Top 3 dalykai,be kurių negalite gyventi
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 3:55 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikrai labai skaniai kvepia,ir laikosi ilgai kvapas, savaime aišku ir apsaugo visai gerai na kvapas tai tikrai ilgai laikosi, bet apsauga tai šeip sau o jau reklamuoja kad , man kvapas ir rexonos naujo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 4:04 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj dar gi man laai labai svarbus nagų lakas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 4:58 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kvapas tai tikrai ilgai laikosi, bet apsauga tai šeip sau o jau reklamuoja kad , man kvapas ir rexonos naujo Tai žiūrint koks pas tave prakaitavimas,jei gausiai prakaituoji tau jau tokie dezikai nepadės,čia jau reikia DRICLOR Quote (snieguoliuke) oj dar gi man laai labai svarbus nagų lakas Šimtą metų nereikalingas kekvieną dieną
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 6:51 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai žiūrint koks pas tave prakaitavimas,jei gausiai prakaituoji tau jau tokie dezikai nepadės,čia jau reikia DRICLOR oj ne mn užtenka pieštukinio todėl man jie ir patinka, o kadangi esu bandžiusi ir purškiama, tai man asmeniškai geresni tepami ačiū dievui, kad neturiu problemų dėl prakaito ir užtenka paprasto
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 6:52 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šimtą metų nereikalingas kekvieną dieną o man beveik kas trečią dieną, nes darbas reikalauja , o kadangi nagučiai gražūs, tai mėgstu pasipeckelioti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 6:56 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o man beveik kas trečią dieną, nes darbas reikalauja , o kadangi nagučiai gražūs, tai mėgstu pasipeckelioti Pas mane negražūs tai ir nesipetckioju,nes dar baisesnis vaizdelis būtų
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 6:57 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kadangi nagučiai gražūs, tai mėgstu pasipeckelioti Visų nagai gražūs ,jei jie sutvarkomi jei netvarkomi tai ir taip aišku,kad joks lakas nepadės padaryt nagus gražiais
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:00 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Visų nagai gražūs ,jei jie sutvarkomi jei netvarkomi tai ir taip aišku,kad joks lakas nepadės padaryt nagus gražiais Ką ten tvarkyti,odeles nusistumu ir viskas, truputi jei atauga tai iškart nulūšta,o trumpus nagus lakuoti man nepatinka,nu negražu
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2010-10-06, 7:01 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:14 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Visų nagai gražūs ,jei jie sutvarkomi jei netvarkomi tai ir taip aišku,kad joks lakas nepadės padaryt nagus gražiais aišku gražūs kai sutvarkyti o netvarkytų tikrai joks lakas nepaslėps
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:17 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aišku gražūs kai sutvarkyti o netvarkytų tikrai joks lakas nepaslėps Nėra ką pas mane ten tvarkyti nagai kaip nagai,bet nepatinka man nulakuoti trumpi nagai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:17 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ką ten tvarkyti,odeles nusistumu ir viskas, truputi jei atauga tai iškart nulūšta,o trumpus nagus lakuoti man nepatinka,nu negražu o aš jokių odelių neturiu ir nereikia man jų nei atsistūminėt nei nusipjaustyti draugės pavydi nagų sakau nepavydėkit nes lūžinėti pradės nueinu kartais manikiūro bet man greitai atsibosta nulakavimas, noriu pasidaryti savaip ,todėl namuose dažniausiai lakuojuosi labai retai trumpi būna, ir tada lakuoju tik stiprikliu, va po visų grybavimų buvau visus nusikirpus bet jau ataugo o kaip baisu kai trumpi nagai ir dar kokie ryškiai raudoni
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:21 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Niekada neturėjau naturalių ilgų nagų silpni,lužinėjantys,kažkada naudojau stiprinančias priemones,gėriau vitaminus,jokio poveikio ir mažai kantrybės turiu tokiems reikalas ,greičiau aš prisiauginsiu nei savo užsiauginsiu Tai pat ir pas sese,niekada neturėjo ilgų nagų,silpi ir lužinėjantys
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:27 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Niekada neturėjau naturalių ilgų nagų silpni,lužinėjantys,kažkada naudojau stiprinančias priemones,gėriau vitaminus,jokio poveikio ir mažai kantrybės turiu tokiems reikalas ,greičiau aš prisiauginsiu nei savo užsiauginsiu Tai pat ir pas sese,niekada neturėjo ilgų nagų,silpi ir lužinėjantys na nekas tada bet nieko tada prisiauginėk bet nebenusiplėšyk , o tu gelio nebandei užsidėt o pas mane ir nagai ir plaukai ir antakiai, blakstienos viskas iš mamytės labai džiaugiuosi, kad neturiu dėl jų problemų va ir dabar sėdžiu galvoju kaip čia nusilakuoti, tik tiek kad greitai man jie atsilupa, nuo indų plovimo ir pan
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:32 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Visų nagai gražūs ,jei jie sutvarkomi tikrai taip pritariu kai sutvarkyti visų yra gražūs
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:34 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tikrai taip pritariu kai sutvarkyti visų yra gražūs aga man tik nelabai kai jie labai labai labai jau ilgi
|
Atsijungęs |
| |