Top 3 dalykai,be kurių negalite gyventi
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 11:16 AM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Įdomu, be kokių 3 kosmetikos priemonių negalite jūs apsieiti nei vienos dienos?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 11:17 AM | Žinutė # 2 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| 1. blakstienų tušas 2. lupų blizgis 3. veido prausiklis.
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2010-10-06, 11:18 AM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 11:20 AM | Žinutė # 3 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nenaudoju nieko paprastomis dienomis tik veido kremą jai kur einu tada tušai,šešėliai ir blizgesiai,o taip tausoju veidą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 11:30 AM | Žinutė # 4 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nenaudoju nieko paprastomis dienomis tik veido kremą jai kur einu tada tušai,šešėliai ir blizgesiai,o taip tausoju veidą Tušas tai ta priemonė be kurios negalėčiau gyventi,o daugiau gali dėl manęs nieko nebūti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 11:31 AM | Žinutė # 5 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tušas tai ta priemonė be kurios negalėčiau gyventi,o daugiau gali dėl manęs nieko nebūti ai man nei jo nereikia kazdien nesidažau aš
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 11:37 AM | Žinutė # 6 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ai man nei jo nereikia kazdien nesidažau aš Na tai tada nuo kokios priemonės prasideda tavo rytas? Tonikas ,prausiklis,muilas ar koks kremas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 11:42 AM | Žinutė # 7 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na tai tada nuo kokios priemonės prasideda tavo rytas mano tai pirmiausia vanduo tada kremas ir viskas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 11:43 AM | Žinutė # 8 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na tai tada nuo kokios priemonės prasideda tavo rytas? Tonikas ,prausiklis,muilas ar koks kremas 10 nusiprausiu ir tepu kremo daugiau nieko jei oda nereikalauja nieko tai nieko ir nenaudoju kam to reikia ir bereikalo pritepti visokiomis priemonėmis,visokias priemones pradėsiu sakiau kuo vėliau kai to reiks jau o dabar viskas yra gerai ir tikrai man dar nieko nereikia tai tik džiaugiuosi.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 11:44 AM | Žinutė # 9 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o šeip visada rankinuke yra 1.tušas 2.lupų blizgis 3. pudra (nors retai naudoju bet jei kur skubiai dėl darbo reikia tai visada po ranka)
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 11:45 AM | Žinutė # 10 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nusiprausiu ir tepu kremo daugiau nieko jei oda nereikalauja nieko tai nieko ir nenaudoju kam to reikia ir bereikalo pritepti visokiomis priemonėmis,visokias priemones pradėsiu sakiau kuo vėliau kai to reiks jau o dabar viskas yra gerai ir tikrai man dar nieko nereikia tai tik džiaugiuosi. Tai aišku,jei veidas švarus,nesausėjantis ar nesiriebaluojantis tai visai ryte užtenka tik vandenuko. O aš vargstu su savo mišria-riebia oda,kurią paveldėjau iš mamos.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 11:45 AM | Žinutė # 11 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nusiprausiu ir tepu kremo daugiau nieko jei oda nereikalauja nieko tai nieko ir nenaudoju kam to reikia ir bereikalo pritepti visokiomis priemonėmis,visokias priemones pradėsiu sakiau kuo vėliau kai to reiks jau o dabar viskas yra gerai ir tikrai man dar nieko nereikia tai tik džiaugiuosi. aš tai jei į kokį balių einu prisidažau, ir tada kai pamato visi sako oba o jei kiekviena dien dažaisi manau oda labai žalojasi o jei ji dar probleminė , o šeip po vakarėlio kai nusivalau "špaklių" tai pasitpu toniku
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 11:49 AM | Žinutė # 12 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai aišku,jei veidas švarus,nesausėjantis ar nesiriebaluojantis tai visai ryte užtenka tik vandenuko. _liuks_ O aš vargstu su savo mišria-riebia oda,kurią paveldėjau iš mamos. 10 kremą naudoju nes truputi traukia veido odą tai tik todėl o taip tai veidui nieko nesidaro tai nieko man ir nereikia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 11:57 AM | Žinutė # 13 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kremą naudoju nes truputi traukia veido odą tai tik todėl o taip tai veidui nieko nesidaro tai nieko man ir nereikia Mano veidas visada švarus,nesibuzoju jokiom pudrom,tik va tušas reikalingas beveik kekvieną dieną,bet būna,kad savaitę laiko mano akys be tušo, ilsisi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 12:03 PM | Žinutė # 14 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mano veidas visada švarus,nesibuzoju jokiom pudrom,tik va tušas reikalingas beveik kekvieną dieną aš tik į darbą lėkdama kremu išsitepu ir viskas , tušą kartais naudoju nes blakstienos ir taip ilgos tai kai noriu dar ilgesnių tai tada o šeip kremas visada ir prieš einant megoti naktinio kartais užsitepu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 12:11 PM | Žinutė # 15 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pas mane kai blakstienos trumpos ir aš dar su akinukais, Tai tušas man išsigelbėjimas,akys didesnės atrodo
|
Atsijungęs |
| |