Plepaliukai apie krikštynas...
|
|
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-07-20, 4:12 PM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Kaip ir žadėjau paspasakosiu apie krikštynas. Viskas praėjo labai gerai, visi buvo patenkinti viskuo ką aš ten jiems buvau sumąsčius. Nuvaževę švesti išleidom laivelius su palinkėjimais (šventėm "Tarzanijoj"). Labai gražiai atrodė, nes ten Nemuno vingis toks, tai ilgai laiveliai matėsi. Grįžus prie stalo pasakiau, jog radau pirkt ypatingo šampano ir saldainių, šampaną atidaviau tėvams, o visiems po saldainiuką išdalinau visiems prisiminimui. Jau susėdus perdavėm saugot tėveliams marškinėlius, žvakę ir liudijimą, o truputėlį vėliau padovanojau dovanas krikštasūniui. Dovanojau viską kaip simbolius ir linkėjau :kruopas (sotus gyvenimas), cukrus("saldus"), muilas (''kad būtų švarus"), česnakas ("sveikas"), šermukšnio šakelė ("nuo visokio blogio), taip pat dovanojau albumą (čia jau aš sumąsčiau, "kad svarbiausi įvykiai ir brangiausi žmonęs visada būtų šalia") ir taupyklę su pinigėliais ("kad būtų taupus ir visada turėtų pinigų") ir pasakiau, kad tai su pažadu, kad kiekvieną kartą kai aplankysiu, prisižadu ją papildyt. o čia buvo toks netikėtas ir neplanuotas dakykas, kuris man labai patiko. Krikšto tėvelis , o paskui ir visi kiti svečiai paprašė parodyt arčiau taupyklę (ji buvo apipavidalinta ) ir dar į ją pridėjo pinigėlių. Vienas senelis suorganizavo krikštatėvių spaudimą (kad krikštuko dantys būtų be tarpo.) Po kiek laiko pasakiau, kad mane pasiekė šiandieninė spauda ir kad ten rašo apie mūsų krikštuką ir paskaičiau, ką ten rašo apie jį ir "naujagimio monologą". Vėliau žaidėm pažadų žaidimą ir apdovanojom pąčio šmaikščiausio pažado autorių (padovanojau čili pipirą ant virvutės, kad liežuvis niekad "neatšiptų", o jei jau taip nutiks, kad būtų kuo paaštrint.. Dar po kiek laiko pasakiau, jog seneliams taip patiko pažadų žaidimas, kad jie va dar kokius pažadus surašė ir perskaičiau "Senelių pasižadėjimus". (juokėsi iki ašarų) Tada sakiau, kad atsidėkodamas anūkėlis močiutėms dovanoja po degtukų dėžutę , o seneliams po arbatos pokelį. Pabaigoje spėliojom profesiją ( pildėm profesijos korteles). Sakiau, kad vaikutis įsipareigoja iš pirmos algos atsilygint atspėjusiajam jo būsimą profesiją. Vienintelis trūkumas buvo, kad ant nuotraukų prastai rašosi su tušinuku (tos kortekės pas mane buvo ant nuotraukinio popieriaus) , reikėtų markeriuko. žinoma, buvo ir šokiai pokiai ir šašlykų kepimas ir kitos atrakcijos (kai kas per Nemuną skrido ir kitokiais atracijonais užsiėmę) Vakarą vainikavo 12 val paleisti dangaus žibintai. Na štai tokios buvo krikštynos. super šventė visiems buvo labai įspudinga kaip supratau iš tavo aprašymo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-07-20, 8:14 PM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Kaip ir žadėjau paspasakosiu apie krikštynas. Viskas praėjo labai gerai, visi buvo patenkinti viskuo ką aš ten jiems buvau sumąsčius. Nuvaževę švesti išleidom laivelius su palinkėjimais (šventėm "Tarzanijoj"). Labai gražiai atrodė, nes ten Nemuno vingis toks, tai ilgai laiveliai matėsi. Grįžus prie stalo pasakiau, jog radau pirkt ypatingo šampano ir saldainių, šampaną atidaviau tėvams, o visiems po saldainiuką išdalinau visiems prisiminimui. Jau susėdus perdavėm saugot tėveliams marškinėlius, žvakę ir liudijimą, o truputėlį vėliau padovanojau dovanas krikštasūniui. Dovanojau viską kaip simbolius ir linkėjau :kruopas (sotus gyvenimas), cukrus("saldus"), muilas (''kad būtų švarus"), česnakas ("sveikas"), šermukšnio šakelė ("nuo visokio blogio), taip pat dovanojau albumą (čia jau aš sumąsčiau, "kad svarbiausi įvykiai ir brangiausi žmonęs visada būtų šalia") ir taupyklę su pinigėliais ("kad būtų taupus ir visada turėtų pinigų") ir pasakiau, kad tai su pažadu, kad kiekvieną kartą kai aplankysiu, prisižadu ją papildyt. o čia buvo toks netikėtas ir neplanuotas dakykas, kuris man labai patiko. Krikšto tėvelis , o paskui ir visi kiti svečiai paprašė parodyt arčiau taupyklę (ji buvo apipavidalinta ) ir dar į ją pridėjo pinigėlių. Vienas senelis suorganizavo krikštatėvių spaudimą (kad krikštuko dantys būtų be tarpo.) Po kiek laiko pasakiau, kad mane pasiekė šiandieninė spauda ir kad ten rašo apie mūsų krikštuką ir paskaičiau, ką ten rašo apie jį ir "naujagimio monologą". Vėliau žaidėm pažadų žaidimą ir apdovanojom pąčio šmaikščiausio pažado autorių (padovanojau čili pipirą ant virvutės, kad liežuvis niekad "neatšiptų", o jei jau taip nutiks, kad būtų kuo paaštrint.. Dar po kiek laiko pasakiau, jog seneliams taip patiko pažadų žaidimas, kad jie va dar kokius pažadus surašė ir perskaičiau "Senelių pasižadėjimus". (juokėsi iki ašarų) Tada sakiau, kad atsidėkodamas anūkėlis močiutėms dovanoja po degtukų dėžutę , o seneliams po arbatos pokelį. Pabaigoje spėliojom profesiją ( pildėm profesijos korteles). Sakiau, kad vaikutis įsipareigoja iš pirmos algos atsilygint atspėjusiajam jo būsimą profesiją. Vienintelis trūkumas buvo, kad ant nuotraukų prastai rašosi su tušinuku (tos kortekės pas mane buvo ant nuotraukinio popieriaus) , reikėtų markeriuko. žinoma, buvo ir šokiai pokiai ir šašlykų kepimas ir kitos atrakcijos (kai kas per Nemuną skrido ir kitokiais atracijonais užsiėmę) Vakarą vainikavo 12 val paleisti dangaus žibintai. Na štai tokios buvo krikštynos. FANTASTIŠKAI artėja ir mūsų krikštynos tikiuosi irgi viskas bus gerai ir bus linksma
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Sekmadienis, 2010-07-25, 9:45 PM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) - įsivaizduoju,kaip visi buvo apakę nuo tavo išradingumo ir darbelių gražumo Quote (Romeniukas) virginijak, smagios tikrai krikštynos _liuks_ _liuks_ ačiū, buvo tikrai smagu , šnekėjau su krikštasūnio mama, jie patenkintiu be galo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Sekmadienis, 2010-07-25, 9:46 PM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) super šventė visiems buvo labai įspudinga kaip supratau iš tavo aprašymo Quote (snieguoliuke) FANTASTIŠKAI _liuks_ _liuks_ _liuks_ miela Quote (snieguoliuke) artėja ir mūsų krikštynos tikiuosi irgi viskas bus gerai ir bus linksma miela _liuks_ bus jei tik norėsit ir pasistengsit dėl to
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-07-25, 10:19 PM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) šnekėjau su krikštasūnio mama, jie patenkintiu be galo Na būtų nenormalu,jei būtų nepatikę
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 10:48 PM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va mūsiškio bernužėlio kostiumėlis liemen ėme mažesnę, tai kurią buvo nupirkus krikštomama buvo per didelė, gerai kad apkeitė , man labai graži spalva tokia su blizgiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 11:05 PM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O kartais ne su fraku sakiai bus jūsų krikštukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 11:10 PM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O kartais ne su fraku sakiai bus jūsų krikštukas oj tikrai ne krikštotėvai išrinko ir nupirko nepamatavę, tai va vakar pakeisti liemenės buvo man su fraku nelabai kažkaip bus šviesus kinderis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 11:22 PM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj tikrai ne krikštotėvai išrinko ir nupirko nepamatavę, tai va vakar pakeisti liemenės buvo man su fraku nelabai kažkaip bus šviesus kinderis Man tai super frakas atrodo mažylis mūsų buvo su fraku tai super atrodė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 11:33 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man tai super frakas atrodo mažylis mūsų buvo su fraku tai super atrodė tai tai nelabai tas frakas rodžiau ir aš kaip atrodė vaikas su fraku tai krikštotėvai kategoriškai ne pasakė mes krikštotėvai mes ir spręsim kaip vaikas atrodys o kodėl tavo vyresnėlis ne su fraku buvo?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 5:58 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai tai nelabai tas frakas rodžiau ir aš kaip atrodė vaikas su fraku tai krikštotėvai kategoriškai ne pasakė mes krikštotėvai mes ir spręsim kaip vaikas atrodys o kodėl tavo vyresnėlis ne su fraku buvo? Kaip tai kodė,todėl kad buvo kostiumėlis toks koks buvo su tokiu ir rengėme Man super gražu frakas ypač mažam berniukui
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 6:31 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip tai kodė,todėl kad buvo kostiumėlis toks koks buvo su tokiu ir rengėme Man super gražu frakas ypač mažam berniukui na taip jei gražu tada taip. man kažkaip per pompastiškai tas frakas todėl kažkaip net mintis nekilo kad bus su juo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 8:36 PM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na taip jei gražu tada taip. man kažkaip per pompastiškai tas frakas todėl kažkaip net mintis nekilo kad bus su juo Na tai mūsų mažylis buvo aprengtas pompastiškai bet mūms buvo gražu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 1:15 PM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, O jūs buvote fotosesijoje Nuotraukyčių neikėlei sakau gal nebebuvote Laukiame dar krikštynų ir gražių nuotraukyčių
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 2:07 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) snieguoliuke, O jūs buvote fotosesijoje Nuotraukyčių neikėlei sakau gal nebebuvote Laukiame dar krikštynų ir gražių nuotraukyčių aga buvom, bet turim tik nuotraukas bandžiau fotografuot bet nesigavo tai ir nebefotografavau reikės kada atprintinti
|
Atsijungęs |
| |