Dovanos mažiesiems nuo Kalėdų Senelio
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 3:01 PM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Liuks _liuks_ pasigirt nepamiršk,kai atsakymą gausit miela Būtinai,kotoms sakė per dvi dienas atėjo atsakymas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 10:18 AM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ar jau paruoštos dovanos nuo kalėdų senelio mes su draugais išpildėm visus kinderio norus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 10:49 AM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ar jau paruoštos dovanos nuo kalėdų senelio mes su draugais išpildėm visus kinderio norus Dar ne,laiko yra,vaikui va tik nupirkom LEGO maxėj,kaip tik su 40% nuolaida o visų norų mes nepildom,nes per gerai būtų...juk gali būti tokių metų,kad tikrai negalėsi visų norų išpildyti...mes visad sakom,kad rašyk seneliui ko nori,o jis kažką iš to sąrašiuko atneš,bet tikrai ne viską
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 11:10 AM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) mes visad sakom,kad rašyk seneliui ko nori,o jis kažką iš to sąrašiuko atneš,bet tikrai ne viską aga mes irgi bet šiemet kažkaip vieną daiktą iš sarašiuko nupirko vieni, kitą kiti , nes sako kam pirkti kokį daiktą jeigu jo jam nereikia geriau tada pasiskirstom iš sarašiuko ir visi bus patenkinti ir galvos nereikės sukti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Norvile | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 11:29 AM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniske kukli siais metais tik vitaminu marsieciu nori
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 11:54 AM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) atskirai kitas dovanas neša pas mus irgi taip namuose ateina senelis,paskui pas mano mamą ,pas uošvius taip ir prisiirenka jau mama mano gormitą nupirko kol 40 procentų reikia naudotis iš uošvių tai rogutės paskui gormitų trijulė ten trys jie būna nori dar tokio tai jau uošviai pasižadėjo o mes tai nešiojamą kompą pirksime vaikišką tei va visos dovanos dar krikšto tėveliai atvažiuos turbūt nu vaikui linksmos šventės dovanų krūvos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 11:55 AM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Norvile) vitaminu marsieciu nori juokas nu va koka panelė tik tiek
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 12:08 PM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Norvile) maniske kukli siais metais tik vitaminu marsieciu nori jaučiu su tuo lazeriu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 12:08 PM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke mačiau tų pabaisų kur tavo Airidėlis nori bet kaina tokia nemaža sakyčiau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 12:09 PM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke mačiau tų pabaisų kur tavo Airidėlis nori miela miela bet kaina tokia nemaža sakyčiau juokas tai yra jų visur,jo nemaža todėl per šventes galima jau vienas nupirktas yra
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 12:10 PM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai yra jų visur,jo nemaža todėl per šventes galima jau vienas nupirktas yra aš tai maksei mačiau, su ta nuolaida kaina visai nieko
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 12:12 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai maksei mačiau, su ta nuolaida kaina visai nieko _liuks_ tai maksimoje ir pirkome naudojamės gi proga
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 12:14 PM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai maksimoje ir pirkome naudojamės gi proga s tai beno teno laikrodį nupirkom, tai kai nuolaida ir tai 33Lt gavosi o šeip virš 50, tai manasis sako už ką čia tiek mokėt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 6:52 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šiandien kai buvom Babilone buvom nuėję iki Limpompo, tai kaip prisijuokiau Žiūrim beno teno laikrodis kur maksei kainuoja 54m o ten 119 ir dabar tipo akcija 59 siaubas kainos kad užkeltos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 6:54 PM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes mažyliui nupirkome didelį džipą, dovydui žmogaus voro mašiną su distanciniu :_liuks_: Kai nupirkome dzipą tai paskui sužinojau,kad ir krikšto mama dovanos Deivei didelį dzipą su distanciniu,tai dabar turės du Dar gaus nuo tetos transformerius,paskui Ratų ligtai mašiną pati važiuoja kiek supratau,paskui dar kažkokių Ratų žaidimų ir didelę gaisrinę kuri pati važiuoja,visokie garsai sirenos ir kas įdomiausia leidžia burbulus :juokas: Tai tokios bus pas mūsų bernužėlius dovanos Kaip sakant mašinų vaikinukai gerai užturės ![juokas](http://megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52.gif)
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |