Penktadienis, 2019-11-22, 3:01 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: linuciuxxxx  
Forumas » VIRTUVĖS PASLAPTYS » Konservavimas » Padažų konservavimas (receptai)
Padažų konservavimas
Ausra28Data: Pirmadienis, 2009-02-02, 12:20 PM | Žinutė # 1








[ (LT) ]
Grupė: Removed


Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:





Kokius padažus konservuojate, gaminate savo šeimai? Kaip juos darote? Pasidalinkite patirtimi ir receptais.
Ausra28Data: Pirmadienis, 2009-02-02, 12:21 PM | Žinutė # 2








[ (LT) ]
Grupė: Removed


Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:





Paprastas pomidorų padažas su česnakais

INGREDIENTAI:

2 dalys pomidorų,
1 dalis česnakų,
aliejaus,
druskos,
pipirų,
kario,
raudonosios paprikos miltelių.

GAMINIMAS:

Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sandariai uždaryti. Labai tinka prie šašlyko ar kepsnių ant grotelių. Man dar patnka prie šaltos riebesnės mėsytės.

Ausra28Data: Pirmadienis, 2009-02-02, 12:22 PM | Žinutė # 3








[ (LT) ]
Grupė: Removed


Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:





Pomidorų padažas su salierais ir paprika

INGREDIENTAI:

3kg. pomidorų,
salierų,
porų,
250g. svogūnų,
180g. cukraus,
raudonos paprikos ankštis,
2 lauro lapai,
2,5 šaukšto druskos,
stiklinė acto,
10 gvazdikėlių,
1/4 šaukšto cinamono,
keletas kvapniųjų pipirų,
maltos paprikos.

GAMINIMAS:

Visas daržoves supjaustyti ir troškinti ant mažos ugnies, o kai suminkštės, pertrinti per sietelį. Į pomidorų masę sudėti prieskonius, druską, cukrų, actą. Virti ketčupą, kol pradės stingti. Jei vartosite negreitai - sudėkite į stiklainius ir pakaitinkite.

Ausra28Data: Pirmadienis, 2009-02-02, 12:22 PM | Žinutė # 4








[ (LT) ]
Grupė: Removed


Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:





Konservuota špinatų tyrė

INGREDIENTAI:

1 kg špinatų tyrės,
20 g druskos.

GAMINIMAS:

Paruoštus špinatus 2-3 min. virti pasūdytame vandenyje. Išgriebus sumalti mėsmale, pasūdyti ir supilstyti į 0,5 l. talpos švarius butelius. Sterilizuoti verdančiame vandenyje 30 min. Iškaitinus sandariai uždaryti.

Ausra28Data: Pirmadienis, 2009-02-02, 12:23 PM | Žinutė # 5








[ (LT) ]
Grupė: Removed


Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:





Konservuotas pomidorų padažas

INGREDIENTAI:

2 dalys pomidorų,
1 dalis česnakų,
aliejaus, druskos, pipirų,
kario, raudonosios paprikos miltelių.

GAMINIMAS:

Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sandariai uždaryti. Labai tinka prie šašlyko ar kepsnių ant grotelių. Man dar patinka prie šaltos riebesnės mėsytės.

Forumas » VIRTUVĖS PASLAPTYS » Konservavimas » Padažų konservavimas (receptai)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2019