Dovanos darželinukams ir auklėtojoms
|
|
Atile | Data: Pirmadienis, 2009-12-21, 2:02 PM | Žinutė # 91 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| zuika, Pabaisa, aišku kad užtenka...va namie po eglute dar dovanytes ras, o kur dar seneliai, tetos ir t.t.
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Pirmadienis, 2009-12-21, 2:08 PM | Žinutė # 92 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) zuika, Pabaisa, aišku kad užtenka...va namie po eglute dar dovanytes ras, o kur dar seneliai, tetos ir t.t. zinoma,o dar kiek aplink yra kas dovanos,tai nezinos vaikas ka ir daryt su tiek dovanu
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Pirmadienis, 2009-12-21, 10:07 PM | Žinutė # 93 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Manau sočiai Tai zinoma uztenka,as manau pas mus darzelyje irgi tik saldainiu tegaus,nes cia bus darzelio dovana.Na rytoj pamatysim,parasysiu po sventes
![](http://liniuotes.balanda.lt/liniuote2/ZGllbmE9MjAwNTEwMjYmdD1EdWtyeXRlaSsmbGluPTAwMDA1LnBuZyZ6bW9nPUNpbmRlcmVsbGEucG5n/1.gif)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2009-12-22, 2:59 PM | Žinutė # 94 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) Pabaisa, aišku kad užtenka...va namie po eglute dar dovanytes ras, o kur dar seneliai, tetos ir t.t. Tikrai taip..man kažkaip net minties nebuvo ,kad kažkokią olialia dovaną ,kad gautų darže...man svarbiausia kokią ras namie Kalėdų rytą Quote (zuika) ,tai nezinos vaikas ka ir daryt su tiek dovanu būtent Quote (laurintare) Na rytoj pamatysim,parasysiu po sventes Niu ir kaip
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Antradienis, 2009-12-22, 3:34 PM | Žinutė # 95 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aukletojom nupirkom cekius is senuku po 50 lt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 8:27 PM | Žinutė # 96 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na va šią savaitę bus susirinkimas dėl Kalėdų renginio pas mus darželyje vėl bus galvos skausmas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-11-09, 1:34 PM |
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-11-09, 11:10 AM | Žinutė # 97 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kadangi mažoji į darželį teis tik po naujų metų,tai man šiemet nerūpi dovanos auklėtojoms
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 1:34 PM | Žinutė # 98 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Kadangi mažoji į darželį teis tik po naujų metų,tai man šiemet nerūpi dovanos auklėtojoms na va kaip ta pasisekė mes tai ketvirtadienį spręsim ką dovanoti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 3:00 PM | Žinutė # 99 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Kadangi mažoji į darželį teis tik po naujų metų,tai man šiemet nerūpi dovanos auklėtojoms Ot tau pasisekė O mūms teks
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 3:04 PM | Žinutė # 100 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ot tau pasisekė O mūms teks manau kaip ir pernai reikėsdėtis po 50Lt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 3:18 PM | Žinutė # 101 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) manau kaip ir pernai reikėsdėtis po 50Lt 10 10 Nesidedame mes po tiek daug bent jau pernai tai nesidėjome,net nebeatsimenu po kiek metėmės,bet tikrai ne po 50lt
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-11-09, 3:21 PM | Žinutė # 102 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) manau kaip ir pernai reikėsdėtis po 50Lt ui siemt labai busiu ries dideles rinkliavas,na ziurint ir kokios bus sitam darzeli nusistovejusios taisykles
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 3:27 PM | Žinutė # 103 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nesidedame mes po tiek daug bent jau pernai tai nesidėjome,net nebeatsimenu po kiek metėmės,bet tikrai ne po 50lt na mes ir pernai ir užpernai po diek dėjomės, nes kalėdų senis kainuoja 150Lt praveda programą 1val. tada vaikų dovanoms ir saldainiams gaunasi po 30 Lt o auklėtojom perkam čekius, auklėtojai už 100Lt o šeimininkute 50Lt, dar ir kai susiskaičiuojam gaunasi po 50Lt , tuo labiau paskutiniai metai šiemet Quote (idit) ui siemt labai busiu ries dideles rinkliavas,na ziurint ir kokios bus sitam darzeli nusistovejusios taisykles yra panevėžyje darželis kur dedasi po 100Lt o jei keli vaikai eina į jį ir visai dzin jiems ar turi pinigėlių ar ne
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 6:04 PM | Žinutė # 104 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Kadangi mažoji į darželį teis tik po naujų metų,tai man šiemet nerūpi dovanos auklėtojoms mums irgi taip pat nereiks šventėms rūpintis darželyje
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 6:06 PM | Žinutė # 105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mums irgi taip pat nereiks šventėms rūpintis darželyje irgi pasisekė
|
Atsijungęs |
| |