Mūsų ruoštų patiekalų nuotraukos (galerija)
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-25, 3:01 PM | Žinutė # 241 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Mano šiandieniniai pietūs. Karbonadas su makaronais ir kopūstų-morkų-obuolių salotomis:
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-25, 9:23 PM | Žinutė # 242 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Troškinta vištiena su ananasais
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:07 PM | Žinutė # 243 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| virginijak, Tradisiška ir labai skanu Aš tai kažkaip dar nenufotkinu kasdieninių patiekalų,pas mane vyras jau ir taip juokiasi,sako jau taip viską jūs ten rodotės,tai dabar net pavalgyti neduosi kol nepaserviravusi nenufotkinsi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:36 PM | Žinutė # 244 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aha ir as nespeju visko nufotkinti siandien kepaiu mesyte orakaitej su skura ir sonkauliu toks gabaliukas.plius fotikas virsuj nu sestadieni bus balius tai reikes pafiskinti skanumynus.kad turetum ideju
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:51 PM | Žinutė # 245 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) aha ir as nespeju visko nufotkinti juokas siandien kepaiu mesyte orakaitej su skura ir sonkauliu toks gabaliukas.plius fotikas virsuj juokas nu sestadieni bus balius tai reikes pafiskinti skanumynus.kad turetum ideju juokas Skanumynus tai dar suprantu,bet kadieninius patiekalus,tai niekaip neišeina Šeimyna laukia vakarienės vaikai jau ir patys lėkštes pasiima laukia kada idėsiu, oaš dar su fotiku po virtuvę,palukite aš dar nufotografuosiu mūsų vakarienę Kai vištą norėjau nufotografuoti,nes labai gražiai iškepė,tai vyras atėjo į virtuvę,sako nu dieve kas čia darosi net mūsų maistą pradėjei fotografuoti ir forume rodyti Tai ir nebefotografavau Fotografuosiu kai nematys
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-26, 6:26 PM | Žinutė # 246 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai kažkaip dar nenufotkinu kasdieninių patiekalų,pas mane vyras jau ir taip juokiasi,sako jau taip viską jūs ten rodotės,tai dabar net pavalgyti neduosi kol nepaserviravusi nenufotkinsi kasdienininių niekas ir nefotkina tik kai gamini kažką neįprasta , o serviruoju bent jau aš ar pietums ar vakarienei ar svečiams, nes man pačiai ir manau itiems maloniau valgyti , kai valgis patiektas gražiai kažin ką ten tu taip rodaisi tam forumui
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-26, 6:29 PM | Žinutė # 247 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Skanumynus tai dar suprantu,bet kadieninius patiekalus,tai niekaip neišeina Šeimyna laukia vakarienės vaikai jau ir patys lėkštes pasiima laukia kada idėsiu, oaš dar su fotiku po virtuvę,palukite aš dar nufotografuosiu mūsų vakarienę Kai vištą norėjau nufotografuoti,nes labai gražiai iškepė,tai vyras atėjo į virtuvę,sako nu dieve kas čia darosi net mūsų maistą pradėjei fotografuoti ir forume rodyti Tai ir nebefotografavau Fotografuosiu kai nematys jei labai norėtum tai manau tirai išeitų, jug visą dieną namuose tai vakarienę galima padaryti ir anksčiau, ir paserviruot kaip tu sakai ir pan o šeip kai padarai skanų patiekalą o koddėl gi neparodžius gal kam įdėja kils o tavo vyras manau ne ką mažiau rodosi savo forumuose nei mes tik aišku tą kas vyrams rūpi na bet čia nukrypom man kadangi patinka suktis virtuvėje tai aš kartais ir nufotkinu, kažką neįprasta tą manau daro ir kitos nes tema tam ir sukurta jei iš tavęs vyras juokiasi tu ir nefotkint
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2011-01-26, 6:34 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-01-26, 9:07 PM | Žinutė # 248 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o serviruoju bent jau aš ar pietums ar vakarienei gražei pateikiu ir aš visada kažkaip man yra taip įprasta nuo mamos ji visada labai gražiai pateikia valgant kad ir papraščiausią patiekalą nu ji ir valgykloje dirbusi,banketus aptarnauja tai va jei nuo to matyt ir man tas patinka iš jos matyt tą pasijėmiau kad valgyti idedu visada gražiai kažkaip maloniau ir valgyti o dėl fotkinimo tai aš užmirštu kažkaip atrodo kazdien kažką darai bet tas nufotkinimas tai išgaruoja visai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-01-28, 10:07 AM | Žinutė # 249 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gražei pateikiu ir aš visada kažkaip man yra taip įprasta nuo mamos ji visada labai gražiai pateikia valgant kad ir papraščiausią patiekalą nu ji ir valgykloje dirbusi,banketus aptarnauja tai va jei nuo to matyt ir man tas patinka iš jos matyt tą pasijėmiau kad valgyti idedu visada gražiai kažkaip maloniau ir valgyti o dėl fotkinimo tai aš užmirštu kažkaip atrodo kazdien kažką darai bet tas nufotkinimas tai išgaruoja visai va va ir man taip kažkaip net valgyti žymiai maloniau, o kartais ir man pasimiršta nufotkint , o mano brangiausias kai pamato kitus p[atiekalus, sako kokios jūs visos šaunios kulinarės pasisekė sako ir man ir kitiems kieno brangiosios sukasi virtuvėje
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 3:49 PM | Žinutė # 250 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Varškės spurgos su daržovių, dešrelių ir faršo įdaru
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 3:56 PM | Žinutė # 251 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tinginys
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 4:04 PM | Žinutė # 252 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kepsniukai
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2011-01-31, 4:05 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-01, 1:56 PM | Žinutė # 253 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Varškės spurgos su daržovių, dešrelių ir faršo įdaru miela nagi,nagi koks receptukas?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-01, 3:57 PM | Žinutė # 254 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nagi,nagi koks receptukas? vakare parašysiu ok
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2011-02-01, 4:03 PM | Žinutė # 255 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vištos kepenėlių paštetas:
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |