Plepaliukai apie krikštynas...
|
|
|
|
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 3:59 PM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) mūsų draugai visai nekrikštyjo mažų, na o aš kaip tik galvoju kad kaip tik geriau kuo anksčiau pakrykštyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 7:20 PM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) na o aš kaip tik galvoju kad kaip tik geriau kuo anksčiau pakrykštyti manau kad krikštyti reikia tada, kai vaikas atsimena , nes tai labai graži šventė :_liuks_: mūsų ir krikštynos bus dvigubos :_liuks_:
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2010-03-17, 7:22 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 7:34 PM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) na o aš kaip tik galvoju kad kaip tik geriau kuo anksčiau pakrykštyti 10 kuo mažesnis man tuo gražiau atrodo mažuliukai ir turi būti krikštijami,bet mums taip išėjo kad truputi didesni pasikrikštysime
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 7:35 PM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jo mažiukas gražiau, mes savo krištasūnį 3mėn pakrikštijom
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 7:57 PM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) kuo mažesnis man tuo gražiau atrodo mažuliukai ir turi būti krikštijami,bet mums taip išėjo kad truputi didesni pasikrikštysime už tad ir galvoju kad tikrai ir gražiau ir geriau mažuliukus kuo ankščiau pakrikštyti,nes taip ir buna kai vis atideda krikštynas,tai tada iš vis jau didelius krikštyt reikia ir ne taip jau gražu tada
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 8:00 PM | Žinutė # 21 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) už tad ir galvoju kad tikrai ir gražiau ir geriau mažuliukus kuo ankščiau pakrikštyti,nes taip ir buna kai vis atideda krikštynas,tai tada iš vis jau didelius krikštyt reikia ir ne taip jau gražu tada jugute ne dė grožio juk krikštijame tai krikštikite irgi vasara,gražu gamtoje galima švęsti
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 8:14 PM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ne dėl grožio juk krikštijame 10 10 tai krikštikite irgi vasara,gražu gamtoje galima švęsti aišku kad ne dėl grožio ,jo galvojame kad vasarą gražu,šilta būtų ,o va sesuo pataria per Kalėdas tai nežinome ką daryti...aš labiau kad vasara
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Penktadienis, 2010-03-19, 10:04 AM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mums bus 1m. 7 men kai krikštysim savo maže,aš norėjau praeita vasara kai buvo 6 mėn, bet vyras užsimanėjog kai paaugs galės vaikįčiot tada.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 9:18 PM | Žinutė # 24 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes ruošiamės vasarą krikštui,tik problemos su krikštatėviais nes krikštijami abu bus vaikai vienu metu,tai net nežinau kuom čia baigsis,neturime vieno krikštatėvio krikšto mamos nepasidalina vaikais,o tėčių trūksta
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-06-01, 9:33 AM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nes krikštijami abu bus vaikai vienu metu,tai net nežinau kuom čia baigsis,neturime vieno krikštatėvio o vienos poros nenorit imt?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-01, 11:08 AM | Žinutė # 26 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes krikštijome kai Airidėliui buvo 9 mėn krikšto tėveliai yra mūsų piršliai labai geri žmonės,gerai sutariame, tai vat krikštynas nedarėme didele namuose darėme jokių salių nieko nesinuomojome nuosavame kieme balevojome nuotraukas foto atelije paveikslavomės norėjusi prisiminimui gražių turėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-01, 3:09 PM | Žinutė # 27 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes planavom irgi vasarą savo dičkį krikštyti jei viskas bus gerai tai ir krikštysim, bet mūsų būsima krikštomotynėlė laukiasi tai kai ji pagimdys tada ir krikštysim o šeip mes irgi imam porą, kad nebūtų vienas iš vieno miesto kitas iš kito, kažkaip pora lieka pora o va savo krikštasūnį krikštyjom jam buvo 6 mėnesiukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-01, 6:52 PM | Žinutė # 28 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o vienos poros nenorit imt? Tai kad nesinori apkrauti vienos poros tokia pareiga manau viskas bus gerai ir šią vasarą pakrikštysime Labai aš noriu ir jau užsispyriau kad reikia ir viskas Tai pat darysime kuklias,bet pasistengsime kad būtų linksmos ir įsimintinos vaikams
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-01, 7:46 PM | Žinutė # 29 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dieve jau galvoju po truputi ruoštis ir galvoti apie šią šventę,bet nežinau nuo ko pradėti kaip susiskirstyti kas svarbiausia,kaip viską gerai susiorganizuoti, iš kur gauti minčių ir idėjų tai dienai kad būtų smagu ir panašiai panašiai... Dar reikės prisidaryti su fotošopu visokių grožybių gal čia merginos kiek padės Ieškosiu idomių minčių ir idėjų kaip gražiai ir kukliai atšvęsti. noriu leisti į orą balionus su svečių palinkėjimais,tai pat gražu paleisti į dangų tuos na kaip jie vadinasi tie žibintai ar kaip ten jie vadinasi Laurituke o kiek jūs laiko ruošietės krikštynoms Airiduko? nuo ko pradėjei Savaime aišku išsirenki krikštatėvius,paskui bažnyčią...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-01, 8:49 PM | Žinutė # 30 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo mažiukas gražiau, mes savo krištasūnį 3mėn pakrikštijom Quote (snieguoliuke) o va savo krikštasūnį krikštyjom jam buvo 6 mėnesiukai Tai 3 ar 6 mėnesių
|
Atsijungęs |
| |