Daržas-daržovės
|
|
idit | Data: Pirmadienis, 2011-09-05, 9:55 AM | Žinutė # 196 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus irgi bus daug morku,is pakelio kokie 2 maisai bus,bet rusy pas save negalesiu laikyt nes yra siltas ,dar vyras statys katila tai isvis bus........
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-09-07, 7:00 PM | Žinutė # 197 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) pas mus irgi bus daug morku,is pakelio kokie 2 maisai bus,bet rusy pas save negalesiu laikyt nes yra siltas ,dar vyras statys katila tai isvis bus........ mes morkų dar nenuimėm bet irgi bus nemažai, o mes jas laikom smėlyje
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-10-19, 10:41 AM | Žinutė # 198 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| žinokit vakar buvom sode, tai krapų prisikyniau ir svogūnų, supjausčiau smulkiai ir sumaišiusi sudėjau į indelius ir į kamerą taip pat išsiskynėm paskutines kriaušias
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 10:54 AM | Žinutė # 199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na merginos kaip sekasi darželiuose tvarkytis mes jau valgysim po keletos dienų ridisėlius ir saločikes, ak kaip laukiu kaimynas sakė išdirbs žemę, tai sodinsim kitą savaitę berods bulves jau , morkytes, burokėlius svogūnus , kažkokių baltų svaogūnėliu nusipirkom, kažin kaip jie augs
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-05-01, 8:31 PM | Žinutė # 200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va bulves jau pasodino mums reikės važiuoti morkas pasisėti, burokėlius, norėjom svogūnus pasodinti, bet kaimynė neleido, sako nušals dar, tai sako kad gegužės 6 svogūnų diena, tai tada reikia sodinti, nelabai kažkaip aš tuo tikiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-08-21, 9:16 PM | Žinutė # 201 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ir kaip jūsų derlius merginos
|
Atsijungęs |
| |
sandrabilo889 | Data: Trečiadienis, 2016-03-23, 8:58 AM | Žinutė # 202 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 7
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Agurkų ir pomidoru sėklos jau susėtos ir tupi ant palangės. Tiesą sakant, jau ir daigeliai matyt. Žiauriai smagu, nes pirmą kartą savarankiškai auginsiu kažką. Bus matyt, kas gausis.
|
Atsijungęs |
| |
paskiauskas | Data: Penktadienis, 2017-08-04, 11:48 AM | Žinutė # 203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 12
Lytis: Vyras
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš čia ne apie pačias daržoves, o daržo geros būklės palaikymą kaip manot ar pasiteisinalašelinis laistymas darže? Išvis ar teko ką nors girdėti apie šį laistymą? Gal kas esat įsirengę šią laistymo sistemą? Kokie atsiliepimai, patarimai ? Iš anksto ačiū už atsakymus.
Paskutinį kartą redaguota paskiauskas - Penktadienis, 2017-08-04, 11:49 AM |
Atsijungęs |
| |
tetute987 | Data: Sekmadienis, 2020-04-26, 6:31 AM | Žinutė # 204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 146
Lytis: Vyras
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes sklype toki statini turim, kuri taremes, jog dalinsimes su vyru,kur jo rakandams, irankiams, o kur mano darzo reikmenims. Bet matau, kad man jau nebelabai lieka vietos, ir siaip netvarka baisi darosi. Galvoju atidalinti ir tokius lyg vartus ideti https://www.storex.lt/tentiniai-vartai/ gal kas esate ka panasaus isbande, ar veiksminga ir ar tvirta?
|
Atsijungęs |
| |