Dovanos mažiesiems nuo Kalėdų Senelio
|
|
rugi@gele | Data: Šeštadienis, 2013-11-16, 7:56 PM | Žinutė # 361 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pernai vyresnėlis labai norėjo tokios žaidimu konsulės http://pigu.lt/zaidimu....3744158 bet buvo tik sony jos brangios, šiemet ziūriu atsiradę visokių pigesnių, kažin kaip jos ar apsimoka pirkti gal kas turite. Rašo 111 žaidimų, jungiasi prie TV galima zaisti tuomet per didelį televizoriaus ekraną.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2013-11-17, 2:50 PM | Žinutė # 362 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote rugi@gele ( ) Pernai vyresnėlis labai norėjo tokios žaidimu konsulės http://pigu.lt/zaidimu....3744158 bet buvo tik sony jos brangios, šiemet ziūriu atsiradę visokių pigesnių, kažin kaip jos ar apsimoka pirkti gal kas turite. Rašo 111 žaidimų, jungiasi prie TV galima zaisti tuomet per didelį televizoriaus ekraną. čia toks kaip kompiuteriukas ane?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Sekmadienis, 2013-11-17, 4:54 PM | Žinutė # 363 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Laurituke ( ) čia toks kaip kompiuteriukas ane? taip tokie kaip kompiuteriukai su įvairiais žaidimais kaip tetry destyti tais figureles ir dar visokiu kitokiu, kurmius dauzyti...galvoju gal visai nieko, nes dabar tais vis tel.praso pazaisti arba per kompiuterį
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-11-17, 9:03 PM | Žinutė # 364 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote rugi@gele ( ) aip tokie kaip kompiuteriukai galvoju su įvairiais žaidimais kaip tetry destyti tais figureles ir dar visokiu kitokiu, kurmius dauzyti...galvoju gal visai nieko, nes dabar tais vis tel.praso pazaisti arba per kompiuterį neblogi jie, maniškis buvo iš draugo pasiemęs tai patiko galvoja krikštotėveliai padovanoti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-11-17, 9:04 PM | Žinutė # 365 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) pas mus tai kuklus norai, dove nori x box, croks batu ir lego gerai o deive asmeninio kopo, dvieju masinyciu ir lego juokas juokas juokas oo kokie norai :geda: o tai nepirkai kažkuriam dviračio, jau tas nebegeras :juokas: :juokas:
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-11-17, 9:05 PM | Žinutė # 366 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūsų bernužėlis irgi užsimena apie norus, aišku parašys laišką bus viskas aišku, bet manau norai bus realūs ir įgyvendinami
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2013-11-17, 11:30 PM | Žinutė # 367 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote rugi@gele ( ) taip tokie kaip kompiuteriukai galvoju su įvairiais žaidimais kaip tetry destyti tais figureles ir dar visokiu kitokiu, kurmius dauzyti...galvoju gal visai nieko, nes dabar tais vis tel.praso pazaisti arba per kompiuterį aišku, tai įdomu tada aišku
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Pirmadienis, 2013-11-18, 10:39 AM | Žinutė # 368 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) neblogi jie, maniškis buvo iš draugo pasiemęs tai patiko
ane, tai turbūt reikės užsakyti nieko nelaukti, nes prieš Kalėdas bus pirkimas, jau pernai jisai zyzė, bet dar nepirkom, dabar mokinukas jau tai tegul džiaugiasi,
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2013-11-18, 11:13 AM | Žinutė # 369 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) oo kokie norai o tai nepirkai kažkuriam dviračio, jau tas nebegeras
tai kad dviracio ir nenori
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-11-18, 11:32 AM | Žinutė # 370 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) tai kad dviracio ir nenori juokas juokas juokas tai čia to kompo žaidimų nori aš pagalvojau kad dviračio bmx ar koks ten yra žodziu su kuriuo šokinėti reikia tai jaučiu bernužėliai daug laiko leidžia prie kompo kad kiekvienas nori jau ir savo kad galėtų žaidimus žaisti mes va turim plasteišoną ir pažaidė truputį neužsikabino su tais žaidimas, ir guli padėtas Quote rugi@gele ( ) ane, tai turbūt reikės užsakyti nieko nelaukti, nes prieš Kalėdas bus pirkimas, jau pernai jisai zyzė, bet dar nepirkom, dabar mokinukas jau tai tegul džiaugiasi, galvoju neblogas tikrai žinok
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2013-11-18, 11:43 AM | Žinutė # 371 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) tai čia to kompo žaidimų nori aš pagalvojau kad dviračio bmx ar koks ten yra žodziu su kuriuo šokinėti reikia tai jaučiu bernužėliai daug laiko leidžia prie kompo kad kiekvienas nori jau ir savo kad galėtų žaidimus žaisti mes va turim plasteišoną ir pažaidė truputį neužsikabino su tais žaidimas, ir guli padėtas
na nori x box bet kad jis velniskai daug kainuoja, taciau maniskis su dove susitare kad jis gerai mokinsis, o rusla dirbs sestadieniais kad galetu senis atnesti jam tokia dovana uz tai kad nesedi prie kompu, dove turi plancetini kompa ir labai retai su juo zaidzia, fb pabuna pasirasineja su draugais, tai vat ir Deive uzsimane, taciau nezinau ar jis gaus tokia dovana, nes su mokslais nera taip gerai kaip noretume.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2013-11-18, 11:43 AM | Žinutė # 372 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote rugi@gele ( ) ane, tai turbūt reikės užsakyti nieko nelaukti, nes prieš Kalėdas bus pirkimas, jau pernai jisai zyzė, bet dar nepirkom, dabar mokinukas jau tai tegul džiaugiasi,
pzejau ir man visai jis patiko
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Pirmadienis, 2013-11-18, 8:41 PM | Žinutė # 373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nu užsakiau vyresnėliui tą žaidimu kompiuteriuką bus nuo Kaledu senelio va čia radau įvairiausių http://www.fortakas.lt/Zaidimu....=PL_590
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-11-18, 9:34 PM | Žinutė # 374 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) na nori x box bet kad jis velniskai daug kainuoja, taciau maniskis su dove susitare kad jis gerai mokinsis, o rusla dirbs sestadieniais kad galetu senis atnesti jam tokia dovana gerai uz tai kad nesedi prie kompu, dove turi plancetini kompa ir labai retai su juo zaidzia, fb pabuna pasirasineja su draugais, tai vat ir Deive uzsimane, taciau nezinau ar jis gaus tokia dovana, nes su mokslais nera taip gerai kaip noretume. na jei jau dabar vaikų tokie norai, kad taviškiui reikia dirbti šeštadieniais, kad dovaną nupirktų, tai kas bus po poros metų ma bent jau čia mano nuomonė tokia, ir nesuprantu tada jei vaikas nesėdi prie kompo, kam reikalingas tas Xbox
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-11-18, 9:36 PM | Žinutė # 375 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote rugi@gele ( ) mus sakė irgi užsakė , bet kažin ar jam jo labai reikia nes per gimtadienį dalį pinigėlių kuriuos gavo ir mūsų dadėtais nupirkom plančetę, kuri jau atkeliauja, o dalį tai pasiliko kelionėms į Čekiją ir Estiją, tai jau sakė kad prašys Kalėdų senelio ir pinigėlių nes kiek jis turi jam sakė neužteks
|
Atsijungęs |
| |