Dovana krikštynų proga
|
|
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-07-10, 1:54 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Turbūt daugeliui atsiranda galvos skausmas,kai reikia pirkt dovanėlę krikšto proga. Ar perkate bet ką,kad tik nupirkt kažkokią dovaną...ar kreipiate dėmesį į tai ,kad čia krikštas,kuris yra tik kartą žmogaus gyvenime ir ieškote kažkokios prasmingos ir subtilią reikšmę turinčios dovanos,kad vaikeliui liktų gražus tos nepakartojamos dienos prisiminimas dovanose... Pasidalinkime patirtimi,ką jūs pirkote,ką užmatėte iš svečių ką dovanojo krikštijamam vaikeliui...
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-07-10, 8:22 PM | Žinutė # 2 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Turiu 3 krišto vaikučius .Krikšto dukrytėm dovanojom auksines grandinėles ant kaklo,kurias pašventino , krikšto sūnui -sidabrinė grandinėlę su angeliuku ir išgraviruotą sidabrinį šaukštelį .
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-07-10, 8:33 PM | Žinutė # 3 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš esu triem vaikams krikšto mama,bet du pirmuosius kai reikėjo krikštyt aš dar visai jauna buvau ir tas buvo jau taip seniai,kad nė minčių jokių nebuvo man kažką galvoti,nes viską mama galvojo O vat trečiam krikšto sūnui jau viską pati ruošiausi,nes jau nebe jauna bebuvau.... O dovanojom išsiuvinėtus /įrėmintus metrikus,angeliuką,sidabrinį čiulptuką(kurio viduje bus galima įdėti pirmą iškritusį pieninį dantuką),na ir dar visokių smulkmenų susijusių labiau su žaidimais,bet jie liko atminčiai ir per 18 gimtadienį bus atidaromi Na regis viską prisiminiau O mano vaikai gavo auksinį pakabutį-gėlytę (dukra),o sūnus gavo jėtus gėda kokia ,nebeprisimenu reik pasiraust po užrašus.
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-07-10, 9:53 PM | Žinutė # 4 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na aš esu 2 vaikiukų krikštomotinėlė , tai va pirmąjį krikštijom labai kukliai, buvom tik mes ir tėveliai, tai kadangi buvo mažiukas padovanojom didelį žaislą, jis buvo su tokia maikute ant kurios užrašyta nuo krikštotėvelių ir data , kitam krikštasūniui, padovanojom sidabrinį šaukštelį, ir rėmelį su kodos ir rankos anspaudu na o dabar artėja mūsų bernužėlio krikštynos, tai ką gaus dovanų net neįsivaizduoju, bet po krikštynų parašysiu gal ir foto įmesiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-07-10, 10:22 PM | Žinutė # 5 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet po krikštynų parašysiu gal ir foto įmesiu Būtinai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 9:51 AM | Žinutė # 6 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na mes dar neturim kriksto vaiko,bet nusimato tureti net 2''dukrytes''.greiciausiai pirksim auksine grandinele,ir ka nors paparsto,kokia lele ar seip na o dvyniai krykstynu proga gavo daug zaislu,ir nieko sentimalaus,o zyguciui jau prasiau kad butu kas atminciai,ir ka nors dar .tai vaikas gavo graviruota sidabrini sauksteli ,krykstuko laikrasteli,auksini kryziuka,ir didele paspiriama masina<nes krykstynos sutapo su pirmuoju gimtadieniu>
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:33 PM | Žinutė # 7 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) jau prasiau kad butu kas atminciai Va matai kaip bus miela suaugusiam tavo Žygimantui pažiūrėt į tokias išliekamąją vertę turinčias dovanas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:37 PM | Žinutė # 8 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano mažylis gavo sidabrinį šakštelį,jis toks fainas su laikrodžiu tame laikrodyje jo gimimo laikas yra padarytas,paskui kitoje pusėje išgraviruoti žodžiai na labai nuostabi dovana nuo krikšto tėvelių
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:41 PM | Žinutė # 9 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūsų krikštukai gavo dovanų vokelį su papildyta saskaita,po sidabrinį kryžiuką,rožančius,knygų,rėmelius su rankutės atspaudu ir dedasi šalia nuotrauka.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:57 PM | Žinutė # 10 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O gal foto turite būtų labai smagu pamatyti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:59 PM | Žinutė # 11 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) O gal foto turite miela būtų labai smagu pamatyti mua šaukštelio?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 2:11 PM | Žinutė # 12 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) šaukštelio? Aha,nes kai nupasakojai labai įdomiai turėtų atrodyt,jaučiu tokio nesu mačiusi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 2:16 PM | Žinutė # 13 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Aha,nes kai nupasakojai labai įdomiai turėtų atrodyt,jaučiu tokio nesu mačiusi miela va laikrodukas rodo be dvidešimt šešias tada gimė Airidukas čia dar matosi išgraviruota svoris ir ūgis o čia visas šaukštelis
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 2:21 PM | Žinutė # 14 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) laikrodukas rodo be dvidešimt šešias tada gimė Airidukas super na tikrai visokių šaukšelių esu mačiusi,bet va tokio ne ,labai labai fainutis Ot bus atminimui vaikui visam gyvenimui
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 2:23 PM | Žinutė # 15 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) super na tikrai visokių šaukšelių esu mačiusi,bet va tokio ne ,labai labai fainutis mua Ot bus atminimui vaikui visam gyvenimui miela ačiū jo ir aš tokio nebuvau mačiusi labai jau išskirtinį surado krikšto tėveliai atsiminimas geras tikrai vaikui bus
|
Atsijungęs |
| |