Penktadienis, 2024-03-29, 10:52 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: Valedy  
Forumas » BŪKIME GRAŽIOS » Dietos-Sveika mityba-Preparatai » Organizmo valymas
Organizmo valymas
benituxData: Trečiadienis, 2008-07-23, 1:58 PM | Žinutė # 1








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2219
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Organizmo valymas

Ką žinote apie tai? Gal ką esate išbandžiusios? Pasidalinkite patirtimi...




Paskutinį kartą redaguota benitux - Trečiadienis, 2008-07-23, 1:58 PM
Atsijungęs
benituxData: Trečiadienis, 2008-07-23, 2:00 PM | Žinutė # 2








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2219
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Esu girdėjusi, jog labai gerai valo organizma arbūzas. Gal bandėte?

Atsijungęs
KristalijaData: Trečiadienis, 2008-07-23, 6:42 PM | Žinutė # 3








[ (TR) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:zemaitija
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
taip bandziau valgiau 1diena i savaite vien arbuzo varai i tulika ir tiek bet tokia lengva jauties sakes,pameginkit sumusam [font=Times][font=Geneva] Bucinukas

Atsijungęs
benituxData: Ketvirtadienis, 2008-07-24, 7:13 AM | Žinutė # 4








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2219
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
reikės pamėgint ir man mirksnis

Atsijungęs
benituxData: Ketvirtadienis, 2008-07-24, 7:14 AM | Žinutė # 5








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2219
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Organizmo valymas sultimis

Paimti:
Kiaulpienių lapų, žiedų ar šaknų;
Didžiosios dilgėlės apie 20 cm aukščio ūglių;
Salierų lapų ar šaknų.

Sumalus porą kartų su mėsmale, išspausti po 30 gr sulčių ir išgerti. Gerti dvi savaites. Taip stipriai padėsite savo kepenims, inkstams ir kraujui. Vertinga gerti pavasarį ir rudenį.


Atsijungęs
benituxData: Ketvirtadienis, 2008-07-24, 7:15 AM | Žinutė # 6








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2219
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Druskų valymas iš sąnarių

Petražolių šaknis ir žalumynus sumalti per mėsmalę porą kartų ir išspausti sultis. 1 stiklinę sulčių sumaišyti su 2 stiklinėmis verdančio vandens, apdengti šiltai iki ryto. Nukošus pridėti 1citrinos sulčių. Gerti po trečdalį stiklinės ryte ir vakare 2 dienas. Trečia diena - pertrauka. Paskui vėl kartoti, kol dings išburkimai ir skausmai.
Lauro lapai - 5 vienetus užpilti verdančiu vandeniu ir palikti 2 valandoms prisitraukti. Gerti gurkšneliais ištisą dieną savaitę. Po savaitės pertraukos – kartojimas.


Atsijungęs
benituxData: Ketvirtadienis, 2008-07-24, 7:18 AM | Žinutė # 7








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2219
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Organizmo valymas augalais

* Rudenį surinktos stambios saulėgrąžų šaknys sudžiovinamos, o prieš naudojimą - susmulkinamos. 1 stiklinė šaknų užpilama 3 l vandens, 2 minutes pavirinama, perkošiama ir išgeriama per dieną. Valymo kursas - 1 mėnuo. Druskos pradeda šalintis jau po 2 savaičių.

* Rekomenduojama gerti organizme susikaupusias druskas tirpinančias arbatas: takažolės, dirvinio asiūklio, meškauogės.

* Juodojo ridiko sultys tirpina mineralines druskas, susikaupusias tulžies pūslėje: 10 kg juodųjų ridikų nuplaunama, nuvaloma ir išspaudžiama sultis. Gaunama apie 3 litrus. Sultys laikomos šaldytuve, o išspaudos sumaišomos su medumi ar cukrumi (1 kg išspaudų - 300 g medaus). Sultys pradedamos vartoti po 1 arbatinį šaukštelį po valgio. Jeigu jos nesukelia kepenų skausmo, dozė pamažu didinama iki 0,5 stiklinės vienu metu. Išspaudos valgomos po 1-3 valgomuosius šaukštus 2-3 kartus per dieną.

* Organizmas valomas naminių paukščių - vištų, žąsų, kalakutų - tulžimi. Kad būtų paprasčiau, iš duonos minkštimo sulipdoma kapsulė, į jos vidų įlašinama keletą lašų tulžies ir nuryjama. Vartojama 2 kartus per dieną po 2-5 kapsules. Visam valymo kursui prireikia 5-10 tulžių. Jos laikomos specialiame inde šaldytuve. Maksimali dienos dozė - 30 lašų.

* Šis receptas vadinamas tibetišku: sumaišoma po 100 g jonažolės, šlamučio, beržo pumpurų ir žemuogių lapų; 2 valgomieji šaukštai mišinio termose užpilami 2 stiklinėmis verdančio vandens, 8 valandas palaukiama, perkošiama ir geriama po 200 ml po pusryčių. Toks valymas ypač rekomenduojamas sergant ateroskleroze, hipertenzija, lėtiniu nefritu, cholecistitu, širdies bei kraujagyslių, sąnarių ligomis, nutukus, pablogėjus atminčiai.

* Norint iš organizmo pašalinti radionuklidus. Viena stiklinė linų sėmenų užpilama 3 l verdančio vandens, 2 valandas pakaitinama vandens vonelėje, atvėsinama iki 40OC. Geriama kiek panorėjus, bet ne mažiau kaip 1 l per dieną. Pradedama gerti nuo 12 valandos. Valymo kursas - 2-3 savaitės. Vėliau galima gerti linų sėmenų nuoviro ir raudonėlio antpilo mišinį.


Atsijungęs
benituxData: Ketvirtadienis, 2008-07-24, 7:20 AM | Žinutė # 8








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2219
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Organizmo valymas laikantis ryžių dietos

Rytų šalyse organizmo valymas ryžių dieta jau nuo seno praktikuojamas sergant inkstų ar šlapimo pūslės ligomis, o taip pat norint iš sąnarių pašalinti druskų sankaupas. Šiam tikslui geriausiai tinka vadinamieji rudieji ryžiai, plačiausiai vartojami visose Rytų šalyse.

Mus dažniausiai pasiekia tik iš šių šalių eksportuojami baltieji šlifuoti ryžiai, kurių maistinės bei valomosios savybės yra daug prastesnės. Kadangi rudųjų ryžių nusipirkti gana sunku, galite įsigyti antros rūšies baltųjų ryžių (tarp jų paprastai būna gana nemažai neišvaizdžių grūdelių - jie šiuo atveju vertingiausi). Blogiausiu atveju tiks ir pirmos rūšies ilgagrūdžiai šlifuoti ryžiai.

Šis valymo metodas skatina iš organizmo pasišalinti šlakus bei toksinus ir labai pagerina medžiagų apykaitą. Be to, organizmo valymas bedruske ryžių dieta labai veiksmingai padeda atsikratyti antsvorio, pašalina pabrinkimus bei patinimus, labai palengvina inkstų ir kepenų veiklą. Šio metodo efektyvumą sąlygoja ta aplinkybė, kad gana ilgai (viso kurso metu) valgomi tik gerai išmirkyti ryžiai be jokių priedų, tuo pat metu laikantis griežtos bedruskės dietos. Ši bedruskė dieta yra būtina “ryžių terapijos” dalis, nepaprastai padidinanti pastarojo metodo efektyvumą. Baigiant organizmo valymo ryžiais kursą, šlapimas paprastai tampa drumstas, jame būna gleivių. Tai šiomis aplinkybėmis visiškai normalus reiškinys, liudijantis, kad organizmas iš esmės išsivalė.

Ruošiantis valyti organizmą šiuo metodu, pirmiausia reikia pasiruošti 4 vienodos talpos stiklines, kurias rekomenduojama sunumeruoti. Labai gerai šį gydymo kursą taikyti visai šeimai - tuomet ryžius patogiausia iškart užmerkti pusės arba vieno litro talpos stiklainiuose. Dėmesio! Labai svarbu nesupainioti stiklinių, nes ryžiai turi būti pamerkiami 4 dienoms.

Pirmoji diena.

Anksti ryte ryžius gerai nuplaukite ir į pirmuoju numeriu pažymėtą stiklinę įberkite 2-3 valgomuosius šaukštus ryžių; tada juos užpilkite nevirintu šaltu vandeniu. Stiklinę kuo nors pridenkite, tačiau ne visiškai sandariai.

Antroji diena.

Anksti ryte išpilkite pirmosios stiklinės turinį į kiaurasamtį. Ryžius gerai nuplaukite tekančiu vandeniu, sudėkite atgal į stiklinę ir vėl užpilkite šviežiu šaltu vandeniu. Tada į antruoju numeriu pažymėtą stiklinę įberkite 2-3 valgomuosius šaukštus paruoštų ir nuplautų ryžių, juos užpilkite šviežiu šaltu vandeniu ir šią stiklinę pastatykite greta pirmosios.

Trečioji diena.

Pirmuoju ir antruoju numeriais pažymėtų stiklinių turinį išpilkite į kiaurasamtį (iš kiekvienos stiklinės atskirai!), ryžius gerai nuplaukite tekančiu vandeniu, sudėkite kiekvieną jų porciją atgal į “savo” stiklinę ir užpilkite šviežiu nevirintu vandeniu. Į trečiuoju numeriu pažymėtą stiklinę įberkite 2-3 valgomuosius šaukštus paruoštų ir nuplautų ryžių, juos užpilkite šviežiu šaltu vandeniu ir šią stiklinę pastatykite greta dviejų pirmųjų.

Ketvirtoji diena.

Ryžius iš 1, 2 bei 3 numeriu pažymėtų stiklinių atskirai suberkite į kiaurasamtį, gerai nuplaukite tekančiu vandeniu ir, kiekvieną jų porciją vėl sudėję į “savo” stiklinę, užpilkite šviežiu šaltu nevirintu vandeniu. Į ketvirtuoju numeriu pažymėtą stiklinę įberkite 2-3 valgomuosius šaukštus paruoštų ir nuplautų ryžių, juos užpilkite šviežiu šaltu vandeniu ir šią stiklinę pastatykite greta kitų trijų.

Penktoji diena.

Anksti ryte ryžius iš pirmuoju numeriu pažymėtos stiklinės suberkite į kiaurasamtį, gerai nuplaukite tekančiu vandeniu, tada sudėkite į verdantį vandenį (jame neturi būti jokių priedų!), virkite, kol suminkštės, o tada suvalgykite. Rekomenduojama ryžių ilgai nevirti ir juolab nepervirti; košė turi būti gana skysta. 20-30 min. prieš valgant ryžius, reikia išgerti stiklinę gryno vandens. Taip pat žinotina, kad labai naudinga valgyti nevirtus ryžius, kurie keturias dienas pamirkę tampa minkštutėliai (beje, jie ypač efektyviai padeda išvaryti iš žarnyno kirmėles). Į ištuštėjusią pirmuoju numeriu pažymėtą stiklinę įberkite 2-3 valgomuosius šaukštus paruoštų ir nuplautų ryžių, juos užpilkite šviežiu šaltu vandeniu ir šią stiklinę pastatykite greta kitų trijų, tačiau jau eilės gale.

Suvalgius pirmąją ryžių porciją, keturias valandas būtina ničnieko daugiau nevalgyti. Reikėtų ugdyti valią ir nesuvalgyti net obuolio; negerti nei vandens, nei sulčių. Taip du mėnesius - ryte suvalgykite ryžių porciją, o vietoje jos iškart užmerkite naują porciją. Kaip jau buvo minėta, labai svarbu, ryte suvalgius ryžius, mažiausiai ketvertą valandų ničnieko nevalgyti ir negerti. Pietums ir vakarienei galima valgyti praktiškai bet ką, išskyrus druskos turinčius valgius bei produktus; taip pat rekomenduojama susilaikyti nuo aštrių ir rūgščių patiekalų. Viso valomojo dviejų mėnesių kurso metu kategoriškai draudžiama rūkyti ir vartoti alkoholį.

Šis organizmo valymo būdas puikus tuo, kad neturi jokio pašalinio poveikio; be to, pasitarę su gydytoju jį gali praktikuoti žmonės, sergantys net ir labai sunkiomis ligomis. Tiesa, žmonės, kurių organizmas labai užterštas šlakais bei toksinais, pirmosiomis valomosios ryžių dietos savaitėmis gali jausti silpnumą, o kartais - lengvą svaigulį. Tokiu atveju būtina daugiau ilsėtis, išmokti tinkamai atsipalaiduoti. O geriausia, jei tik leidžia aplinkybės ir paties ligonio charakteris, apskritai į šį silpnumą nekreipti jokio dėmesio - tuomet jis praeis nepastebimai ir daug greičiau.

Šį organizmo valymo kursą rekomenduojama atlikti 1-2 kartus per metus, priklausomai nuo savijautos ir sveikatos būklės. Ypač patogu valomosios ryžių dietos laikytis per pasninką.


Atsijungęs
sypseneleData: Penktadienis, 2008-07-25, 3:40 PM | Žinutė # 9








[ (US) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:elektrenai
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
:pagalvokim: nu va gal ir man reiks prie dietu pamegint prisest...
Atsijungęs
benituxData: Penktadienis, 2008-07-25, 4:22 PM | Žinutė # 10








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2219
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
aš irgi norėšiau, bet nelabai valios turiu pagalvokim

Atsijungęs
jolanta149Data: Pirmadienis, 2008-08-25, 9:40 PM | Žinutė # 11








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Klaipėda
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 291
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
As girdejau dar kazkaip visa diena kivius valgyt....irgi kazkaip valosi,bet nzn tiksliai kaip ten kas.... :$

Atsijungęs
benituxData: Pirmadienis, 2008-09-01, 3:13 PM | Žinutė # 12








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2219
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (jolanta149)
As girdejau dar kazkaip visa diena kivius valgyt

negalėčiau, net dabar paglvojus šiurpas nukratė one


Atsijungęs
neriuxData: Trečiadienis, 2008-09-03, 8:18 PM | Žinutė # 13








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:netoli gimtines
Forumo senbūviai
Žinutės: 943
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Benitux,o po sios ryziu dietos ar nebuna problemu su viduriu uzkietejimu? uzkietejo esu kazka girdejusi kad taip buna.... :$

Atsijungęs
benituxData: Ketvirtadienis, 2008-09-04, 8:11 AM | Žinutė # 14








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2219
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (neriux)
Benitux,o po sios ryziu dietos ar nebuna problemu su viduriu uzkietejimu? esu kazka girdejusi kad taip buna....

tikrai nežinau, nesu bandžiusi one


Atsijungęs
neriuxData: Trečiadienis, 2008-10-01, 8:38 PM | Žinutė # 15








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:netoli gimtines
Forumo senbūviai
Žinutės: 943
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Gal kas bandete valytis organizma su kompanijos AMWAY preparatais organizmo valymui??? mirksnis

Atsijungęs
Forumas » BŪKIME GRAŽIOS » Dietos-Sveika mityba-Preparatai » Organizmo valymas
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2024