Mūsų ruoštų patiekalų nuotraukos (galerija)
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 9:33 AM | Žinutė # 271 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) pabandyk, nieko sudėtingo, padarai maždaug formą iš faršo, puoši prieskoniais ir makaronais(šį kartą spagečių neturėjau, tai zuikis liko be ūsų ) aga būtinai bandysiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 3:42 PM | Žinutė # 272 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Liko varškės tai suraičiau varškės tinginiuką
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 3:57 PM | Žinutė # 273 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Liko varškės tai suraičiau varškės tinginiuką
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 6:17 PM | Žinutė # 274 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| netikri ceburekai.greita ir skanu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 6:33 PM | Žinutė # 275 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) netikri ceburekai.greita ir skanu skanu čia su vafliais , aš kažkada esu dariusi su vafliais, bet pamiršau kaip
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 6:45 PM | Žinutė # 276 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aha su vafliais.siandien uzejau i lenku parde ziuriu yra vafliu.nusipirkau ir kaip tik farso turejau.tai pasiruosiau farsa uzdejau ant vafliu.pasidariau blynu tesla i tesla ir kepiau...maniske net suvalgius sake mamyte kaip skanu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 6:59 PM | Žinutė # 277 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) aha su vafliais.siandien uzejau i lenku parde ziuriu yra vafliu.nusipirkau ir kaip tik farso turejau.tai pasiruosiau farsa uzdejau ant vafliu.pasidariau blynu tesla i tesla ir kepiau...maniske net suvalgius sake mamyte kaip skanu va va o aš vis galvoju kaip ten juos dariau, manaiu kad pirmą į kaiušinį paskui į džiūvesėlius o dabar atsiminiau kad kaip blynų tešlą reikia padaryti bet aš tai verdu ant aliejaus kaip tik yra vaflių namuose gal reiktų ryt padaryti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 7:02 PM | Žinutė # 278 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) maniske net suvalgius sake mamyte kaip skanu aga labai skanu
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 7:41 PM | Žinutė # 279 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ojėj kaip užsimaniau netikrų čeburėkų rytojaus patiekalas jau aiškus,pasidarysiu ir persirysiu
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 7:54 PM | Žinutė # 280 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Ojėj kaip užsimaniau netikrų čeburėkų rytojaus patiekalas jau aiškus,pasidarysiu ir persirysiu aš irgi darysiu , tai apsivalgysim abi ir vaikai ir vyrai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 7:58 PM | Žinutė # 281 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai apsivalgysim abi ir vaikai ir vyrai Tai pas mus ryt vienodi pietūs-vakarienė bus ,dar bereikia suderinti ką užsigersim ...pas mane greičiausiai kefyras eis į trasą Ui negaliu ,jau dabar kaip noriu tų čeburėkų ..tik gaila,kad nei vaflių neturiu,nei faršo
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 8:32 PM | Žinutė # 282 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) tik gaila,kad nei vaflių neturiu,nei faršo aš ir to to ir to turiu Quote (Valedy) dar bereikia suderinti ką užsigersim ...pas mane greičiausiai kefyras eis į trasą Ui negaliu ,jau dabar kaip noriu tų čeburėkų na va kas liečia užsigėrimą dar nenusprendžiau aš irgi noriu labai senai dariau
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 8:39 PM | Žinutė # 283 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu va uzkreciau..darykit.labai skanu ir lengva.ir pakankamai greitai.neriekia kocioti nieko.man tai skanu dar su keciupu.ryt man dar i darba peitums liko..vyras dar ir dabar kapoja.skau skanus ceburekai, o jis kokie cia gi vafliai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 8:58 PM | Žinutė # 284 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) vyras dar ir dabar kapoja.skau skanus ceburekai, o jis kokie cia gi vafliai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 9:00 PM | Žinutė # 285 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šeštadienį vaikučius vaišinom ežiukais-monstriukais
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Sekmadienis, 2011-02-06, 9:06 PM |
Atsijungęs |
| |