Antradienis, 2021-10-26, 4:10 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









  • Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Forum moderator: linuciuxxxx  
Forumas » VIRTUVĖS PASLAPTYS » Karštieji patiekalai » Paukštienos patiekalai (receptai ir patarimai)
Paukštienos patiekalai
KipsiukeData: Šeštadienis, 2009-05-30, 2:31 PM | Žinutė # 31








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:vilnius
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
vištiena kinietiškai

Krūtinėlė,
aliejus,
virti ryžiai,
karis, prieskoniai vištienai ir ryžiams,
žirneliai, sūris,
3 spalvų paprika ( nebūtina, bet gražiau),
razinos, persikai ( ne konservuoti),
2 svogūnai,
grietinėlė.

Vištienos krūtinėlę supjaustom gabaliukais arba juostelėm, apkepam. Bekepant suberiam prieskonius. Į vištieną dedam paprikos juosteles ( ar kubelius - pagal vištienos formą ), ir kepiname 3 min. Tada sudedame nuplikytas razinas, supjaustytus svogūnus ( pusžiedžiai), karį, grietinėlę.
Į karštus ryžius beriame ryžių prieskonius, tarkuotą sūrį, žirnelius ir truputį grietinėlės. Viską gerai išmaišome


Atsijungęs
KipsiukeData: Šeštadienis, 2009-05-30, 2:33 PM | Žinutė # 32








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:vilnius
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
Vištienos guliašas

2 vištienos file,
1 raudonoji/žalioji paprika,
150 g pievagrybių,
200 g grietinėlės/grietinės,
aliejaus kepimui,
vištienos prieskoniai,
vegeta,

Vištienos file supjaustome kubeliais, pabarstome prieskoniais ir kepame ant stiprios ugnies. Tuomet sudedame į keptuvę ketvirčiais supjaustytus pievagrybius, supjaustytas paprikas. Truputi apkepus, pilame į keptuvę grietinėlę (neplaktą) arba grietinę. Troškiname 20 min. ant silpnos ugnies.


Atsijungęs
KipsiukeData: Šeštadienis, 2009-05-30, 2:38 PM | Žinutė # 33








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:vilnius
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
Vištienos filė baltame padaže

Paimu vištienos filę. Lengvai pakepinu keptuvėje, kad pabaltų. Tada dedu šaukštą miltų, pakepinu. Įpilu apie 3/4 stiklines pieno, paviriu kol sutiršties, ir vištienos prieskonių, pagal skonį :luks:

Tinką prie grikių, bulvių, bet kokio kito garnyro 16 Ir labai greitai gaminama




Paskutinį kartą redaguota Kipse - Šeštadienis, 2009-05-30, 2:38 PM
Atsijungęs
KipsiukeData: Šeštadienis, 2009-05-30, 2:48 PM | Žinutė # 34








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:vilnius
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
Naminė dešra

Ingredientai:

2 kg kiaulių kepenų,
1 kg kiaulės galvos arba riebios šoninės su kiauliukais,
plonųjų kiaulės žarnų,
1-2 svogūnai,
2 lauro lapai,
50 g sviesto,
druskos,
maltų juodųjų ir kvapniųjų pipirų,
dešroms virti po kelis laurų lapelius, gvazdikėlius, juodųjų ir kvapniųjų pipirų žirnelius.

Paruoštas kepenis supjaustykite į 4-5 gabalus, gerai išplaukite ir 20 minučių pavirkite sūdytame vandenyje. Išvirę dar karštas suvyniokite į maistinę plėvelę – taip kepenys neperžius ir paskui bus lengviau jas sumalti. Atskirai išvirkite kiaulės pusgalvį ar šoninę. Pasilikite 1-2 stiklines sultinio – jo prireiks. Išvirtą riebią mėsą supjaustykite, liesesnę sumalkite per tankų sietelį. Kartu sumalkite ir kepenis. Pakepinkite svieste susmulkintus svogūnus, sukrėskite į sumaltą mėsą, gardinkite druska, pipirais, viską gerai išmaišykite. Būtinai paraugkite, ar netrūksta prieskonių. Paskui įpilkite sultinio ir vėl išmaišykite – masė turi būti vidutinio minkštumo kaip maltinukams. Taip pat žiūrėkite, kad masė būtų visiškai atvėsusi – antraip velsis kimšimo vamzdelyje. Kimškite į plonas, prieš tai kruopščiai išvalytas žarnas. Prikimšę dešras užriškite. Dėkite jas į verdantį sūdytą ir prieskoniais paskanintą vandenį. Virkite neuždengę puodo, nes dešros gali sutrūkti. Kai užvirs, pavirinkite dar 6 minutes ir išimkite. Tada parai paslėpkite.


Atsijungęs
kristinkaData: Sekmadienis, 2009-08-02, 11:12 PM | Žinutė # 35








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Gelgaudiskis
Forumo senbūviai
Žinutės: 667
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
vistienos vokeliai(4porc)

2 krutineles
2 obuoliai
pipiriuku,druskytes.
cinamono
medaus
miltu
kiausinio

krutinele atskiriam nuo kaulo taip kad galetum is mesytes ismusti kepsniu(1krut-2kepsn.)ismusta mesyte pabarstom pipiriukais,druskyte .susipjaustone mazais kubeliais obuolius ir truputi juos apslakstome citrinos sultimis ar parugstintu vandeniu.imam viena kepsniuka ir viena jo puse plonai aptepam medumi pabarstom labai nedaug cinamono,ant tos puses dedam sauksta obuoliu ir sulenkiam pusiau kaip voka krastus prismeigiam dantu krapstukais.paruosta vokeli atsargiai pamirkom plaktame kiausinyje po to miltuoste ir kepame ikaitintame aliejuje,kol graziai apkeps is abieju pusiu.tinka su bulviu kose ,keptomis bulvytemis ar net su ryziais ir darzovemis


"Nusišypsok, juk šypsena tai lašas spindulių, kyšančių pro debesis po audros"

Atsijungęs
naujuteData: Penktadienis, 2009-11-20, 4:59 PM | Žinutė # 36








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Kaunas
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 397
Apdovanojimai: 12
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
saldi vistiena

imam norima kieki vistienos, gali buti slauneles, sparneliai ar kt
trumpai apkepam ant sviestuko, kol paruduos
dedam apkeptus gabaliukus i puoda
ant virsaus dziovintu vaisiu misini (slyvos, obuoliai, kriauses, pagal skoni)
pilam vandenuko, dedam druskytes, prieskoniu ir troskinam, kol vista suminkstes

man asmeniskai labai skanu _liuks_
garnyrui ryziai, bules arba riekute duonos
skanaus


Atsijungęs
LauritukeData: Penktadienis, 2010-01-29, 4:31 PM | Žinutė # 37








[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
''Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė''

Ingredientai:

* Ryžiai Ryžiai, pakeliai, 200 gramų
* Konservuoti kukurūzai Konservuoti kukurūzai, 100 gramų
* Vištų blauzdelės Vištų blauzdelės, rūkytos, 4 vienetai
* Apelsinai Apelsinai, 4 vienetai
* Majonezas Majonezas, 100 gramų

Gaminimas:
Paruošimas:

Išvirkite ryžius, Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė juos į dubenį ir palikite atvėsti. Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė metu nulupkite Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė apelsinus, supjaustykite kubeliais ir Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė į dubenį su šaltais ryžiais. Nupjaukite mėsą nuo vištos blauzdelių, Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė pat supjaustykite Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė ir suberkit į tą patį dubenį. Kukurūzus nuvarvinkite ir Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė į mišrainę. Viską gerai išmaišykite.

SKANAUS

Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė mišrainę sudėkite į plačią negilią lėkštę dedame mišrainę ir lygiai Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė šaukštu sulig lėkštės kraštais. Užpilame majonezo Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė sluoksniu. Maišyti šios mišrainės nereikia. Papuoškite apelsino riekelėmis ir apšlakstome apelsinų sultimis.


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
LauritukeData: Penktadienis, 2010-01-29, 4:32 PM | Žinutė # 38








[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
''Kepintos vištų širdelės su svogūnais''

Ingredientai:

* Vištų širdelės Vištų širdelės, 100 gramų
* Svogūnai Svogūnai, 1 vienetas
* Taukai (kiaulių) Taukai (kiaulių), 30 gramų
* Druska Druska, truputį

Gaminimas:
Vištų širdelės nuplaunamos ir pakepinamos riebaluose, Kepintos vištų širdelės su svogūnais apskrus iš abiejų pusių. Įdedama smulkiai Kepintos vištų širdelės su svogūnais svogūnas ir toliau kepinama Kepintos vištų širdelės su svogūnais apskrus svogūnai. Pačiame gale padruskinama. Kepintos vištų širdelės su svogūnais su virtomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
LauritukeData: Penktadienis, 2010-01-29, 4:33 PM | Žinutė # 39








[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
''Paprikų ir vištienos sriuba''

Ingredientai:

* Vištų blauzdelės Vištų blauzdelės, 4 vienetai
* Paprika Paprika, trijų rūšių (spalvų), 3 vienetai
* Kopūstai Kopūstai, švieži, 0.25 vieneto
* Bulvės Bulvės, 3 vienetai
* Svogūnai Svogūnai, 1 vienetas
* Salierai Salierai, stiebas, 1 vienetas
* Druska Druska, truputį
* Juodieji pipirai Juodieji pipirai, truputį

Gaminimas:
2,5 l Paprikų ir vištienos sriuba užvirti vištos blauzdeles. Nuplovus susmulkinti raudonąją, geltonąją Paprikų ir vištienos sriuba žaliąją paprikas, saliero stiebą, ketvirtadalį nedidelio kopūsto ir bulves. Užvirus mėsai, sudėti Paprikų ir vištienos sriuba daržoves bei virti tol, Paprikų ir vištienos sriuba jos suminkštės. Į pabaigą dedame nuluptą ir Paprikų ir vištienos sriuba pusę perpjautą svogūno galvą bei kitus Paprikų ir vištienos sriuba ir dar paverdame Paprikų ir vištienos sriuba minutes.


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
Forumas » VIRTUVĖS PASLAPTYS » Karštieji patiekalai » Paukštienos patiekalai (receptai ir patarimai)
  • Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2021