, 9:49 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 10:14 PM | Žinutė # 82 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) o mantai labai graizia atrodo.nes nepasakyciau kad ne jos.dabar as kai bandau juodus nuauginti dazau rudai.tai matosi kad su mano galva kazkas ne to : juokas Ačiukas,man šiaip ir gražu
Quote (snieguoliuke) vyras iš namų išvis juokas juokas juokas sakys perukų pilna spinta juokas juokas Na jau ne
Quote (snieguoliuke) svarbu pačiai patinka _liuks_ nors man gražiau savi juokas juokas o ne svetimi ant galvos juokas juokas Gražiau ne gražiau,gerai kas turi ilgus plaukus,o jei neauga savo tai ką daryti kai norisi ilgų,tenka išbandyti viską
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 10:17 PM | Žinutė # 83 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) gerai jei turi kas savus gerus..o jie tik 5 plaukai.aisku viso snori but ilgaplaukemes.mano vyro sesuo irgi segasi... Tai tame ir reikalas jei savų neturi tai tenka suktis iš padeties
Quote (Laurituke) gražiai žiūrisi iš galo man labai tie plaukai tau Romeniuk iš priekio gal kažkiek ir skiriasi na bet jei sakai tie padrošti tai kitus rasi geresnius ir visai gerai atrodys Aš ir taip galvoju,nėra taip blogai, bus dar geriau,čia tik pradžia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 10:19 PM | Žinutė # 84 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aha iš galo nepasakytum gerai atrodo rimtai _liuks_ Čia gal dėl to,kad dar nelabai gerai prisisegiau,gi pirmas kartas,prisvilęs blynas Gal sumiašiau tresus pagal ilgį dėl to taip ir gavosi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 10:31 PM | Žinutė # 85 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gražiau ne gražiau,gerai kas turi ilgus plaukus,o jei neauga savo tai ką daryti kai norisi ilgų,tenka išbandyti viską žinok ir pas mane trumpi buvo bet nusprendžiau atsiauginti, ir kažkaip užaugo tik labai jau priežiūros reikalauja Quote (Romeniukas) Na jau ne nusipirksi dar vienus o jei tie bus negeri tai dar vienų reikės vadinasi vyras dirbs dėl tavo plaukų
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-16, 11:54 PM | Žinutė # 86 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| visai gerai tie plaukai, kirpėja jei aplygins, galėsi ir tuos drožt, o ypač pradžiai, kol įgusi.....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 10:14 AM | Žinutė # 87 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) žinok ir pas mane trumpi buvo juokas bet nusprendžiau atsiauginti, ir kažkaip užaugo tik labai jau priežiūros reikalauja juokas juokas Pati supranti,kad yra kam tikrai neauga plaukai,paimkim kad ir mano sesę,pas ją tai pat iki pečių ir viskas,ilgis nustoja augti,pas mane tai pat,nieko čia nepadarysi
Quote (snieguoliuke) nusipirksi dar vienus o jei tie bus negeri tai dar vienų reikės juokas juokas juokas vadinasi vyras dirbs dėl tavo plaukų juokas juokas Ne ne jau taip kvailai nesielgsiu,mes susitarėme,aš galėsiu dar vienus tresus nusipirkti,o jam leidau nusipirkti Xboxa
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 10:15 AM | Žinutė # 88 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) visai gerai tie plaukai, kirpėja jei aplygins, galėsi ir tuos drožt, o ypač pradžiai, kol įgusi..... Ačiukas Vaidut Išpeikė tai dabar visai nebenešiosiu Aišku dar nešiosiu,nėra taip blogai,bet jau iškausi kitų ir labai atsargiai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 1:48 PM | Žinutė # 89 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pati supranti,kad yra kam tikrai neauga plaukai,paimkim kad ir mano sesę,pas ją tai pat iki pečių ir viskas,ilgis nustoja augti,pas mane tai pat,nieko čia nepadarysi aišku čia gal genai bet gerai kad yra visokių tresų ir šinjonų galima pasidaryti plaukus tokius kokius nori Quote (Romeniukas) ne jau taip kvailai nesielgsiu,mes susitarėme,aš galėsiu dar vienus tresus nusipirkti,o jam leidau nusipirkti Xboxa o jėtau Xboxą tai taviškis vis dar liko kompo žaidimų manjakas taip ir nesuaugo bet aišku jei tu kažką nusipirkai reikia ir vyrui
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-06-17, 1:50 PM | Žinutė # 90 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke žiūrėjau ebajuje, žymiai pigiau galim nusipirkt
|
Atsijungęs |
| |