Ar konservuojate ką nors?
|
|
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 11:47 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nugi atėjo ir kita ta vasara ,bet vis dėlto manęs ta konservavimo mūza neaplankė tai ir šiemet nieko nekonservuosiu
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:40 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Nugi atėjo ir kita ta vasara ,bet vis dėlto manęs ta konservavimo mūza neaplankė tai ir šiemet nieko nekonservuosiu - , sakau kodėl aš nekoncervuoju..pasirodo mūzos reik laukt Tai tada ir pro mano namus kasmet pralekia neužsukusi,matyt netinku į drauges
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 2:11 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai norėčiau bet kaip dabar skaitau reikia mūzos tai vat nėra jos kol kas tai gal teks dar palaukti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 2:14 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Valedy, Laurituke, - lauksim susikibusios
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 2:17 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) Valedy, Laurituke, - lauksim susikibusios tikrai taip gal kada ir sulauksime
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 2:29 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mergaitės jaučiu kitą vasarą eisim mes visos susikibusios pas konservavimo mūzą Arba reik jau šiemet užsirašyt pas ją į priėmimą
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 2:30 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Mergaitės jaučiu kitą vasarą eisim mes visos susikibusios pas konservavimo mūzą Arba reik jau šiemet užsirašyt pas ją į priėmimą rašomės šeis metais kad kitais jau konkrečiai papultume
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 6:05 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj labai daug va koncervuoju agurkus, agurkus su pomidorais, šparagus, obuolius, kriaušes
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 6:43 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) rašomės šeis metais kad kitais jau konkrečiai papultume Quote (snieguoliuke) va koncervuoju agurkus, agurkus su pomidorais, šparagus, obuolius, kriaušes šaunuolė šeimininkė esi
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 6:55 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Mergaitės jaučiu kitą vasarą eisim mes visos susikibusios pas konservavimo mūzą Arba reik jau šiemet užsirašyt pas ją į priėmimą Quote (Laurituke) rašomės šeis metais kad kitais jau konkrečiai papultume - Quote (Valedy) šaunuolė šeimininkė esi - aha Snieguoliuke,šaunuolė
Paskutinį kartą redaguota daniele - Pirmadienis, 2010-07-12, 6:56 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 7:35 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj labai daug _liuks_ va koncervuoju agurkus, agurkus su pomidorais, šparagus, obuolius, kriaušes nu vo kokia gera šeimininkė
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 7:45 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mane šiais metais irgi konservavimo mūza apleido kažkodėl ,dar nieko nekonservavau šiais metais
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 7:49 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu vo kokia gera šeimininkė na žinokit agurkėlius tai visi giria o koncervuoti išmokau iš mamos ir knygų, kadangi yra šeima tai reikia ruoštis žiemos atsargoms, va jau kitą savaitę manau agurkus reikės koncervuoti dabar tai labai maži , bet kaip maniškis sako kaip skanu kai pasidarai savo ir nereikia pirkti o va šparagus tai koncervavau pernai pirmą kartą gavosi ai dar bandžiau mažus svogūnėlius koncervuoti tai irgi skanūs buvo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 8:27 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na žinokit agurkėlius tai visi giria _liuks_ _liuks_ _liuks_ o koncervuoti išmokau iš mamos ir knygų, kadangi yra šeima tai reikia ruoštis žiemos atsargoms, va jau kitą savaitę manau agurkus reikės koncervuoti dabar tai labai maži juokas , bet kaip maniškis sako kaip skanu kai pasidarai savo ir nereikia pirkti _liuks_ _liuks_ _liuks_ o va šparagus tai koncervavau pernai pirmą kartą gavosi _liuks_ ai dar bandžiau mažus svogūnėlius koncervuoti tai irgi skanūs buvo _liuks_ _liuks_ _liuks_ aik tu sau kokia tu šaunuolė kiek visko išmėginusi duok mums receptukų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 9:44 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aik tu sau kokia tu šaunuolė kiek visko išmėginusi duok mums receptukų būtinai įkelsiu, bet žinok aš kai darau nematuoju kad būtų gramas į gramą ir nedarau didelių kiekių, na pav. kai vakuoju agurkus po kokius 4 stiklainius, nes tada kiekvieną atidarius skirtingas skonis
|
Atsijungęs |
| |