Grindys
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 7:37 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mus bus laminatas šviesus,tamsus man nepatinka ir labai matosi visi trupinėliai. Ir šiaip man nepatinka tamsios spalvos Virtuvėje tai savaime aišku bus plytelės pas mus tamsus super dėsim ir kitur tamsias o man virtuvėje gražu kai ant sienų plytelės bet ant grindų jautiesi kaip vonioje o ir tų plytelių sudėjimas kiek kainuoja nes jau dėt tai gražias
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 7:48 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na čia skonio reikalas Man tai gražu virtuvėje plutelės,mes darysimės ant sienų iki pusės plyteles ir ant grindų dėsim plyteles,visai nesijauti kaip vonioje Man lbai patinka plytelės kaip pas mano uošvenę,mes tokias pat dėsim tik dar abejoju dėl spalvos,nes pas ją praktiškai rūžavos,bet labai gražiai atrodo :_liuks_:
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Sekmadienis, 2011-03-20, 7:52 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 7:56 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man tai gražu virtuvėje plutelės,mes darysimės ant sienų iki pusės plyteles ir ant grindų dėsim plyteles,visai nesijauti kaip vonioje Man lbai patinka plytelės kaip pas mano uošvenę,mes tokias pat dėsim tik dar abejoju dėl spalvos,nes pas ją praktiškai rūžavos,bet labai gražiai atrodo pas mus virtuvėje ant sienos irgi plytelės va rudenį pas krikštotėtį buvo daromas remontas virtuvėje tai jei išsirinko plyteles tokias rudas, o papuošimui tokią juostelę, tai pas juos virtuvė labai didelė berods apie14 kv tai dėjo ant vienos sienos tai kai pasakė kainą manasis sakė na košmaras o tie papuošimai dar daugiau kainavo už pačias plyteles bet be jų vaizdo nebūtų buvę, aš kai jas pamačiau sakau spalva nelabai bet kai susiklijavo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 7:58 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus virtuvėje ant sienos irgi plytelės _liuks_ _liuks_ va rudenį pas krikštotėtį buvo daromas remontas virtuvėje tai jei išsirinko plyteles tokias rudas, o papuošimui tokią juostelę, tai pas juos virtuvė labai didelė berods apie14 kv tai dėjo ant vienos sienos tai kai pasakė kainą juokas juokas manasis sakė na košmaras o tie papuošimai dar daugiau kainavo už pačias plyteles juokas juokas bet be jų vaizdo nebūtų buvę, aš kai jas pamačiau sakau spalva nelabai bet kai susiklijavo _liuks_ _liuks_ _liuks_ Nu jo Man tai visai gerai žiūrisi grindų plytelės ružavos,o sienos tokios kaip vyšniavos,tingiu ieškoti foto uošvenės virtuvės,bet visai man bent jau gražiai žiūrisi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 8:10 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu jo Man tai visai gerai žiūrisi grindų plytelės ružavos,o sienos tokios kaip vyšniavos,tingiu ieškoti foto uošvenės virtuvės,bet visai man bent jau gražiai žiūrisi dera spalvos ir žiūrisi gražiai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 8:12 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) dera spalvos ir žiūrisi gražiai _liuks_
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 8:19 PM | Žinutė # 37 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj as tai virtuvej nesideciau plyteliu..atsikandau as ci aju anglijoj.labai salta..sala kojos baisiai.geriau laminatas.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 8:31 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) oj as tai virtuvej nesideciau plyteliu..atsikandau as ci aju anglijoj.labai salta..sala kojos baisiai.geriau laminatas. tai va ir šalta ir jausmas kaip vonioje vonioje tai nors šildomos gal gražu bet ar praktiška na bet kiekvienas daro pagal savo norus ir piniginės storį, nes toks laminatas yra ir pigus ir po kelių metų pasikeist galima o va plytelės manau beveik visam gyvenimui
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 8:35 PM | Žinutė # 39 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) galima o va plytelės manau beveik visam gyvenimui Quote (snieguoliuke) galima o va plytelės manau beveik visam gyvenimui viskas duzta kas nukrenta.jei peilis smaigaliu krenta istrupina plyteles..vasara tik malonu nes vesu ant ju.o ziema tai neeeeeee.nes kai daug laiko praleidi virtuveje tai geriau koks linoleumas ar kas...tik ne pyteles......
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 8:39 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) duzta kas nukrenta.jei peilis smaigaliu krenta istrupina plyteles..vasara tik malonu nes vesu ant ju.o ziema tai neeeeeee.nes kai daug laiko praleidi virtuveje tai geriau koks linoleumas ar kas...tik ne pyteles...... ir man jaukiau kai linoleumas o va dėl dužimo tai tikra tiesa draugei daug indų ir viso kito dužo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 8:39 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) oj as tai virtuvej nesideciau plyteliu..atsikandau as ci aju anglijoj.labai salta..sala kojos baisiai.geriau laminatas. Tas tai gal ir tiesa Bet čia tas pats kaip ir su odiniais baldais,atrodo labai praktiška,bet žiemą šalta,o vasarą limpa užpakalis Aš vistiek kažkaip už plyteles,bet nieko prieš už laminatą,o dar kokių gražių jų yra.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 8:42 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ant laminato greit pasimato viskokie įbrėžimai,jei dar su kokais kulniukais pavaikštai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 8:43 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laminatas kaip virtuvėje nelabai gal praktiška,sakykim išsipils kas nors ir bus šakės,o jei dar nepamatysi,viskas laminatas išpurs
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 8:46 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| parketlentės- viertuvėje manau visai kitas reikalas,sutkčiau tokias dėtis,bet labai brangu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 8:48 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš vistiek kažkaip už plyteles,bet nieko prieš už laminatą,o dar kokių gražių jų yra. Quote (Romeniukas) Laminatas kaip virtuvėje nelabai gal praktiška,sakykim išsipils kas nors ir bus šakės,o jei dar nepamatysi,viskas laminatas išpurs na laminato tai nedėčiau linoleumą geriau o tiek ant laminato viskas matysis ta ant blytelių tuo labaiu manau o tu minėjai kad virtuvė 18 kvtai tu pasiskaičiavai daug maž kiek tos tau plytelės kainuos jaučiu kai brangiausias sužinos sakys pati ir darykis tą remontą
|
Atsijungęs |
| |