Kokios firmos kosmetiką naudojate?
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-09-20, 6:49 PM | Žinutė # 76 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Super makiažo pagrindas Tačiau dabar nusipirkau, kokį naudodavau seniau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 10:53 PM | Žinutė # 77 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pasilepinau ir nusipirkau beveik visą L'oreal kremų liniją drėkinamajį kremą, makiažo valiklį, naktinį kremą, paakių kremą, kūno lasjoną, ir kaukę
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 11:00 PM | Žinutė # 78 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) AŠ TAI TIK BLIZGESĮ,ARBA VAZELINĄ KIEKVIENĄ DIENĄ NAUDOJU,TUŠU IR ŠEŠĖLIAIS DAŽAUSI TIK KUR NORS EIDAMA,ŠEIP NENAUDOJU VISAI,RYTAIS KREMAS VEIDUI GARNIER IR VISKAS. Aš tai pat kasdienai naudoju tik tušą ir blizgį
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 11:03 PM | Žinutė # 79 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai pat kasdienai naudoju tik tušą ir blizgį liuks na aš netgi tušą ne kiekvieną dieną naudoju bet jei noriu paryškinti blakstienas tada naudoju, o šaltesniu oru, visada naudonu apsauginį kremą, tai net krempudros nereikia, ir naktinį kremą, o va paakių kremą tai kai prisimenu tada panaudoju o jei reikia į kokią konferensiją ar šeip kokį darbo susitikimą tai pasidažau kaip rekalas o mano blizgis laiko 8 valandas tai kokiomis lūpomis išeinu ryte vakare tokiomis ir grįžtu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 11:23 PM | Žinutė # 80 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na aš netgi tušą ne kiekvieną dieną naudoju b Aš naudoju beveik kekivieną dieną aišku jei būnu namuose tai tikrai nenaudou. Bet už tai negaila paskutiniu metu pinigėlių ant gero tušo galiu nusipirkti kad ir brangiausią,nes šiaip daugiau nieko neperku iš makiažo priemonių,nebereikia man net jokių šešėlių,pieštukų skaistalų ir dar begale visokių kitokių makiažo priemonių. Man pagrindas geras tušas ir lupų blizgesys :liuks:
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Penktadienis, 2012-01-06, 11:24 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 11:25 PM | Žinutė # 81 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o mano blizgis laiko 8 valandas tai kokiomis lūpomis išeinu ryte vakare tokiomis ir grįžtu Pas mane suteikiantis putlumo ir šaldantis Patinka jis man Bet dėja jau baigiasi.
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Penktadienis, 2012-01-06, 11:25 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 11:27 PM | Žinutė # 82 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mane suteikiantis putlumo ir šaldantis liuks Patinka jis man liuks Bet dėja jau baigiasi. kažkada turėjau šaldantį,draugė iš italijos buvo parvežusi,kokį perki parodyk įdomu norėčiau vėl tokio
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2012-01-07, 12:48 PM | Žinutė # 83 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kažkada turėjau šaldantį,draugė iš italijos buvo parvežusi,kokį perki parodyk įdomu norėčiau vėl tokio Jo fainas ir man jis tik net nebežinau kur pirkau ar gavau dovanų net nebeatsimenu reikės pasižvalgyti,o kokį turiu reiks gal nufotkinti ar pavadinimą pažiūrėti jei dar nenusitrynęs.
|
Atsijungęs |
| |
asara | Data: Antradienis, 2012-09-25, 12:30 PM | Žinutė # 84 |
[ ( IT) ]
Grupė: Removed
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as ziema tik sita naudoju: [img]http://lt.fmgroup.dega.com.pl/uploads/obrazki/Pomadka%20lodowa%20500x500.png[/img] o vasara ivairius,dabar yra naujas:lupu dazai ir blizgis. o drauge tai sita nusipirko:putlumo suteikiantis,tai sake,jauciasi is karto: [img]http://lt.fmgroup.dega.com.pl/uploads/obrazki/Blyszczyk%20do%20ust%20Spicy%20Nude.png[/img]
Paskutinį kartą redaguota asara - Antradienis, 2012-09-25, 12:33 PM |
|
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-25, 12:41 PM | Žinutė # 85 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dabar nuspirkau MANHATTAN lupų blizgį, labai fainas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 2:39 PM | Žinutė # 86 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kažkaip pasilikau prie L'orel kosmetinos priemonių o kremai dar ir Nivea
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:19 PM | Žinutė # 87 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažkaip pasilikau prie L'orel kosmetinos priemonių Man tai pat labai patinka, bet be akcijų daug ko neipirksi, pvz tušas kuris žiauriai man patinka kainuoja apie 60lt, tai kažkaip brangoka sakyčiau Bent jau man gaila už tušą tiek atiduot
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:22 PM | Žinutė # 88 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man tai pat labai patinka, bet be akcijų daug ko neipirksi, pvz tušas kuris žiauriai man patinka kainuoja apie 60lt, tai kažkaip brangoka sakyčiau geda Bent jau man gaila už tušą tiek atiduot juokas na aš be akcijų retai ir perku, bet nusiperki tušą už 60 ir naudoji daugiau nei metus, neuždžiūna nei nieko o nusiperki už kokį 15, tai 2mėnesiam ir baigiasi arba uždžiūna arba sepetukas sušoka kažkaip kas liečia tušus tai jei jau nusipirkai gerai tai garantuotai ilgiau nei metus naudosi dar visai nieko Nivea firmoss tušai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:29 PM | Žinutė # 89 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na aš be akcijų retai ir perku, bet nusiperki tušą už 60 ir naudoji daugiau nei metus, neuždžiūna nei nieko o nusiperki už kokį 15, tai 2mėnesiam ir baigiasi arba uždžiūna arba sepetukas sušoka kažkaip kas liečia tušus tai jei jau nusipirkai gerai tai garantuotai ilgiau nei metus naudosi dar visai nieko Nivea firmoss tušai 27lt kažkur ir kuo puikiausias tušas aišku loreal labiau patinka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:40 PM | Žinutė # 90 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) 27lt kažkur ir kuo puikiausias tušas liuks aišku loreal labiau patinka gerai na matai priklauso nuo to kokio nori
|
Atsijungęs |
| |