Antradienis, 2024-11-26, 10:02 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Forum moderator: linuciuxxxx  
Kiaulienos patiekalai
vingiliauskieneData: Trečiadienis, 2009-02-18, 1:36 PM | Žinutė # 16








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Šiauliai
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 58
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Saldžiarūgštė kiaulienos filė

125 g kiaulienos filė
1 g druskos
10 ml sojos padažo
25 ml acto
50 g cukraus
10 ml sauso vyno
1 kiaušinio baltymas
50 ml augalinio aliejaus
10 g poro (susmulkinto)
10 g imbiero (susmulkinto)
10 g česnako (susmulkinto)
100 ml vandeninio krakmolo tirpalo

Pasiruošimas
Kiauliena supjaustyt 10 g gabaliukais. Į dubenį sudėti kiaulieną, kiaušinio baltymą, krakmolą (KOKĮ KIEKĮ, NŽN, dedu iš akies) ir maišyti kol mėsa pasidengs storu pastos sluoksniu.
Kitam inde sumaišyti porą, imbierą, česnaką, sojos padažą, vyną, cukrų, actą, druską ir krakmolo tirpalą.

Gaminimas
Į keptuvę įpilti aliejų ir kaitint iki virimo. Dėti kiaulieną ir kepti iki auksiniai rudos spalvos. Išimt kiaulieną ant servetėlės ir išpilti aliejų.
Į keptuvę įpilt kelis lašus aliejaus. Supilti prieskonių mišinį ir nuolat maišant užvirinti.

Sudėti kiaulieną į padažą ir išmaišyti, kad padažas tolygiai pasiskirstytų. Sudėti į lėkštę ir patiekti. Skanaus... 4


Atsijungęs
vingiliauskieneData: Trečiadienis, 2009-02-18, 1:38 PM | Žinutė # 17








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Šiauliai
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 58
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Kiauliena su daržovėmis

Kiaulieną supjaustyt smulkiai (juostelėmis arba kubeliais, bet plonai). Pašlakstyti sojos padažu, pabarstyti druska, palikti kokiai pusei valandos. Daržoves (tinka viskas, ką turit, pagal skonį, mes darėm su morkom, daigintais grūdais (labai daigintais), žaliais žirneliais apkepti, į jas suberti mėsą (galima kepti atskirai, po to sumaišyti), viską dar pakepinti, įpilti šalto vandens, sumaišyto su krakmolu, viską maišant palaukti, kol sutirštės. Galima dar įpilti sojos padažo pagal skonį.
Skanu ir greita 16


Atsijungęs
vingiliauskieneData: Trečiadienis, 2009-02-18, 1:39 PM | Žinutė # 18








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Šiauliai
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 58
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
GONGBAO kiauliena

500kg kiaulienos
3 kiausiniu baltymai
1 a.s. druskos
3 v.s. kukuruzu krakmolo
keletas svoguno laisku
2-3 cesnako skilteles
4cm imbiero saknies
100gr islusktentu zemes riesutu
morka nemaza
puse ilgavaisio agurko
5 saukstai kukuruzu aliejaus
2 v.s. sojos padazo
po 2 a.s. cukraus ir acto
1 a.s. sezamo aliejaus
2 v.s. chereso
125 gr. sultinio
jei mestate astriai-tabasko keletas laseliu

kiauliena supjaustom nedideliais kubeliais, mazdaug 2cmX2cm.
baltymus isplakam su druska ir krakmolu ir uzpilam ant mesytes, palaikyti bent pusvalandi.
keptuveje paspraginam zemes riesutus.isimam, pilam alieju ir iskepam mesyte. isimam iskepusia mesa, ir pakepinam smulkiai kapotus imbiera, cesnaka, svogunu laiskus ir mazdaug 1,5cm kubeliais pjaustytas morkas ir agurkus (ilgavaisi agurka tiesiog isilgai padalinti i keturias dalis ir supjaustyti mazdaug 1,5cm ilgio.svarbu,kad visi gabaliukai butu su zalia luobele-kitais istez...).
pakepinus darzoves sudedam kiauliena ir dar minutele patroskinam.
tada pilam soju padaza, sultini, cheresa, sezamo alieju,acta, cukru (as viska susimaisau ir uzpilu vienu kartu).
leisti viskam uzvirti, sudeti zemes riesutus ir pora minuciu viska patroskinti.
pagal skoni paslakstyti tabasko padazu.


Atsijungęs
vingiliauskieneData: Trečiadienis, 2009-02-18, 1:39 PM | Žinutė # 19








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Šiauliai
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 58
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
KIAULIENOS ŠONKAULIUKŲ BARBEKIU

2 eilės nesmulkintų šonkaulių (maždaug po kilogramą kiekvienas)
3 kapotos skiltelės česnako
0.5 puodelio kečupo
0.5 puodelio saldžių pupelių padažo
0.5 puodelio sojos padažo
¼ puodelio chereso

Nupjaustyti nereikalingus riebalus nuo šonkaulių galiukų. Sudėti juos ant negilios keptuvės ar padėklo. Sumaišyti iš likusių ingridientų marinatą ir ištepti juo abi šonkauliukų puses. Leisti pasimarinuoti mažiausiai 2 val.
Įdėti kepimo groteles į orkaitę – vienas viršuje orkaitės, kitas apačioje. Įkaitinti iki 190 laipsnių. Perverti kiekvieną šonkaulių eilę per vidurį 3-4 iešmais ir uždėti ant viršutinių grotelių. Padėti ant apatinių grotelių didelę keptuvę, iki pusės užpildytą vandeniu. Ji sulaikys lašančius riebalus ir neleis mėsai išdžiūti. Kepti apie 45 min.


Atsijungęs
vingiliauskieneData: Trečiadienis, 2009-02-18, 1:41 PM | Žinutė # 20








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Šiauliai
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 58
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Traškūs kiaulienos ryšuliukai

4 džiovintus kiniškus grybus pusvalandį pamirkyti šiltame vandenyje, išimti kotukus ir smulkiai supjaustyti kepurėles. Kepti keptuvėje su 50 gr. smulkintų krevečių, 250 gr. kiaulienos faršo ir šaukštu sojos padažo.
Ryžių lakštus (spring roll wrappers) pusę minutės pamirkyti vandenyje ir supjaustyti juostelėmis (kadangi maniškiai buvo apvalūs - tiesiog supjausčiau į 4 lygias dalis, "skareles"). Dėti po šaukštą iškepto faršo ir suvynioti.
"Ryšuliukus" apvolioti miltuose ir kepti aliejuje kol pasidarys traškūs ir gražiai paruduos.
Prieš patiekiant gerai nusausinti riebalus. Labai tinka su kokiu aštresniu padažu.


Atsijungęs
AlaData: Trečiadienis, 2009-03-04, 11:08 AM | Žinutė # 21








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Zarasai
Forumo senbūviai
Žinutės: 1410
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
Bambioskes su darzovemis

Imam bet koki farsa,darom kaip ir kotletams. Tada imam skarda ir darom is farso tokias bambioskes su idubimu. Dedam i orkaite. Kai jau jie gatavi, i ta idubima dedam darzoves. As pirkau pardoj uzsaldytus,biski juos patusinau,tik reikia mazai ir dejau. Pakepam dar kelias min. apibarstom tarkuotu suriu. Skanaus. 16


http://groziosala.weebly.com/index.html
Atsijungęs
britniaData: Antradienis, 2009-04-28, 9:24 AM | Žinutė # 22








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Šiauliai
Forumo mylimieji
Žinutės: 4628
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už nuoširdumą
Mėsytė su grybu įdaru

grybus pakepinti kol išbėgs skystis. Į išmuštą mėsytę(pasūdyta druska ar prieskoniais) dėti grybų įdarą, perlenkti ir persmeigti smeigtuku. Pavoliot miltuose ir 3-4min kepti aliejuje.




Atsijungęs
KipsiukeData: Šeštadienis, 2009-05-30, 2:18 PM | Žinutė # 23








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:vilnius
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
Kiaulienos faršo, 500 gramų
1 svogunas
Kiaušiniai 2 vienetu
Džiūvėsėliai, 100 gramų
Prieskoniai, mėsos, pagal skonį
Aliejaus

Įdarui:
1 morka
1 svogūnas
10 vnt pievagrybių
Prieskonių Receptai ir patiekalai skonį

Įdarui sutarkuojame morką ir svogūną, supjaustome pievagrybius, viską pakepiname, įberiame prieskonių.
Faršą išmaišome su Receptai ir patiekalai supjaustytais svogūnais, įmušame kiaušinį ir išmaišome. Iš masės formuojame paplotį, į jo vidų dedamas įdaras. Tada Receptai ir patiekalai išplaktu kiaušiniu ir džiūvėsėliais. Suktinukai apkepinami keptuvėje ir dedami į troškintuvą-troškinti apie Receptai ir patiekalai Galima patiekti su bulvių koše


Atsijungęs
KipsiukeData: Šeštadienis, 2009-05-30, 2:31 PM | Žinutė # 24








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:vilnius
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
vištiena kinietiškai

Krūtinėlė,
aliejus,
virti ryžiai,
karis, prieskoniai vištienai ir ryžiams,
žirneliai, sūris,
3 spalvų paprika ( nebūtina, bet gražiau),
razinos, persikai (ne konservuoti) as nededu isvis
2 svogūnai,
grietinėlė.

Vištienos krūtinėlę supjaustom gabaliukais arba juostelėm, apkepam. Bekepant suberiam prieskonius. Į vištieną dedam paprikos juosteles ( ar kubelius - pagal vištienos formą ), ir kepiname 3 min. Tada sudedame nuplikytas razinas, supjaustytus svogūnus ( pusžiedžiai), karį, grietinėlę.
Į karštus ryžius beriame ryžių prieskonius, tarkuotą sūrį, žirnelius ir truputį grietinėlės. Viską gerai išmaišome


Atsijungęs
virginijakData: Sekmadienis, 2011-03-06, 10:45 AM | Žinutė # 25








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Alytus
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Siurprizas:

8 vidutinės bulvės
didelė morka
svogūnas
truputėlis kopusto
4 šaukštai maltos mėsos
2 šaukšteliai sviesto
druskos ir prieskonių
4 folijos gabaliukai

Nuskusti bulves ir morka, supjaustyti jas grežinėliais, pasūdyti, išdalinti ant 4 folijos lapų , kopūstą ir svogūną susmulkinti ir dėti ant bulvių, tada kiekvieną folijos lakštą dėti po šaukštą maltos mėsos ir po puse šaukštelio sviesto, pabarstyti priskoniais. Tada folijos kraštus pakelkite ir užlelkite į viršų, suspauskite, kad neliktų tarpų. sudėlit į karčiui atspatų indą su vandeniu ir pašaukite į 200 laipsnių orkaitę, kepkite apie valandą.
Pastaba: galima dėti ir kitas daržoves.


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
Atsijungęs
virginijakData: Pirmadienis, 2011-03-07, 2:59 PM | Žinutė # 26








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Alytus
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Kepinukai:


4 gabaliukai išmuštos mėsos gabaliukų (kaip karbonadams)
1 pokelis virtų ryžių (80g)
Virta morka
Didelis svogūnas (pakeptas aliejuje)
truputėlis grybų (virtų, keptų ar ba marinuotų)
4 šaukštai tomato arba majonezo,arba po 2 šaukštus jų.
Mėsą pasūdyt, pabarstyt prieskoniais ir sudėti į karščiui atsparų indą. ant jų sudėti virtus ryžius, virtą, sutarkuotą morką, žirnelius, grybus ir keptą svogūną. 200 laipsnių orkaitėje kepti apie 35 min , tada ištraukti ir aptepti tomatu, arba majonezu, arba jų mišiniu. Dar pakepti apie 10 min.
Skanaus


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
Atsijungęs
LAVAData: Sekmadienis, 2011-04-10, 6:30 PM | Žinutė # 27








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Pakruojis
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Sūrio ir mėsos vyniotinis

Ingredientai:
Įdaras:
Malta kiauliena ir jautiena - 500 g
Svogūnas - 1 vnt.
Česnakas - 1 skilt.
Morkos – 2 vnt.
Kiaušiniai - 1 vnt.
Maltos mėsos prieskoniai - žiups.
Pipirai ir druska - žiups.
Pagrindinė dalis:
Fermentinis sūris - 350 g
Kiaušiniai - 5 vnt.
Majonezas - 250 g
Gaminimas:
Sūrį sutarkuoti smulkia tarka, sumaišyti jį su kiaušiniais ir majonezu. Masę gerai išmaišykite, bet neplakti. Į plokščią keturkampę kepimo skardą tiesti kepimo popierių, suvilgyti jį aliejumi, pilti sūrio masę ir tolygiai paskirstyti. Kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Ištraukiam ir paliekam atvėsti. Nulupti ir smulkiai sukapoti česnaką ir svogūną. Nuskutam morką ir smulkiai sutarkuojam. Viską suversti į mėsos faršą, berti maltos mėsos prieskonių, pipirų ir druskos, įmušti kiaušinį. Faršą gerai išmaišykite. Galima svogūną, česnaką ir morką pakepinti aliejuje. Tada nebus palaidas įdaras. Kai sūrio pagrindas atvės, ant jo tolygiai po visą plotą užtepam mėsos įdarą ir susukam. Vyniotinį dėti ant skardos, patiestos kepimo popieriumi, ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje 40 minučių. Skanaus :)

Atsijungęs
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2024