Penktadienis, 2024-04-26, 6:27 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Valedy  
Forumas » BŪKIME GRAŽIOS » Dietos-Sveika mityba-Preparatai » Trijų dienų gydomasis badavimas
Trijų dienų gydomasis badavimas
vaidaData: Sekmadienis, 2009-07-26, 2:23 PM | Žinutė # 1








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Šiauliai
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1927
Apdovanojimai: 2
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
3-jų dienų gydomasis badavimas


Ryte išgerkite stiklinę karšto vandens, į kurį galite įsipilti truputį citrinos sulčių. Kas dvi valandas nuo 8.00 valandos ryto iki 8.00 valandos vakaro gerkite po 100 mililitrų morkų arba obuolių sulčių. Jeigu ims troškinti, gerkite daugiau vandens.

Po trijų dienų, baigdami badauti, galite išgerti truputį lieso kefyro. Po to dvi dienas laikykitės griežto režimo: pusryčiams - pusė stiklinės morkų arba obuolių sulčių, arba daržovių nuoviro. Pietums - daržovių salotos arba 2 gabalėliai duonos su sviestu. Vakarienei - virtos šviežios daržovės su virtomis morkomis.

Kad išvengtumėte vidurių užkietėjimo, vieną dieną prieš badavimą valgykite vien daržoves arba vaisius.


Atsijungęs
ValedyData: Pirmadienis, 2009-11-30, 7:52 PM | Žinutė # 2








[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Miestas:Ten kur širdis
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Gydomasis badavimas

Perkeliu Kristalijos įdėtą info:
Jeigu norite būti žmogumi, spinduliuojančiu sveikata. Būti sveiku ir išlaikyti sveikatą pasaulyje, kuriame mes gyvename – labai sunkus uždavinys. Jūs turite valios save pakeisti. Noras tapti sveiku yra daug reikalingesnis, nei kiti ketinimai. Degus noras būti sveiku žmogumi gali tapti stimulu keičiant maitinimo įpročių pasirinkimą, produktų derinius ir gydymąsi. Seni įpročiai, neteisingas požiūris į save gali būti pakeisti. Jūs turite išmokti mylėti save, ir tada seni įpročiai nustos mums kenkę. Svarbu žinoti, kaip tą padaryti.

Natūralaus maisto, turinčio didelį kiekį energijos, saulės šviesos, vartojimas atkuria Jūsų jėgas. Šias jėgas slėgdavo jau yrančios medžiagos, susikaupusios mūsų organizme.

Toksinės medžiagos kaupėsi žarnyne, odoje, inkstuose, kepenyse, plaučiuose, limfatiniuose mazguose, raumenų audiniuose, vidiniuose organuose, ląstelėse, o taip pat kraujyje. Išvalymo proceso metu iš organizmo išvedami toksinai, o šio proceso sudedamąja dalimi yra sugebėjimas taisyklingai derinti produktus, badauti ir gydyti storąją žarną. Tik Jūs patys galite pakeisti savo savijautą ir tapti savo sveikatos ekspertu, o taip pat būti atsakingu už ją. Atminkite paprastą tiesą – niekas, išskyrus Jus!

Dauguma badavimu suinteresuotų žmonių dažnai gauna neteisingą informaciją. Tai apima ir tuos žmones, kurių profesija yra tiesiogiai susijusi su rūpinimosi sveikata. Šio skyriaus paskirtis – pašalinti žinių spragas bei ištaisyti šiuo metų esančią neteisingą informaciją apie badavimą. Dauguma dabar platinamų straipsnių pateikia oficialų medicininė požiūrį į organizmo atstatymą. Juose ignoruojama Hipokrato ir kinų medicinos nuomonės.Senovės egiptiečių, o taip pat šiuo metu tokių žinomų amerikiečių gydytojų, kaip Džonas Tildenas, Robertas Mendelsonas ir kt., parašiusių daug straipsnių apie badavimo naudą, žinios.

Virškinimo ir organizmo valymo sistemos tik ir užsiima mūsų suvalgyto maisto ir išgerto vandens valymu. Jos taip pat bando išvesti toksinus ir nuodingas medžiagas, esančias maiste bei vandenyje, suteikiant organizmui galimybę įsisavinti jo augimui, maitinimuisi ir atjaunėjimui naudingas medžiagas. Šiuo atveju galime maistą ir vandenį sulyginti su benzinu, kurį pilame į automobilį. Nekokybiškas benzinas neleis automobiliui normaliai veikti. Nekokybiški produktai ir vanduo (apdoroti produktai, cheminiai priedai, konservantai) – tas pats, kaip ir nekokybiškas benzinas automobiliui.

Tačiau, skirtingai nuo automobilio, mūsų organizmas negali taip greitai sustoti, kaip tai daro mašina. Organizmas pradės valyti nekokybiškus produktus tam, kad jie būtų tinkami tolimesniam naudojimui. Taip iškyla valymo problemų.

Ką organizmui daryti su visais pašaliniais produktais (cheminiais priedais, konservantais, maisto palaidais, antibiotikais, vaistais ir t.t.) ir atliekomis, esančiomis maiste, vandenyje ir ore? Deja, dauguma šių produktų kaupiasi organizmo kampeliuose, kur toksinai negali pakenkti kitoms organizmo dalims, tačiau, galų gale šie kampučiai persipildo ir nuodija organizmą. Tai, Tildeno ir kitų gydytojų nuomone, yra pagrindine susirgimų priežastimi.

Vėmimas – tai dar vienas reiškinys, kurio prasmę turime suprasti. Vėmimas – tai ne kas kita, kaip organizmo bandymas pašalinti toksinus, su kuriais jis nesusidoroja. Jam būtina jais atsikratyti, kad išgyventų. Kitaip jis mirs. Kad išvengtumėte vėmimo, Jums būtina periodiškai valyti organizmą, kad išvestumėte iš jo toksinus.

Geriausias būdas tą padaryti – badavimas. Suvokiame mes tą, ar ne, tačiau badavimas egzistuoja lygiai tiek, kiek ir pats žmogus. Pirmykščiam žmogui buvo natūralu nevalgyti kelias dienas iš eilės medžiojant. Kartais uogų ir vaisių derliaus nebuvimas versdavo žmogų badauti. Protingi žmonės, mistikai, išminčiai badavo tikslingai.

Hipokratas vertė savo mokinius badauti prieš egzaminų laikymą. Biblijoje pabrėžiama ir šlovinama badavimo nauda 55 atskirais atvejais. Šiuo metu įvairūs gyvūnai, tokie kaip kirminai, pelės, žiurkės badavo laboratorijose. Visi badavę gyvūnai gyveno ilgiau, buvo sveikesni, nei nebadavę arba persivalgę jų giminaičiai.

Badavimas – tai kokio nors, arba viso maisto atsisakymas. Grynas vanduo niekada nebuvo pašalinamas iš maitinimo proceso. Vanduo yra gyvybiškai svarbus visiems organizme vykstantiems procesams, ypač valant jį nuo toksinų ir nuodų, išsiskiriančių badavimo metu. Vanduo – gyvybės pagrindas. Mūsų kūnas 70 – 80% susideda iš vandens, kas daro jį svarbiausiu mūsų sveikatos ir gerovės elementu. Būtina suvokti, kad distiliuotas vanduo labiau tinka vartojimui, nes yra visiškai išvalytas. Po to eina valytas vanduo, ištirpęs vanduo, mineralinis vanduo ir, pagaliau, vanduo iš čiaupo.

Tik savo pageidavimu galite pradėti badauti. Jei noras pavalgyti yra stipresnis, tai vis vien paslapčia prisivalgysite.
Taisyklingai badaujant, galite numesti vieną – arba du svarus svorio per dieną be jokių organizmui nepageidaujamų pašalinių efektų. Čia viskas priklauso nuo badavimo taisyklingumo ir jo trukmės. Badavimo metu dalis organizmo virškinimo sistemos, kuri dažniausiai virškina kietas medžiagas, ilsisi. Žarnynas valosi ir užsipildo nauja, švaria ir sveika flora. Inkstai, oda, kepenys valosi nuo juose susikaupusių kenksmingų medžiagų, kurios išeina per audinius ir ląsteles.

Jei gamta pati atima iš Jūsų apetitą, reiškia Jūsų kūnas nori įspėti Jus apie badavimo būtinumą. Apetito jausmas grįš po badavimo, kai tik iš Jūsų organizmo bus pašalintas reikiamas toksinių ir apdirbtų medžiagų kiekis. Tik pačioje pradžioje, pirmąsias tris dienas, jausite alkį, galvos svaigimą, pykinimą. Po to, išvedant iš organizmo anksčiau suvalgytą maistą jausitės judresni.


Laimėtojų garbės lenta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
Forumas » BŪKIME GRAŽIOS » Dietos-Sveika mityba-Preparatai » Trijų dienų gydomasis badavimas
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2024