Dešrelių ir bulvių užkepėlė reikės:
500 g šaldytų pupelių, 1 svogūnas, 500 g dešrelių, 20 g riebalų, 500 g bulvių, virtų su lupenomis, 1 indelis pomidorų padažo (apie 425 ml), Arba marinuotų pomidorų, 2 kiaušiniai, 125 ml grietinės, 50 g tarkuoto sūrio. pipirų, druskos.
paruošimo būdas:
Pupeles išvirti. Svogūną susmulkinti. Dešreles supjaustyti apskritimais. Kepti svogūnus, dešreles, pupeles. Troškinti 5-10 min. Bulves nulupti ir supjaustyti apskritimais. Pomidorus susmulkinti ir sumaišyti su kepiniu (galima sumaišyti ir padažą), pabarstyti druska, pipirais. Troškinti dar 5 minutes. Į indą sluoksniais sudėti bulves, dešrelių ir daržovių mišinį. Suplakti kiaušinius, grietinę ir sūrį, ir užpilti užkepėlę. 180° orkaitėje troškinti 30 minučių.