Kaip prižiūrėti savo plaukus?
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:43 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) abra kadabra bum pažiūrėk į vedrodį Nu dar ne ryža juk pirma nusitepi šaknis,palaikai truputi,tik paskui dažai per visą ilgi ir vienoda spalva gaunasi kokia dar ryža Dabar pas mane nublukusi spalva,praktiškai ruda.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:43 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip iš tamsiai rudų gali gautis ryža tai va mes pagalvojom kad dežutę gal ne tą padavė tai ji rįžus iš kirpyklos namuose persidažė o šeip kai dažaisi tamsiai rudai žiūrint dar kokie dažai, nuo šaknų dažniausiai gaunasi beveik ryžai o galai tamsūs beveik juodi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:44 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu dar ne ryža būsi,būsi ryža
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:44 PM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai va mes pagalvojom kad dežutę gal ne tą padavė tai ji rįžus iš kirpyklos namuose persidažė o šeip kai dažaisi tamsiai rudai žiūrint dar kokie dažai, nuo šaknų dažniausiai gaunasi beveik ryžai o galai tamsūs beveik juodi Perki dažus ir nematai kokia spalva perki nu man dar taip nebuvo Kalba eina apie tamsiai rudą spalvą,jokie ryžumai man negresia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:46 PM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu dar ne ryža juk pirma nusitepi šaknis,palaikai truputi,tik paskui dažai per visą ilgi ir vienoda spalva gaunasi kokia dar ryža Dabar pas mane nublukusi spalva,praktiškai ruda. na tai kaip tu seniau dažeisi ir gavosi nuo šaknų ryža o galai tamsūs , nes ataugusius plaukus ima daug greičiau o jei buvai juoda tai žiūrėk kad nesigautų ir vėl taip, nors jei kirpykloje dažysies padarys gražei nesuk galvos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:46 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Perki dažus ir nematai kokia spalva perki juokas nu man dar taip nebuvo juokas Kalba eina apie tamsiai rudą spalvą,jokie ryžumai man negresia juokas nesiginčyk būsi ir tiek
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:46 PM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) būsi,būsi ryža Nebūsiu,kažkada jau buvau,negaliu pakęsti ryžos spalvos na bet kai kam patinka ir tinka,tik jau ne man
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:47 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) na bet kai kam patinka ir tinka,tik jau ne man jo,jo yra tikrai kam tinka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:48 PM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Perki dažus ir nematai kokia spalva perki nu man dar taip nebuvo Kalba eina apie tamsiai rudą spalvą,jokie ryžumai man negresia perki ir renkiesi i paletės tai sakom gal ne tą dėžutė įdėjo, nes kai aš kitą dieną pirkausi dažus kelis kartus tikrino ar tą padavė gal sakau tik vėliau pastebėjo kad ne tą padavė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:49 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nesiginčyk būsi ir tiek tada juodai persidažys
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:49 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo,jo yra tikrai kam tinka laurituke, o tu blondine nenorėtum vėl tapti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:55 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) laurituke, o tu blondine nenorėtum vėl tapti miela buvo minčių bet sakiau dar ne dar pabūsiu juoda gal vėliau patapsiu vėl blondinė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:56 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) buvo minčių bet sakiau dar ne dar pabūsiu juoda gal vėliau patapsiu vėl blondinė ir blondinė gražei atrodei, bet man gražiau juodukė
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:57 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir blondinė gražei atrodei, bet man gražiau juodukė jo gražu juoda tikrai kažkaip man kai juoda sveikesni atrodo plaukai nei kai buvau šviesi vis tiek šviesi spalva labai gadina plauką
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 3:58 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo gražu juoda tikrai kažkaip man kai juoda sveikesni atrodo plaukai nei kai buvau šviesi vis tiek šviesi spalva labai gadina plauką tai va būk juoda nes labai tinka
|
Atsijungęs |
| |