Ketvirtadienis, 2024-04-25, 7:34 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: linuciuxxxx  
Forumas » VIRTUVĖS PASLAPTYS » Miltiniai patiekalai » Picos (dalinamės picų receptais)
Picos
linuciuxxxxData: Pirmadienis, 2011-02-07, 10:57 AM | Žinutė # 1








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Mažos picos su tunu

INGREDIENTAI:
16 mažų picų:
300 g svogūnų;
2 skiltelės česnako;
30 g sviesto;
250 g pomidorų padažo;
Druskos;
Pipirų;
210 ml indelis konservuoto natūralaus tuno;
200 g konservuotų artišokų;
250 g mozzarella sūrio;
100 g juodųjų alyvuogių;
125 g tarkuoto pecorino (itališko, avies pieno, kietojo) sūrio;
Keletas šakelių šviežio mairūno;
10 valg. š. alyvuogių aliejaus;
Riebalų skardai ištepti.
Tešlai:
42 g kubelis mielių;
800 g miltų (geriausiai Nr. 550);
60 g sviesto arba margarino;
2 arb. š. druskos.

GAMINIMAS:
Mieles sutrupinti, ištirpinti 450 ml drungno vandens. Iš miltų, sviesto arba margarino, druskos ir vandens su mielėmis paruošti vientisą tešlą. Ją uždengti ir palaikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų dvigubai.
Svogūnus nulupti ir supjaustyti plonais žiedeliais. Česnako skilteles nulupti, sukapoti ir patroškinti svieste. Supilti pomidorų padažą, pavirti keletą minčių ir pagardinti druska bei pipirais. Tuną padalyti gabalėliais. Artišokus supjaustyti skiltelėmis, mozzarella sūrį- griežinėliais.
Tešlą padalyti į 16 vienodų dalių. Iškočioti plonais paplotėliais ir sudėti ant riebalais išteptų skardų. Pomidorų padažą tepti ant 8 tešlos paplotėlių. Dėti tuną, artišokus, alyvuoges ir mozzarella sūrį. Apšlakstyti puse aliejaus.
Kitus 8 tešlos paplotėlius apdėti svogūnų žiedais, pabarstyti pecorino sūriu ir apšlakstyti likusiu aliejumi. Picas dar 15 min. palaikyti, kad tešla pakiltų. Visas picas pabarstyti mairūno lapeliais. Dėti į iš anksto iki 200°C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti 15-20 min.


Atsijungęs
linuciuxxxxData: Pirmadienis, 2011-02-07, 10:58 AM | Žinutė # 2








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Neapolietiška pica (II) su ančiuviais

INGREDIENTAI:
300g picos tešlos,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
500g pomidorų,
susmulkinta skiltelė česnako,
druskos,
pipirų,
250g ”Mozarella” sūrio,
50g konservuotų ančiuvių filė (konservavimo skystį nupilti),
šaukštas susmulkinto mairūno.

GAMINIMAS:
Tešlą apšlakstykite šaukštu alyvuogių aliejaus. Pomidorus sudėkite į gilų indą, apipilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite apie minutę. Po to išimkite, nulupkite odelę, supjaustykite ir sudėkite ant tešlos paviršiaus. Apibarstykite česnaku, druska ir pipirais. Sūrį supjaustykite plonais šiaudeliais ir sudėkite ant pomidorų. Supjaustykite ančiuvius ir sudėkite ant sūrio. Apšlakstykite likusiu aliejumi ir pagardinkite mairūnu. Kepkite karštoje orkaitėje (220 laipsnių), kol sūris išsilydys ir tešla švelniai apskrus. Patiekite tuojau pat, prieš tai papuošę mairūno šakelėmis.


Atsijungęs
linuciuxxxxData: Pirmadienis, 2011-02-07, 11:00 AM | Žinutė # 3








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Pica “Siciliana”
INGREDIENTAI:

Ančiuviai,
Pusiau perpjautos alyvuogės,
Petražolės,
300g picos tešlos,
500g šviežių nuluptų pomidorų arba 440g konservuotų nuluptų pomidorų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
susmulkinta svogūno galvutė,
skiltelė česnako,
3 šaukšteliai pomidorų padažo,
0,5 šaukštelio cukraus,
3 šaukšteliai susmulkinto baziliko,
druskos,
pipirų.
Papuošimui:
1 – 2 šaukštai aliejaus,
130g “Mozarella” sūrio,
baziliko.

GAMINIMAS:
Supjaustykite pomidorus (jei naudojate šviežius). Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai išmaišykite. Uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių, kol masė sutirštės. Tešlą apšlakstykite vienu šaukštu aliejaus. Ant tešlos tolygiai paskirstykite pomidorų įdarą. Ant viršaus dedami ančiuviai ir pusiau perpjautos alyvuogės.
Sūrį supjaustykite plonais šiaudeliais. Uždėkite ant viršaus. Pabarstykite druska, pridėkite baziliko ir apšlakstykite likusiu aliejumi. Papuošiama petražolėmis. Kepkite 20 minučių orkaitėje (220 laipsnių).


Atsijungęs
linuciuxxxxData: Pirmadienis, 2011-02-07, 11:04 AM | Žinutė # 4








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Pica su raudonėliais

INGREDIENTAI:

150g miltų,
10g mielių,
žiupsnelis cukraus ir druskos,
šaukštas aliejaus,
5 pomidorai (galima imti pasterizuotus),
0,5 šaukštelio raudonėlių,
skiltelė čsnako,
baltųjų pipirų,
250g virtos dešros,
kiaušinis, 1
tarkuoto "Ementalerio" sūrio.

GAMINIMAS:
Mieles susmulkiname, pabarstome cukrumi, užpilame 125ml drungno vandens, įberiame truputį miltų, išmaišome ir pastatome 15min. Miltus persijojame, padarome įdubimą, supilame mieles, įberiame žiupsnelį druskos, įpilame truputį aliejaus. Užminkome tešlą ir pastatome 30min, kad pakiltų.
Pomidorus supjaustome ritinėliais ir pakepiname su aliejumi. Sudedame žoleles, susmulkintą česnaką, pakepiname, kad išgaruotų skystis. Pabarstome pipirais.
Tešlą vėl minkome, iškočiojame, įdedame į formą. Ant tešlos sudedame pomidorus, supjaustytą juostelėmis dešrą. Kiaušinį išmaišome su sūriu, aptepame picą ir kepame apie 40 min. Pabarstome bazilikais arba petražolėmis ir patiekiame.


Atsijungęs
linuciuxxxxData: Pirmadienis, 2011-02-07, 11:05 AM | Žinutė # 5








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Trapūs picos paplotėliai su kumpiu ir paprika

INGREDIENTAI:

350 g rupių kvietinių miltų;
30 g mielių;
Žiupsnelis cukraus;
250 ml pasukų;
druskos;
30 g sviesto;
10 g kviečių sėlenų;
350 g rūkyto kumpio;
1 žalia paprika;
1 raudona paprika;
2 svogūnai;
Pipirų;
Džiovinto raudonėlio;
300 g tarkuoto Ementalio sūrio;
Riebalų skardai patepti.

GAMINIMAS:
Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Mieles ištirpinti nedideliame kiekyje drungno vandens ir kartu su cukrumi pilti į įdubimą miltuose. Palaikyti 30 min., kad pakiltų. Supilti pasukas, suberti 15 g druskos, sėlenas, dėti 20 g minkšto sviesto ir suminkyti vientisą tešlą. Ją dar kartą palaikyti, kad iškiltų.
Tešlą padalinti į 12 lygių dalių ir iškočioti į paplotėlius. Juos aptepti drungnu vandeniu ir dėti ant riebalais išteptos skardos. Kumpį supjaustyti mažais kubeliais, paprikas nuplauti, perpjauti pusiau, išimti sėklytes ir pertvarėles, tuomet supjaustyti juostelėmis. Svogūnus nulupti ir smulkiai sukapoti. Svogūnus, papriką ir kumpį patroškinti svieste, pagardinti druska, pipirais ir raudonėliu.
Įdarą paskirstyti ant paplotėlių ir picas kepti įkaitintoje iki 180°C temperatūros orkaitėje apie 30 min. Baigiant kepti, ant picų užbarstyti sūrį ir dar pakaitinti, kol jis išsilydys.


Atsijungęs
linuciuxxxxData: Pirmadienis, 2011-02-07, 11:06 AM | Žinutė # 6








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Skanus picos padas

INGREDIENTAI:

3 puodeliai arba 375 g. miltų,
pakelis tirpių mielių,
šaukštelis druskos,
šaukštas cukraus,
2 šaukštai aliejaus.

GAMINIMAS:
Į indą, kuriame maišysite tešlą, sudėkite visus ingredientus. Užpilkite puodeliu šilto vandens. Pasitepkite rankas aliejumi ir pradėkite minkyti. Minkome tešlą tol, kol nebelips prie pirštų. Jei reikia įberiame šiek tiek miltų arba įpilame šlakelį vandens, jei tešla atrodo kietoka.
Gautą tešlos masę padaliname į dvi dalis ir iš kiekvieno stengiamės iškočioti kuo apvalesnės formos paplotį. Stengiamės kočioti kuo ploniau. Mūsų tikslas, kad picos pado vidurys būtų ploniausia jo vieta, todėl pirštais prilaikydami picos pado centrą, leidžiame sunkiems jo kraštams nusverti ir tempti, tokiu būdu suformuojant ploną vidurį.
Pasiekę trokštamą picos pado formą, atsargiai perkeliame jį į skardą, užtiestą kepimo popieriumi. Puošiame savo mėgstamais ingredientais, dedame į 190 laipsnių karštumo orkaitę ir kepame apie 15-18 minučių.


Atsijungęs
linuciuxxxxData: Pirmadienis, 2011-02-07, 11:07 AM | Žinutė # 7








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Pica su dešra ir grybais

INGREDIENTAI:

100g. "Panerio" dešros,
100 g. pievagrybių,
1-2 galvutės svogūno,
2 nedideli rauginti arba marinuoti agurkėliai,
200 g. fermentinio sūrio,
2 kietai virti kiaušiniai,
3-4 šaukštai majonezo,
kečupo, prieskonių.
Pagrindui:
1 pakelis varškės, šaukštas aliejaus,
truputis druskos, 1 kiaušinis,
100 g. grietinės, 1 šaukštelis sodos,
miltų (tiek, kad būtų galima iškočioti picos pagrindą).
GAMINIMAS:

Varškę išmaišome su visais nurodytais priedais. Išminkytą paplotėlį dedame į skardą ir kepame kol pakils ir truputį apkeps. Tuo tarpu su trupučiu aliejaus pakepiname supjaustytus svogūnus, įdedame dešrą supjaustytą kubeliais,dedame jau pavirtus (5-10 min) šampinjonus, visa tai kepinant pridedame prieskonių. Virtus kiaušinius ir sūrį sutarkuojame burokine tarka, pridedame majonezo ir išmaišome.
Išimame iš orkaitės iškepusį picos pagrindą, ant jo dedame: pakepintą dešrą, šampinjonus ir svogūnus, ant viršaus griežinėliais supjaustytus agurkėlius, o ant jų kiaušinio-sūrio masę (tai dėti patogiausia rankomis), viršų puošiame kečiupu (pagal skonį). Visa tai kepame orkaitėje kol išsileis sūris.


Atsijungęs
linuciuxxxxData: Pirmadienis, 2011-02-07, 11:08 AM | Žinutė # 8








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Neapolietiška pica (I)

INGREDIENTAI:

300g picos tešlos,
200g sūrio,
500g nuluptų pomidorų,
5 pieniškos dešrelės,
maltų raudonųjų arba juodųjų pipirų,
1 – 2 šaukštai aliejaus.

GAMINIMAS:
Užmaišykyte mielinę tešlą, palikite valandai pakilti, dar kartą ją išminkykite ir sudėkite į kepimo formą. Forma turi būti pakankamai aukšta, kadangi pica kepama orkaitėje iškyla. Tešlą apšlakstykite aliejumi, apibarstykite tarkuotu sūriu, uždėkite nuluptus ir ketvirčiais supjaustytus pomidorus. Dešreles supjaustykite išilgai ir sudėkite grotelių pavidalu, apibarstykite druska ir maltais pipirais, apšlakstykite likusiu aliejumi. Kepkite 20 – 30 minučių vidutinio karštumo orkaitėje (180 laipsnių). Iškeptą tuojau pat patiekite.


Atsijungęs
linuciuxxxxData: Pirmadienis, 2011-02-07, 11:10 AM | Žinutė # 9








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Pica “ Saliami”

INGREDIENTAI:

“Saliami” dešros,
300g picos tešlos,
500g šviežių nuluptų pomidorų arba 440g konservuotų nuluptų pomidorų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
susmulkinta svogūno galvutė,
skiltelė česnako,
3 šaukšteliai pomidorų padažo,
0,5 šaukštelio cukraus,
3 šaukšteliai susmulkinto baziliko,
druskos,
pipirų.
Papuošimui:
1 – 2 šaukštai aliejaus,
130g “Mozarella” sūrio,
baziliko.

GAMINIMAS:
Supjaustykite pomidorus (jei naudojate šviežius). Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai išmaišykite. Uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių, kol masė sutirštės. Tešlą apšlakstykite vienu šaukštu aliejaus. Ant tešlos tolygiai paskirstykite pomidorų įdarą. Uždedama šiaudeliais supjaustyta “Saliami” dešra.
Sūrį supjaustykite plonais šiaudeliais. Uždėkite ant viršaus. Pabarstykite druska, pridėkite baziliko ir apšlakstykite likusiu aliejumi. Kepkite 20 minučių orkaitėje (220 laipsnių).


Atsijungęs
linuciuxxxxData: Pirmadienis, 2011-02-07, 11:11 AM | Žinutė # 10








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Naminė pica

INGREDIENTAI:

Tešla:
2 stiklinės miltų,
20 g mielių,
žiupsnelis druskos,
šaukštelis cukraus,
šaukštas aliejaus,
1/2 stiklinės pieno arba vandens.
Įdaras:
2-3 pomidorai,
150 g dešros,
100 g pievagrybių,
2 svogūnai,
100 g fermentinio sūrio,
raudonėlio (oregano),
mairūno,
pipirų,
druskos.

GAMINIMAS:
Mieles ištrinti su cukrumi ir pienu, palaikyti šiltai, kol pakils. Tada suberti miltus, druską, įpilti aliejaus ir minkyti 15-20 min. Kepimo skardą patepti aliejumi ir ant jos rankomis suformuoti tešlą. Svogūnus, šampinjonus supjaustyti žiedeliais, pabarstyti druska ir palikti 5 min. Pomidorus ir dešrą supjaustyti griežinėliais. Ant tešlos sluoksniais sudėti dešrą, grybus, daržoves. Viršų pabarstyti tarkuotu sūriu ir prieskoniais. Kepti 30-40 min. Patiekti su kečupu.


Atsijungęs
linuciuxxxxData: Pirmadienis, 2011-02-07, 11:12 AM | Žinutė # 11








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Tešla picai

250 g miltų
3,5 g sausų mielių (pusė 7 g pakelio)
150 ml vandens
1 a. š. druskos
1 a. š. cukraus
1 v. š. taukų (su kaupu)

Mieles sumaišyti su cukrumi ir šiltu vandeniu. Miltus persijoti su druska. Supilti vandenį su mielėmis ir užminkyti elastingą tešlą. Galiausiai įminkyti kambario temperatūros labai minkštus taukus. Iš viso minkyti reikėtų ne trumpiau kaip 10 min. Dėti tešlą į aliejumi išteptą dubenį, uždengti plėvele ir šiltai kildinti 1 - 1,5 val. Formuoti picą ir kepti iki 220° C įkaitintoje orkaitėje ~ 15 min.

--------------------------------------------------------------------------------


Atsijungęs
linuciuxxxxData: Pirmadienis, 2011-02-07, 11:13 AM | Žinutė # 12








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Pica "Saliami"

INGREDIENTAI:

“Saliami” dešros,
300g picos tešlos,
500g šviežių nuluptų pomidorų arba 440g konservuotų nuluptų pomidorų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
susmulkinta svogūno galvutė,
skiltelė česnako,
3 šaukšteliai pomidorų padažo,
0,5 šaukštelio cukraus,
3 šaukšteliai susmulkinto baziliko,
druskos,
pipirų.

Papuošimui:
1 – 2 šaukštai aliejaus,
130g “Mozarella” sūrio,
baziliko.

GAMINIMAS:
Supjaustykite pomidorus (jei naudojate šviežius). Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai išmaišykite. Uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių, kol masė sutirštės. Tešlą apšlakstykite vienu šaukštu aliejaus. Ant tešlos tolygiai paskirstykite pomidorų įdarą. Uždedama šiaudeliais supjaustyta “Saliami” dešra.

Sūrį supjaustykite plonais šiaudeliais. Uždėkite ant viršaus. Pabarstykite druska, pridėkite baziliko ir apšlakstykite likusiu aliejumi. Kepkite 20 minučių orkaitėje (220 laipsnių).


Atsijungęs
linuciuxxxxData: Pirmadienis, 2011-02-07, 11:14 AM | Žinutė # 13








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
''Trapi tešla picai''

Ingridientai:
200g pieno,
25g šviežių.mielių,
2 kiaušinių tryniai,
125g kamb. temp. sviesto,
3 arb. šaukšteliai cukraus,
žiupsnelis sodos,
ne daugiau kaip 700g miltų.
Gaminimas:

Šiltą pieną, mieles, trynius, sviestą, cukrų, druską išmaišome. Soda maišoma su miltais, įpilamas skystis ir suminkoma tešla, kuri nelips prie rankų. Tešla dalinama į 2 dalis, uždengiama ir kildinama apie 1 valandą. Iškilusi tešla iškočiojama tokio dydžio kaip skarda. Skardą šiek tiek pabarstyti miltais ir iškloti vienu tešlos blynu, kitas iškočiotas tešlos blynas paliekamas ant stalo ir uždengiamas rankšluosčiu. Dar leidžiame tešlai pakilti. Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių ir keliom minutėms įkišame skardą, po kokių 4 minučių ištraukiame, tepame padažu, dedame produktus ir ant viršaus išklojame kitą tešlos blyną. Užspausti kraštus ir kepti apie 15-20min.


Atsijungęs
linuciuxxxxData: Pirmadienis, 2011-02-07, 11:15 AM | Žinutė # 14








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
''Varškinis picos padas''

Ingridientai:
1 pokelis varškės (apie 200-250g)
2 kiaušiniai
4 šaukštai grietinės
1 šaukštelis sodos
truputis druskos ir cukraus.
Miltų tiek kiek pasirodys reikalinga.

Gaminimas:
Visus produktus užminkome ir formuojame padelius picai.


Atsijungęs
linuciuxxxxData: Pirmadienis, 2011-02-07, 11:17 AM | Žinutė # 15








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Pica “Marinara”

INGREDIENTAI:

300g picos tešlos,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
250g nuluptų pomidorų,
3 didelės skiltelės česnako,
druskos,
pipirų.

GAMINIMAS:
Tešlą apšlakstykite aliejumi (1 šaukštas). Pomidorus supjaustykite ketvirčiais ir išimkite sėklas. Supjaustykite daržoves smulkiau ir sudėkite ant tešlos paviršiaus. Česnaką supjaustykite smulkiais gabaliukais ir jais apibarstykite pomidorų sluoksnį. Sudėkite prieskonius, vėl viską apšlakstykite aliejumi. Kepkite 20 minučių orkaitėje (220 laipsnių), kol tešla švelniai apskrus.


Atsijungęs
Forumas » VIRTUVĖS PASLAPTYS » Miltiniai patiekalai » Picos (dalinamės picų receptais)
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2024