Penktadienis, 2024-04-26, 3:39 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: Valedy  
Forumas » BŪKIME GRAŽIOS » Kūno priežiūra » Gražios rankos
Gražios rankos
ValedyData: Penktadienis, 2010-07-30, 8:52 PM | Žinutė # 1








[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Miestas:Ten kur širdis
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Nagų priežiūra

Kalbant apie rankų priežiūrą, neįmanoma išvengti klausimų, susijusių su nagų priežiūra - juk rankos negali gerai atrodyti be gražių ir išpuoselėtų nagų. Nagų struktūra yra įgimta, tačiau gali keistis pagal išorinius poveikius (atliekamas darbas, drėkinimas, maitinimas). Sveikas nagas turi būti tvirtas ir elastingas. Labai dažnai nagų problemos liudija apie žmogaus sveikatos būklę. Viena iš dažniausių išorinio nago vaizdo pasikeitimo priežasčių - neteisinga mityba. Jei norite, kad jūsų nagai būtų sveiki, pasistenkite, kad jūsų maiste netrūktų būtinų mineralų ir vitaminų:

vitaminas A padeda nagams stiprėti ir augti. Jo yra kepenėlėse, aliejuje, daržovėse, morkose, pomidoruose;
vitaminas B padeda įsisavinti baltymus, tuo pačiu spartina nagų augimą. Jo yra daigintuose kviečiuose, kiaušinio trynyje, kopūstuose;
jodas padeda nagui augti. Jo yra špinatuose, jūros kopūstuose;
kalcis būtinas nago tvirtumui. Daugiausia jo yra pieno produktuose;
geležis labai svarbi nago struktūrai ir formai;
siera būtina nago susidarymui, stabdo uždegiminius procesus. Yra kopūstuose, svogūnuose, agurkuose.

Vidutiniškai per mėnesį nagas paauga 3 mm, o visiškai atsinaujina per 3-5 mėnesius. Paprastai jaunystėje nagai auga greičiau. Šiltas oras, jūros vanduo, aktyvi rankų veikla (spausdinimas kompiuteriu, grojimas pianinu) stimuliuoja nagų augimą.
Pageltę nagai dažnai išduoda, kad žmogus rūko arba vartoja tam tikrus vaistus. Kartais nagai geltonuoja nuo nagų lakuose esančių medžiagų.


Laimėtojų garbės lenta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
ValedyData: Penktadienis, 2010-07-30, 8:53 PM | Žinutė # 2








[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Miestas:Ten kur širdis
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Parafino terapija

Rankų odą veikia įvairūs aplinkos veiksniai, todėl dažnai ji išsausėja, suskilinėja, parausta. Neprižiūrima oda tampa šiurkšti, atsiranda įtrūkimų. Tokiu atveju padės šilta parafino procedūra.

Kaip atliekamos parafino procedūros?
Parafino terapija gali būti taikoma tiek rankoms, tiek kojoms. Pirmiausia atliekamas lengvas šveitimas (pilingas) bei masažas, po to plaštakos ar pėdos panardinamos į šiltą kvapnų parafiną. Šiltas parafinas sušildo odą, pagreitėja ląstelių atsinaujinimas - oda atjaunėja, padidėja elastingumas, pagerėja kraujotaka. Šiluma verčia odą prakaituoti, taip pasišalina toksinai. Gydytojai ją rekomenduoja visiems, kurių kraujotaka sutrikusi. Ypač pravartu besiskundžiantiems šąlančiomis galūnėmis. Po procedūros plaštakų ir pėdų oda tampa minkšta ir švelni.

Šilto parafino procedūra ypač rekomenduojama šaltuoju metų laiku.


Laimėtojų garbės lenta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
ValedyData: Penktadienis, 2010-07-30, 8:55 PM | Žinutė # 3








[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Miestas:Ten kur širdis
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Kad prisilietimas būtų švelnus


Sakoma, jog rankos išduoda viską, ką nuo kitų bandome nuslėpti: amžių, sunkaus darbo pėdsakus ir netgi gyvenimo būdą. Sužvarbus orui jautrios rankos dažnai praranda švelnumą, pradeda šerpetoti ir rausti.
Rankų odą kasdien veikiame įvairiais chemikalais, mirkome vandenyje ar džioviname šarminiais muilais. Delnuose visai nėra riebalinių liaukų, o plaštakos paviršiuje - tik pavienės, todėl net menkiausias aplinkos poveikis pažeidžia rankų odos drėgmės balansą. Vanduo, įvairūs cheminiai valikliai, muilai bei plovikliai labai išsausina rankas ir susilpnina nagus.
Turbūt pastebėjote, jog smulkios raukšlelės ant rankų išryškėja šaltuoju metų laiku. Tada jautrios odos atsinaujinimo procesas sulėtėja, ir ji nespėja prisitaikyti prie besikeičiančių oro sąlygų. Todėl mažiausia, ką galite padaryti gležnai savo rankų odai - rudenį ir žiemą mūvėti pirštines, net jei į lauką išbėgate vos kelioms minutėms.

Rankoms galite padėti
Net ir stengiantis maksimaliai apsaugoti rankų odą kai kurių jai kenkiančių veiksnių vis dėlto nepavyks išvengti. Juk rankas sausina net paprastas plovimas vandeniu! Todėl kasdienei rankų priežiūrai reikėtų naudoti lengvą drėkinamąjį kremą. Juo rankas tepti patartina keletą kartų per dieną. Geriausia - po kiekvieno plovimo. Kremo tūbelės paprastai būna nedidelės, todėl jas patogu nešiotis rankinėje.
Jei norite turėti iš tiesų švelnią rankų odą, nepatingėkite jos palepinti. Kelis ar keletą kartų per savaitę atlikite rankų kaukes. Geriausia tam naudoti specialų riebesnį rankų kremą. Jame esantis glicerinas bei vitaminai E ir A sustiprina odą ir užtikrina jos mitybą. Jei kremo poveikį norite sustiprinti, užsimaukite medvilnines pirštinaites.

Kad liesti rankų odą būtų malonu:
Alyvuogių aliejų galite panaudoti ir veiksmingai rankų kaukei - su aliejumi ištrinkite šaukštelį medaus. Tokią košelę ant rankų reikėtų palaikyti 10-15 minučių. Rankų odą minkština ramunėlių, šalavijų, liepžiedžių ar bulvių nuovirai.
Raukšlėta rankų oda taps elastingesnė, jei prieš naktį ją įtrinsite tokiu mišiniu: kiaušinio trynys, valgomasis šaukštas medaus ir arbatinis šaukštelis avižinių miltų. Po pusvalandžio rankas nuplaukite drungnu vandeniu.
Kavos tirščiai puikiai minkština odą, todėl užuot išmetusi tirščius į šiukšliadėžę, jais stipriai įtrinkite plaštakas.
Nuo rankų paraudimo tinka saliero nuoviro vonelė (vidutinio dydžio salierą 1/2 valandos virkite 1 litre vandens).


Laimėtojų garbės lenta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
ValedyData: Penktadienis, 2010-07-30, 8:59 PM | Žinutė # 4








[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Miestas:Ten kur širdis
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Nagų lakavimas

Neretai manome, kad moteris gimsta mokėdama lakuoti nagus. Tačiau pasidairę matome, kaip puikų klasikinį manikiūrą gali sugadinti nevykęs nulakavimas. Net puošniausia dailė nepaslėps kreivo nulakavimo prie odelių arba nelygiai padengto lako. Taigi, prisiminkime, kaip kokybiškai nulakuoti nagus.
Jums reikės:
neacetoninio lako valiklio - jis naudojamas lakui nuvalyti tiek nuo natūralių nagų, tiek nuo priaugintų;
presuotų tamponėlių - jais patogiau nuvalyti laką, nes ant nago nelieka pūkelių;
apelsinmedžio lazdelės - odelėms nuo nago atstumti;
lako pagrindo - jis užtikrina lako sukibimą su nagu, išlygina nago paviršių ir apsaugo nuo sluoksniavimosi;
norimos spalvos lako;
viršutinio apsauginio lako sluoksnio - jis apsaugo laką nuo mechaninių pažeidimų;
nagų lako korektoriaus - priemonė, skirta ne vietoje užteptam lakui nuvalyti.

Dabar, kai jau turime visas priemones, galime imtis darbo:
1. Presuotą tamponėlį suvilgome neacetoniniu lako valikliu ir kruopščiai pašaliname prieš tai buvusį laką.
2. Apelsinmedžio lazdele švelniai atstumiame odeles nuo nago plokštelės.
3. Nago plokštelę padengiame lako pagrindu. Nepamirškite, kad nors pagrindas ir yra skaidrus, tačiau būtina kuo dailiau jį užtepti, nes lako pagrindo sluoksnis formuoja rėmus spalvotam lakui.
4. Palaukiame, kol nagų lako pagrindas apdžiūsta.
5. Lakavimas spalvotu laku susideda iš dviejų padengimo sluoksnių. Pirmojo sluoksnio užduotis - nubrėžti lakavimo ribas ties odelėmis ir nago plokštelės kraštais. Lako teptuko šerelius su negausiu lako kiekiu padedame ties nago plokštelės viduriu ir atsargai priartėjame prie odelių. Toliau brūkštelime išilgai nago plokštelės, nepamirškite tiesių kraštinių linijų. Pirmasis lako sluoksnis paprastai neatrodo gražiai, tačiau antrasis sluoksnis jau turi reikiamus kontūrus. Jo užduotis išlyginti nago paviršių ir parodyti tikrąją sodriąją lako spalvą. Lako šepetėlį su šiek tiek gausesniu lako kiekiu vėl padedame ties nago plokštelės viduriu ir keliais brūkštelėjimais laikydamiesi prieš tai nubrėžtų ribų padengiame visą nago plokštelę.
6. Palaukiame, kol lakas išdžiūsta.
7. Užlakuojame nagą apsauginio lako sluoksniu.
8. Korektoriumi nuvalome visas vietas, kur pakliuvo nereikalingo lako.
9. Išdžioviname laką.


Laimėtojų garbės lenta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
ValedyData: Penktadienis, 2010-07-30, 9:28 PM | Žinutė # 5








[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Miestas:Ten kur širdis
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Perkelta Romeniukas žinutė
Ką pasako nagai

Nagų formos pokyčiai
Būgnininko lazdelės formos pirštai (sustorėję pirštų galai ir laikrodžio stiklelio formos nagai) rodo deguonies trūkumą. Taip būna sergant lėtinėmis plaučių ligomis (LOPL, tuberkulioze, bronchektazine liga, plaučių navikais ir kt.) širdies ligomis, hipertireoze. Tačiau tokie pirštai susiformuoja tik sergant ilgą laiką .
Įdubę šaukštelio formos nagai dažniausiai yra mažakraujystės požymis, atsirandantis dėl geležies stokos. Tačiau gali būti sergant ir kitomis ligomis: sklerodermija, tireotoksikoze ir esant antinksčių patologija.

Nagų spalvos pokyčiai
Baltos dėmelės dažniausiai yra tik kosmetinė problema, o ne ligos požymis. Manoma, kad jos susidaro orui patenkant tarp nago plokštelių. Taip gali atsitikit po traumų, manikiūro, ypač jei naudojami geležiniai įrankiai nago odelei atstumti.
Rudos nago juostos gali atsirasti dėl pigmentinių panaginių apgamų. Difuziškai rudas nagas būna sergant Adisono liga bei išsivysčius difuzinei melanozei piktybinės melanomos atvejais.
Sergant inkstų ligomis dažnai nebūna pusmėnulių. Vietoj jų matoma balta juostelė, o už jos yra ruda zona, kuri apima pusę nago plokštelės. Įdomu tai, kad pusmėnulis dingsta 30% visų dialize gydomų ligonių.
Melsvi nagai, ypač pusmėnulio srityje, atsiranda apsinuodijus vaistais ir sidabro junginiais. Taip pat jei organizme trūksta deguonies dėl plaučių ar širdies ligų.
Gelsvai rudos dėmės po nagu būna sergant psoriaze.

Nagų paviršiaus pokyčiai
Išilginės vagelės gali rodyti skrandžio ligą, tačiau metams bėgant tokių vagelių daugėja ir natūraliai.
Viena išilginė vagelė yra susijusi su paveldima liga, dažniausiai būna rankos nykščio nage. Tačiau gali atsirasti ir po traumų.
Skersinės vagelės per visą nago plotį atsiranda dėl ūmaus toksinio pažeidimo. Jos atsiranda praėjus 5—6 savaitėms po ligos. Tokį pažeidimą gali sukelti infekcinės ligos (skarlatina, gripas, rožė ir kt.); apsinuodijimas toksinėmis medžiagomis (arsenu, taliu, citostatikais), sutrikusi skrandžio ir žarnyno funkcija, hepatitas, trūkstant vitaminų, ypač B grupės, sergant kai kuriomis odos ligomis. Kartais tokie pakitimai gali atsirasti dėl stiprių psichinių išgyvenimų.
Smulkios duobutės ant nagų gali būti mažakraujystės požymis. Duobutės naguose atsiranda ir sergant psoriaze.
Nagų laisvojo krašto suskilimas. Nagas suskyla, kai daug grojama muzikiniais instrumentais, kai instrumentas liečiamas pirštų pagalvėlėmis, ar neracionaliai naudojamos sintetinės plovimo ir valymo priemonės, muilai ar trūkstant geležies ir kalcio.
Nago įskilimai ir lūžinėjimai. Silpni nagai gali būti ir paveldėti, tačiau dažniausiai taip atsitinka dėl aplinkos poveikio. Nagus labai susilpnina dažnas rankų mirkymas, dažnas nagų lakavimas, ilgalaikis plovimo ir valymo priemonių, muilo naudojimas. Tokius nagų pokyčius gali lemti ir susilpnėjusi skydliaukės veikla. Manoma, kad ploni ir minkšti nagai gali rodyti ir ginekologines problemas.


Laimėtojų garbės lenta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-09-17, 9:04 PM | Žinutė # 6








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Elementari nagų priežiūra
Elementari nagų priežiūra susideda iš šių veiksmų: nagų ir panagių išvalymas, pakirpimas, dildinimas ir poliravimas. Šią procedūrą galima atlikti tiesiog pačiam namuose. Nėra taisyklės kaip dažnai daryti manikiūrą, tačiau nepatartina darytis daugiau kaip kartą per savaitę.
Išvalymas
Nagams ir panagėms valyti naudokite nagų šepetėlį su natūraliais ar plastmasiniais šereliais. Procedūrai reikės vandens ir šiek tiek muilo. Šepetėlio šereliai turi būti pakankamo tvirtumo, kad išvalytų panages, tačiau ne per standus ir ne per šiurkštus odai aplink nagus.
Pamerkite nagus į dubenį su šiltu vandeniu, kad atmirktų panagės ir lengviau išsivalytų nešvarumai. Tuomet nagų šepetėliu švelniai pašalinkite nešvarumus.
Pakirpimas
Pakirpti nagai turi atrodyti tvarkingi, ilgis pasirenkamas toks koks jums atrodo patogiausias. Ilgiems nagams reikia naudoti aštrias žirkles (žnyplutes) ir kirpti tiesia linija.
Dildinimas
Dildinimas yra svarbi nagų priežiūros dalis. Jo dėka nagui suteikiama norima forma ir sušvelninama pakirpto nago briauna. Dildinkite tolygiai viena kryptimi.
Poliravimas
Poliravimo metu pagerėja kraujo apytaka po nagu. Nago paviršių reikia poliruoti kad suteiktume jam lygumą, spindesį ir sveiką išvaizdą. Nago paviršių poliruokite švelniai viena kryptimi.


Pagalba naujokams ir ne tik čia



Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Penktadienis, 2010-09-17, 9:05 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-09-17, 10:54 PM | Žinutė # 7








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Panevėžys
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
vasarą man lūžinėjo nagai, tai pradėjo per mėnesį kartą eiti pasidaryti maikiūrą tai nežianau ar dėl to jie neblūžinėja _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-09-17, 11:27 PM | Žinutė # 8








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Panevėžys
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Vanduo ir jūsų nagai
Ilgas nagų mirkymas vandenyje gali būti žalingas jūsų nagams. Nagai susilpnėja ir daug lengviau lupasi, skyla ar lūžta, kai per ilgai mirkomi vandenyje.
Kad apsaugotumėte nagus nuo vandens:
• Stenkitės kuo trumpiau mirkyti nagus vandenyje.
• Kai plaunate indus dėvėkite gumines pirštines.
• Mirkant nagus, kad purvas lengviau išsivalytų iš panagių, mirkymas turi trukti ne ilgiau kaip kelias minutes.
• Naudokite nagų stiprintoją ar nagų laką, kad juos apsaugotumėte nuo vandens.

Chemikalai
Dauguma priemonių, kurias mes kasdien naudojame, savo sudėtyje turi chemikalų. Šie chemikalai labai kenkia mūsų nagams. Jeigu ant jūsų nagų atsirado dėmelių nuo namų ruošos darbų, pamerkite juos į šiltą citrina pašlakstytą vandenį. Vandens ir citrinos mišinys suminkštins nagučius, o dėmelių neliks.
Kad apsaugotumėte nagus nuo žalingo chemikalų poveikio:
• Visuomet mūvėkite pirštines kai naudojate įvairias šveitimo priemones
• Nagų lakui nuvalyti naudokite lako nuėmėją, kurio sudėtyje nėra acetono.
• Nagų lako nuėmėją stenkitės naudoti kuo rečiau, nes iš tikrųjų jis yra labai galingas nagų priešas, kuris stipriai išsausina nagus.


Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-09-17, 11:29 PM | Žinutė # 9








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Panevėžys
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Odelių priežiūra
Kita svarbi nagų priežiūros dalis yra tinkam nagų odelių priežiūra. Odeles galima suminkštinti ir prisotinti drėgme naudojant rankų kremus, losijonus ar aliejukus minkštinančius odeles. Odelių atstūmimui naudokite apelsinmedžio ar beržinę mentelę. Šią procedūrą atlikite švelniai, neatstumkite odelės per stipriai, nes pažeisite nagą pusmėnulio srityje. Pusmėnulio srityje nago plokštelė nevisiškai suragėjusi. Tad dėl grubesnio judesio nagas ataugs banguotas.

Nagų lakas
Nagų lakas yra nebūtinas, tačiau reikia žinoti, jog jis vaidina svarbų vaidmenį nagų priežiūroje. Puošdamas nagus jūsų mėgstamais atspalviais, nagų lakas gali pasitarnauti kaip apsauga nuo vandens ir kitų faktorių, kurie kenkia jūsų nagams.
Nagų lakas, nesvarbu ar permatomas ar akį rėžiančių spalvų, suteikia tvarkingos ir save prisižiūrinčios moters įspūdį.
Šiandieną yra gausybė lakų rūšių:.
• Greitai džiūstantys
• Stiprinantys nagus
• Skatinantys nago augimą
• Viskas viename (lako pagrindas, lako apsauga ir spalva)
• Apsaugantis nuo sluoksniavimosi ar skilinėjimo
• Priauginamiems nagams
Norint išgauti geriausią rezultatą, reikia naudoti geresnės kokybės nagų lakus. Juose būna geresni šepetėliai, kurie tolygiau paskirsto laką nago paviršiuje. O ir lakas ilgiau išlieka nenusilupęs. Tuomet tenka rečiau naudoti lako nuėmėją, kuris labai sausina nagus.



Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-09-17, 11:33 PM | Žinutė # 10








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Panevėžys
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
5 būdai, kaip nedera prižiūrėti nagų
Moters nagų būklė daug pasako apie ją pačią. Jei tau nelabai rūpi, kaip atrodo tavo rankos, kitiems tai labai svarbu. Prisimink klaikius nagus, kuriuos paskutinį kartą matei kyšant iš kažkieno atvirų basučių, ir suprasi apie ką eina kalba. Iš mados išėjusių nagų stiliaus afišavimas irgi daug pasako apie moterį, t.y. išduoda, kad ji niekada neskaito mados žurnalų. Šį kartą „About“ klausia, kada paskutinį kartą matei manekenę su prancūzišku manikiūru ar nagų dailės įmantrybėmis?

1 būdas: Dirbtiniai nagai

Dėl dievo meilės, kodėl kai kurioms moterims norisi ant tikrų nagų prisiklijuoti dirbtines plastmasės atplaišas? Kodėl joms atrodo, kad toks įvaizdis yra aukštos klasės ženklas? Juk netikri nagai nemaloniai barška prie bet ko prisilietus, ir net neverta kalbėti apie tai, kad su jais neįmanoma mažų daiktų paimti į rankas ar apsimauti aptemptų džinsų. Dirbtiniai nagai siaubingai nepraktiški!

Kiek moterų apima ekstazė, kai nušvitus protui jos pagaliau nusilupa neskoningas plastmases ir supranta, kaip malonu pagaliau galėti suimti savo namų raktus? Deja, didelei grupei dailiosios lyties atstovių sunku pripažinti, kad ilgi nagai yra užverstas istorijos puslapis. Šią naujieną paskelbti Kaune ar Šiauliuose būtų tikra savižudybė.

Vienintelis priimtinas nagų stilius šiuo metu yra trumpai ir apvaliai kirpti nagai. Taigi ilgiems nagams – NE!

2 būdas: Nagų dailė

Tegu nagų dailės gerbėjos mūsų nepasmerkia, tačiau šis nagų dekoravimo būdas atrodo pigiai. Dailiai išpiešta gėlė ant didžiojo kojos piršto atrodo mielai, nes ji žavingai vieniša – tai labai netikėta. Bet dešimt rankų pirštų su brūkšneliais, žaibais ar priklijuojamais blizgučiais ant nagų tiesiog yra visiškas kičas.

3 būdas: Prancūziškas manikiūras

Dažna moteris galvoja, kad prancūziškas manikiūras yra klasikinis stilius, tačiau didžiausiuose mados žurnaluose rašoma, jog jie jau kurį laiką nebėra aukštosios mados ženklas.

Kas dar blogiau nei prancūziškas manikiūras? Prancūziškas pedikiūras. Žinoma, galite su tuo nesutikti, bet anksčiau ar vėliau reiks liautis priešinusis paskutiniams madų vėjams.

4 būdas: Skirtingų ilgių nagai

Ne paslaptis, kad skirtingų ilgių nagų esame turėję ar tebeturime visos. Geriau neišeiti iš namų iki galo nesusitvarkius rankų, priešingu atveju neišvengsite smerkiančių praeivių žvilgsnių.

Dažnai nagų ilgiai būna nevienodi todėl, kad skiriasi jų stiprumas. Tai priklauso nuo kiekvieno žmogaus organizmo, tačiau neretai mažojo ir bevardžio pirštų nagus galima įrašyti į Gineso pasaulio rekordų knygą už neįtikėtiną ilgį, o nykščių nagai būna trumpesni, nes jie greičiau nulūžta.

Bet kaip jau minėjome, ilgi nagai apskritai nebemadingi. Todėl net jei ir turi stiprius nagus, geriau juos patrumpinti ir užapvalinti.

5 būdas: Neprižiūrėti nagai

Atsilupinėjęs nagų lakas tikrai atrodo siaubingai. Jei esi per daug užsiėmusi, kad galėtum švaistyti laiką nagų lako atnaujinimui, naudok skaidrų laką.

Neprižiūrėtų nagų kategorijai taip pat priklauso nukramtyti nagai. Liaukis tai dariusi ir investuok į gražų manikiūrą! Garantuojame, kad gerai pagalvosi prieš suleisdama dantis į 15 Lt investiciją. Be to, nagų lako skonis tikrai bjaurus.

Dar kartą primename, kad šią vasarą madingi trumpi, apvaliai nukirpti nagai. Kampuoti nagai kurį laiką buvo vertinami labai gerai, ir dabar atrodo pakenčiamai, tačiau apvali nagų forma šiuo metu yra paskutinis mados klyksmas. Naudok ryškų, tamsų, matinį ar skaidrų nagų laką. Nelakuoti natūralūs tvarkingi nagai taip pat priimtini, jei neturi laiko ar paprasčiausiai tingi darytis manikiūrą.


Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-09-18, 2:16 PM | Žinutė # 11








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Man labai gerai nagams citrina _liuks_ nors aš jų neauginu,bet po prisiauginimo, suleidžiu nagus į citrina ir liuks _liuks_ sustiprėja labai _liuks_

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-09-18, 4:23 PM | Žinutė # 12








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Panevėžys
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Man labai gerai nagams citrina nors aš jų neauginu,bet po prisiauginimo, suleidžiu nagus į citrina ir liuks sustiprėja labai

geras, aš tai kremą naudoju nagams ir rankoms rusišką _liuks_ _liuks_ reikės ir man citriną pabandyti _liuks_


Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-09-19, 0:00 AM | Žinutė # 13








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:panevezys
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Nėra geriau už citriną _liuks_ kas lieičia naturalumą ir namų sąligas _liuks_ _liuks_ naturali citrina tikrai neatstos jokio kremo 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-09-19, 10:23 AM | Žinutė # 14








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Panevėžys
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nėra geriau už citriną kas lieičia naturalumą ir namų sąligas naturali citrina tikrai neatstos jokio kremo

tai kad natūralaus šeis laikais nieko nėra juokas juokas , o kartais parduotuvėje ir citrinos tokios baisios išvaizdos kad liudna liudna , bet va reikės pabandyti _liuks_ _liuks_


Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-09-21, 8:36 PM | Žinutė # 15








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Panevėžys
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Štai keletas patarimų, kaip prižiūrėti rankas, kad jos būtų gražios: - Rankas plauti tik skystuoju muilu, nes jis nedžiovina odos;

- Rankas tepti kremu ne rečiau, kaip du kartus per dieną;

- Pagrindinius darbus – skalbimą, plovimą, valymą, daržovių skutimą, – dirbti tik su pirštinėmis.

Ir štai keli receptai, tinkantys suskirdusioms rankoms:

1.Jeigu rankos suskirdusios, reikia sutrinti 2 virtas bulves, įlašinti 2 lašus glicerino, 2 lašus agurkų arba citrinos sulčių ir šią masę palaikyti ant rankų 10 – 12 minučių. Taip pat labai gerai daryti pašildyto aliejaus voneles ir dėti šiltus aliejaus kompresus. Geriausia naudoti alyvuogių aliejų.

2.Rankų odą labai gerai minkština ramunėlių, šalavijų, liepžiedžių nuoviras. Karštą nuovirą supilti į dubenėlį ir 10–15 minučių palaikyti jame rankas.

3.Taip pat rankų odą minkština agurkas, bulvių tyrė, arba rankas nusiplauti vandenyje, kuriame virė bulvės


Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
Forumas » BŪKIME GRAŽIOS » Kūno priežiūra » Gražios rankos
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2024