Mūsų ruoštų patiekalų nuotraukos (galerija)
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 10:44 AM | Žinutė # 466 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) OMG snieguoliuke tempk jį čia ,pas mane ..aš tau kavos padarysiu ok šiandien ateisiu su juo Quote (Laurituke) niam kas čia per skanumynas labai paprastukas o jau skanus varškės pakelis kefyras, cukrus želatina, mėlynės ir sausainiukus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 10:45 AM | Žinutė # 467 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) varškės pakelis kefyras, cukrus želatina, mėlynės ir sausainiukus oho nu paprastai o kaip darai parašyk kai galėsi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 10:53 AM | Žinutė # 468 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oho nu paprastai o kaip darai parašyk kai galėsi ištrini varškę su kefyru ir cukrumi ( cukraus dėti reikia tiek kiek nori ), tada ištirpini želatiną ( reikia kokių 4-5 šaukštelių) sudedi ir dar viską išplaki kai pradeda stingi įdedi sulaužytus sausainius arba saldžius krekerius, ir uogas ir tada supili į norimą formą ir į šaldytuvą kol sustings
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 10:59 AM | Žinutė # 469 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ištrini varškę su kefyru ir cukrumi ( cukraus dėti reikia tiek kiek nori ), tada ištirpini želatiną ( reikia kokių 4-5 šaukštelių) sudedi ir dar viską išplaki _liuks_ kai pradeda stingi įdedi sulaužytus sausainius arba saldžius krekerius, ir uogas _liuks_ ir tada supili į norimą formą ir į šaldytuvą _liuks_ kol sustings _liuks_ ačiū
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 11:02 AM | Žinutė # 470 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| prašom
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 2:05 PM | Žinutė # 471 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, labai skaniai atrodo Tikiu,kad ne tik atrodo,bet ir iš tikro labai skanu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 5:39 PM | Žinutė # 472 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) snieguoliuke, labai skaniai atrodo Tikiu,kad ne tik atrodo,bet ir iš tikro labai skanu tikrai, ir labai paprasta pasidaryti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 7:20 PM | Žinutė # 473 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ar kepsite blynus per užgavėnes aš tai kepsiu su aguonom, su varške ir bananais, ir čirvynius blynus kelių rušių
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 9:57 PM | Žinutė # 474 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš žadu kepti gavau iš uošvenės tokį blynų žurnaliuką tai pasirinksiu ką nors visokių ten yra įdomių
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 10:13 PM | Žinutė # 475 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tokį blynų žurnaliuką tai pasirinksiu ką nors visokių ten yra įdomių man irgi draugytė nupirko jaučiu tas pats, o kiek ten blynų
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 10:15 PM | Žinutė # 476 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man irgi draugytė nupirko jaučiu tas pats, o kiek ten blynų _liuks_ _liuks_ gal ir tas aš vienus jau mėginau patiko man ten ir sūrūs ir saldūs fainas dalykas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 10:16 PM | Žinutė # 477 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš vienus jau mėginau patiko man ten ir sūrūs ir saldūs fainas dalykas aga įvairių tikrai yra aš dar kelis panašius turiu irgi pasirinkimo daug o kadangi mano kinderis ir brangiausias labai mėgsta blynus tai jau išsirinko kokių norėtų pabadyti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 10:22 PM | Žinutė # 478 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kadangi mano kinderis ir brangiausias labai mėgsta blynus tai jau išsirinko kokių norėtų pabadyti mano vyrai irgi blynus labai mėgsta o aš jų ne tai matyt todėl retai aš juos ir kepu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 10:31 PM | Žinutė # 479 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mano vyrai irgi blynus labai mėgsta o aš jų ne tai matyt todėl retai aš juos ir kepu tikriausiai man tai visai patinka su uogomis
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Šeštadienis, 2011-03-05, 10:35 AM | Žinutė # 480 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Paskelbiau naują konkursiuką čia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |