Ketvirtadienis, 2025-02-06, 5:43 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Forum moderator: jurgutex, Romeniukas  
Dovanos mažiesiems nuo Kalėdų Senelio
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-12-28, 0:37 AM | Žinutė # 196

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Laimigi manau visi,bet dėja ne visi tas dovanas vertina.

tas tai tikrai tiesa geda geda na mums tai toks juokas ėmė iš kinderio susidėjo jis į maišą visas dovanas ir vežėsi į šiaulius juokas juokas juokas susideliojo su draugės vaikiuku žaidė, sako koks geras berniukas nelaužo, o va kai sustojompas krikštasūnius tai ne nesinešė, sako sulaužys juokas juokas o mūsų dovanotą makvyno fūrą greitai patvarkė, nors dureles išlaužė, o atrodė tokia tvirta, sakau na jau niekaip nepriveiks nepatinka
Quote (noele)
maniske irgi gavo kalna dovanu.pazaide per kaleda.sdabar ir guli maisuose tik zaidzia su palstelinu tuo kur reklamuoja gaminti ledus.daugiu nieko nereikia jai labaiusiai reiki apiesti.o to negavo

palauk atsibos plastalinas trauks kitas gerai gerai bet tas plastelinas tai ant bangos, kur pasisuksi vien tik jis gerai

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-12-28, 0:40 AM | Žinutė # 197

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
ir cia dar ne visos dovanos

fantastiškos dovanos liuks liuks liuks tikra princesė mirkt

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-12-28, 0:47 AM | Žinutė # 198

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Pritariu ir aš,aš jau kuris laikas taip darau,net ir kalėdines dovanas ne visas paskutiniu metu gaus,nes su tokiu nevertinimu tai kitaip ir neimanoma. O dar gimtadienis ant nosies,sakiau nieko gudro ir nebepirksime,nes kaip laužė žaislus taip ir laužo,kiek galima pirkti ir žaislų kaip nėra taip nėra,o nori gero,kad vaikas minimaliai viską turėtų ką nori,tačiau taip nėra. y

na aišku gaila, bet manau jau išaugti turėtų, jug didelis berniukas, ir manau nuo mažens reikia vaikams skiepyti, kad reikia saugoti tiek savo žaisliukus, tiek visą kitą, mirkt nes kai pasižiūrim, kaip krikštasūnis vienas daro ką nori net pyktis ima, kai prie akių laužo žaislą o tėveliai nieko nesako, tai net manasis sudrausmino, sako nebeneš Kalėdų senelis tau dovanų, jei taip darai, nes nei vieno daikto sveiko neturi, pasiema sulaužo numeta ir viskas nepatinka o va kas liečia gimtadienius Romeniuk, dovana manau per tokią progą būtina, nes tai vaiko šventė, ir nemanau kad gerai taip vaikui sakyti, nes įsivaizduoju, kaip skaudu vaikui, kai per gimtadienį dovanėlės nėra, kažkaip bet čia tik mano nuomonė geda mokyk kad taip negalima, manau tikrai tai įmanoma, pamati kad laužo atimk ir atiduok kitam vaikui tikrai padės gerai

Atsijungęs
IrceData: Trečiadienis, 2011-12-28, 10:32 AM | Žinutė # 199

[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
noele, liuks dovanėlės tavo panelės liuks
O maniškiai šįmet saikingai abu gavo,po lego,saldainių ir mergaitė dar tapkes.Keista,bet su lego dar ir šnd abu žaidžia,stato ir pan. sypsausi kai atsibos sudėsiu į dėžes ir išnešiu į rūsį,visad taip darau,kai matau,kad žaislai voliojasi nenaudojami.Už tai kiek džiaugsmo būna,kai po kurio laiko juos atneši sypsausi žaidžia,kaip su naujais sypsausi

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

MANO DARBELIAI
Atsijungęs
IrceData: Trečiadienis, 2011-12-28, 10:37 AM | Žinutė # 200

[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Romeniukas, tau linkiu kantrybės.Galiu tik savo nuomonę parašyti,dėl žaislų laužymo,kurios tikrai niekam nesiūlau.Jei mano vaikas laužytų žaislus,tikrai nebepirkčiau jų...kas liečia gimtadienį,apsiribočiau su viena minimalia dovana.Manau su laiku supras,kad žaisliukus reikia saugoti.Visi vaikai skirtingi ir sunku ką patarti mua

Forumo taisyklės ir ne tik čia

MANO DARBELIAI
Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-12-28, 12:42 PM | Žinutė # 201

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
noele, labai gražios dovanos viskas labai spalvinga kaip pas tikra princese liuks liuks liuks

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-12-28, 12:44 PM | Žinutė # 202

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Irce)
Romeniukas, tau linkiu kantrybės.Galiu tik savo nuomonę parašyti,dėl žaislų laužymo,kurios tikrai niekam nesiūlau.Jei mano vaikas laužytų žaislus,tikrai nebepirkčiau jų...kas liečia gimtadienį,apsiribočiau su viena minimalia dovana.Manau su laiku supras,kad žaisliukus reikia saugoti.Visi vaikai skirtingi ir sunku ką patarti

Pritariu tavo nuomonei.

Atsijungęs
iditData: Trečiadienis, 2011-12-28, 12:59 PM | Žinutė # 203

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
ai maniskiai dideli bet vistiek jiem zaislai rankose trupa,seniau pykau-slepiau,gazdinau kad nebepirksim,bet daba i menesi liepiu susitvarkyt savo zaislu deze tai ui kiek asaru buna kad masinas be vieno rato ismest ar kokiu itrukusiu bamperiu liepiu.bet seip tas padeda biski maziau jos lauzomos buna ir savo neleidzia broliam liesti.o vat del padejimo kol pamirs irgi jau nebedarau,nes isauga pagal amziu<buvau pati pamirsus metam geda >
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2012-01-03, 7:22 PM | Žinutė # 204

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
ai maniskiai dideli bet vistiek jiem zaislai rankose trupa,seniau pykau-slepiau,gazdinau kad nebepirksim,bet daba i menesi liepiu susitvarkyt savo zaislu deze tai ui kiek asaru buna kad masinas be vieno rato ismest ar kokiu itrukusiu bamperiu liepiu.bet seip tas padeda biski maziau jos lauzomos buna ir savo neleidzia broliam liesti.o vat del padejimo kol pamirs irgi jau nebedarau,nes isauga pagal amziu<buvau pati pamirsus metam >

gerai kad vaikučiai supranta mirkt o va teisingai sakai ad tas žaislų padėjimas manau labaiu veikia mažesnius liuks o šeip būna kad vaikai atrodo nieko edaro ir tie žaislai kaip ir kažkas sakė sulužta rankose, bet daug yra ir tokių kurie specialiai lauž, nes kadangi tėvai nesako, va tas yra baisiausia nepatinka

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2012-01-03, 7:33 PM | Žinutė # 205

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Na štai ir mūsų dovanos mirkt saldainių tai manau užteks ilgam juokas labiausiai jam dabar patinka monopolis, žodžių bokštas ir arena gerai

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2012-01-06, 2:51 PM | Žinutė # 206

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
snieguoliuke, na ir geras berniukas buvo,labai jau daug gražių dovanų gavo liuks liuks liuks

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2012-01-06, 3:10 PM | Žinutė # 207

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2012-01-06, 3:11 PM | Žinutė # 208

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
snieguoliuke, Arena pas mus tokia pati liuks liuks liuks

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-01-06, 7:25 PM | Žinutė # 209

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
snieguoliuke, na ir geras berniukas buvo,labai jau daug gražių dovanų gavo liuks liuks liuks

na geras ujis pas mus geras, tai ir dovanoti niekam negaila juokas juokas juokas juokas bet dar čia nevisos dovanėlės, labai jį nudžiugins krikštomamos dovana kuri jau atkeliauja liuks liuks liuks

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2012-01-06, 7:27 PM | Žinutė # 210

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na geras ujis pas mus geras, tai ir dovanoti niekam negaila bet dar čia nevisos dovanėlės, labai jį nudžiugins krikštomamos dovana kuri jau atkeliauja

Šaunu liuks liuks liuks

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025