Mūsų ruoštų patiekalų nuotraukos (galerija)
|
|
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:46 PM | Žinutė # 451 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu žinok net nežinau,bet tikrai aš juos esu pirkusi,dabar galvoju ar tik ne maxei, žinau kad pirkau makaronus skirtus įdarui tai pat su faršu,bet ir tuos turėjau,kad aš beveik tik maxei ir lankausi Net nebežinau galvoju makaronus maksei mačiau ir aš,bet vaflių ne
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:49 PM | Žinutė # 452 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ne čia ne kaip makaronai net nepanašūs, juos iškart gali imti ir valgyti _liuks_ Tai žinau,kad čia ne tie makaronai,aš juos ir turėjau tik niekaip neatgaminu kur pirkau Quote (Laurituke) makaronus maksei mačiau ir aš,bet vaflių ne galvoju Nu dabar galvą laužau kur aš juos pirkau,niekaip negaliu prisiminti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 6:32 PM | Žinutė # 453 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, dariau šiandien pagal tavo receptuką tuos žemaitukus,labai skanu,tik nežinau ar jie tokie turi būti ar per mažai krakmolo idėjau,nebuvo tvirtumo bulvėse,kaip manasis sako,atrodo valgau dešrelę su bulvių koše Bet šiaip skanu visai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 6:58 PM | Žinutė # 454 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) snieguoliuke, dariau šiandien pagal tavo receptuką tuos žemaitukus,labai skanu,tik nežinau ar jie tokie turi būti ar per mažai krakmolo idėjau,nebuvo tvirtumo bulvėse,kaip manasis sako,atrodo valgau dešrelę su bulvių koše Bet šiaip skanu visai daug kas ir nuo bulvių priklauso , o šeip ant pusės puodo virtų bulvių dedu 3 šaukštus krakmolo, ir gaunasi masė kaip dičkukulių ar žemaičių, tokie tvirti turi gauti, o džiuvesėliuose apvoliojai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 7:05 PM | Žinutė # 455 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) daug kas ir nuo bulvių priklauso miela , o šeip ant pusės puodo virtų bulvių dedu 3 šaukštus krakmolo, ir gaunasi masė kaip dičkukulių ar žemaičių, tokie tvirti turi gauti, o džiuvesėliuose apvoliojai miela Atrodo nemažai dėjau krakmolo,apvoliojau džiuvesėliuose,bet gavosi kaip bulvių košę Bet nieko skanu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 7:06 PM | Žinutė # 456 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Atrodo nemažai dėjau krakmolo,apvoliojau džiuvesėliuose,bet gavosi kaip bulvių košę Bet nieko skanu na gal kažkas ne taip darei o kiaušinių dėjai na ir gerai kad skanu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 7:08 PM | Žinutė # 457 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na gal kažkas ne taip darei o kiaušinių dėjai galvoju na ir gerai kad skanu _liuks_ Na kaip ir viską gerai dariau,ir kiaušinio dėjau,sakau greičiausiai krakmolo per mažai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-02-28, 7:09 PM | Žinutė # 458 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na kaip ir viską gerai dariau,ir kiaušinio dėjau,sakau greičiausiai krakmolo per mažai gali būti, bet kai jo perdaug man irgi neskanu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 11:54 AM | Žinutė # 459 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pyragas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 11:54 AM | Žinutė # 460 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 11:56 AM | Žinutė # 461 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vakarykštis skanumynas
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 2:07 PM | Žinutė # 462 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, -puiki šeimininkė esi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 2:25 PM | Žinutė # 463 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) snieguoliuke, -puiki šeimininkė esi ačiukas daniele kai laiko turiu patinka suktis joje
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 7:23 PM | Žinutė # 464 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Vakarykštis skanumynas OMG snieguoliuke tempk jį čia ,pas mane ..aš tau kavos padarysiu
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 9:55 AM | Žinutė # 465 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Vakarykštis skanumynas niam kas čia per skanumynas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |