Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 8:39 AM | Žinutė # 556 |
[ ( GB) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (leibel) man vis neužkrauna, kelios dienos negaliu žaisti tik pasidarau ką nors liepia perkraut psl ir vėl viskas iš pradžių Mane tai būna išmeta visai iš ineto,jau per tris naršykles einu ir po kurio laiko parašo kažką ir išmeta....per OPERĄ išvis normaliai pažaist negaliu,tik nuspaudžiu pvz. priimt dovanas ir viskas,išmeta iš ineto manau čia su facebooku surišta,nes kituose psl. taip nebūna. Rašykit kam ką atsiūsti,nes pasiunčiu tą patį ką gaunu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 8:42 AM | Žinutė # 557 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Mane tai būna išmeta visai iš ineto,jau per tris naršykles einu ir po kurio laiko parašo kažką ir išmeta....per OPERĄ išvis normaliai pažaist negaliu,tik nuspaudžiu pvz. priimt dovanas ir viskas,išmeta iš ineto galvoju manau čia su facebooku surišta,nes kituose psl. taip nebūna. Rašykit kam ką atsiūsti,nes pasiunčiu tą patį ką gaunu 10 na man nėra taip buvę man siūsk ką ir aš pasiunčiu nes pagrinde tai auksą gaudavau iš tavęs
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 1:05 PM | Žinutė # 558 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) man nėra taip buvę tada matyt kompas grybą pjauna Quote (Laurituke) man siūsk ką ir aš pasiunčiu nes pagrinde tai auksą gaudavau iš tavęs liuks,taip ir darysiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 1:48 PM | Žinutė # 559 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Quote (Laurituke) nu gi sveikinu kaip smagu kai pasistatai Ačiū iš tikro biškiuką nervina kai tie ilgai tenka kažką statyti Quote (Laurituke) įtraukiau tave į sąrašiuką Liuks Quote (Laurituke) gerai paspausiu tau ant vištidės Ačiūūūū
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 1:50 PM | Žinutė # 560 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) tai jau smagumėlis Aha tikrai Ir ačiū už paspaudimą Quote (Irce6) manau čia su facebooku surišta,nes kituose psl. taip nebūna. Man irgi taip atrodo..nes einu irgi per dvi naršykles,tai kartais normaliai duoda ,o kartais susinervinu ir išeinu Beje ačiukas visoms už paspaudimus ,jau padidinta mano vištidė
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 4:41 PM | Žinutė # 561 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) liuks,taip ir darysiu Quote (Pabaisa) iš tikro biškiuką nervina kai tie ilgai tenka kažką statyti 10 juokas žiūriu labai nekantri esi ane? svarbu jau pastatyta
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 7:06 PM | Žinutė # 562 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 165
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O idomu, uz tuos auksus duos kokiu dugiau dovanu, nes kolks tik tris atidare ir stop, gali prisirinkti kiek tik nori tu aukseliu, o nikeo ipatingo nebesiulo
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 8:07 PM | Žinutė # 563 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) žiūriu labai nekantri esi ane? svarbu jau pastatyta Turbūt baisiai nepatinka tik karkasas kažkoks ,o ne normalus statinys Quote (Saloona) O idomu, uz tuos auksus duos kokiu dugiau dovanu, nes kolks tik tris atidare ir stop, gali prisirinkti kiek tik nori tu aukseliu, o nikeo ipatingo nebesiulo Vat vat man ir įdomu kokia nauda tą auksą kaupt
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 9:56 PM | Žinutė # 564 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Vat vat man ir įdomu kokia nauda tą auksą kaupt As irgi is pradziu kaupiau, kaupiau, susikaupe apie 200, bet ziuriu jokios naudos. Glvojau, kad bus panasiai kaip su Valentino diena, ko daugiau sukaupsi to geresne dovana bus, bet kolkas cia taip nesisviecia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 10:43 PM | Žinutė # 565 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) As irgi is pradziu kaupiau, kaupiau, susikaupe apie 200, bet ziuriu jokios naudos. Glvojau, kad bus panasiai kaip su Valentino diena, ko daugiau sukaupsi to geresne dovana bus, bet kolkas cia taip nesisviecia Aš jau matau kas yra tenais,toliau..na ta prasme ką galima išsipirkti iš tos dėžutės...bet va galvoju ar verta bus išsipirkt,jei jokios naudos (navaro) neduos kaip ir nykštukai ar tas gėlių krežis Beje Saloona, aš tavęs kažkodėl nerandu facebook'e,susirask mane ,jei nori kaimynystėje turėti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 7:39 AM | Žinutė # 566 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) O idomu, uz tuos auksus duos kokiu dugiau dovanu, nes kolks tik tris atidare ir stop, gali prisirinkti kiek tik nori tu aukseliu, o nikeo ipatingo nebesiulo liudna JAU DUODA MATĖT PILIS DAR KAŽKO TEN PRŪDAS YRA NA KĄ STATONE NAUJĄ NAMĄ?MATĖTE?
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 9:31 AM | Žinutė # 567 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nesuprantu kaip ta vistide padidinti
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 11:19 AM | Žinutė # 568 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, gerai butinai tave susirasiu, siuo metu esu pas tevu, siek tiek pas ju letas kompiuteris ir internetas, tad su facebook man problemos, kai grysiu namo, butinai pakviesiu i kaimynus Quote (Laurituke) NA KĄ STATONE NAUJĄ NAMĄ?MATĖTE Maciau kad galima jau statyti nauja nama, taip noriu ji pradeti statyti, tik reik gryzti namuciu, prie savo kompiuterio :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 1:45 PM | Žinutė # 569 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) Maciau kad galima jau statyti nauja nama, taip noriu ji pradeti statyti, tik reik gryzti namuciu, prie savo kompiuterio :) aš jau pradėjau siūskite man visko namui
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 1:45 PM | Žinutė # 570 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) nesuprantu kaip ta vistide padidinti 12 12 12 12 kažkuriam psl buvo rašyta kaip nemataei?
|
Atsijungęs |
| |