rasau cia nes nezinau kur ikelt rasau taip kaip darau pati ir gaunasi skanei. konservuoti agurkai,paimu agurkus juos nuplaunu,po to paimu i dideli katila prisipilu vandens uzkaiciu ji kai uzverda sudedu nuplautus agurkus,jie turi biskuti pakaisti,nu ir buna karstam vandeni kokias 3-5min,tada pasiimu stiklainius juos isiplaunu gerai ir dedu i orkaite biskuti pakaitinu,kai isimu juos tada i kiekviena stiklaini dedu lauro lapu,pipiru ir tu tokiu prieskoniu konservavimui jie super ten ir cesnakiuko yra ir seip visokiu geru dalykeliu tada i kiekviena litrini slovikeli dedu 1valgomaji sauksta druskos ir 3valgomus saukstus acto,kai sudedu prieskonius ,acta ir druska,tada jau i juos(i slovikus) dedu agurkus,kuo talpiau kad daugiau tipltu,tada i katila uzsikaiciu vandens nu tarkim kokis 5litrus jis turi uzvirti i ji dar idedu 5saukstus cukraus valgomus,5saukstus acto ir 3saukstus druskos,ir tada ta misini pilu ant agurku tikrai gaunasi skanus ,cia mano asmeninis receptukas..ir aisku uzsuku ,cia vyro darbas uzsukti slovikus nes as nemoku su ta masinka elgtis
o ei agurkus dedam griezineliais,cia as uos didesnius dedu taip tai darau taip slovikus iskaitinu agurkus nusiplaunu, susipaustau agurkus apvaleis griezineliais tada nusilupu svogunu irgi apvaleis susipaustau ir dedu i slovikus biskuti agurku biskuti svogunu,uzsikaitinu vandens uzverdu i tada pilu ant tu agurku su grezineliais i slovikus biskuti pabuna kokias 5min tada ta vandeni nuo ju nupilu atgal i katila ir darau marinata,beje prieskoniuku irgi pridedu ivairiu lauro lapo pipiru i slovikelius kai nupilu vandeni,tada ant 5litru vandens marinatui dedu 5saukstus acto,5saukstus druskos ir 5saukstus cukraus,uzvirus jam supilu ant agurku,tada ant pacio galo dar ant kiekvieno litro agruku su svogunais pilu 1sauksta acto,2saukstus aliejaus ,1sauksta druskos ,1sauksta cukraus ir uzsukame
tikiuosi supratote merginos