Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 8:30 PM | Žinutė # 586 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 165
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) aš ir dabar viską kraunu,o paaskui plėsiuosi,dėliosiu ir t.t.tik iš to aukso dar nieko neėmiau,kaupiu vis Noreciau ir as savo ferma persitvarkyti, persidelioti, bet pagalvojus tiek daug darbo ten yra, tingisi ir nesiryztu ![](http://megstamiausias.ucoz.com/sm/13.gif)
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 8:32 PM | Žinutė # 587 |
[ ( GB) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Saloona, darbo tikrai yra...aš kai nueinu į facebooką nepastebiu kaip valanda praeina
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 8:55 PM | Žinutė # 588 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) darbo tikrai yra...aš kai nueinu į facebooką nepastebiu kaip valanda praeina Tas teisybe, vien derliaus nuemimas kiek laiko uzima. Dar is pradziu as ir kitus zaidimus zaizdavau, akvariumus, kavines, bet ziuriu kad tie zaidimai tik laika suryja, todel viska meciau pasilikau tik ferma. Na kolkas ji neatsibosta, nes vis kaskas naujo yra, o dar plius Jus cia visos zaidziat, smagiau kai gali padiskutuoti, mintim pasidalinti ![miela](http://www.megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/c4ae59d72defb55851ea05b3e00bea4c.gif)
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 9:06 PM | Žinutė # 589 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jau mano namas baigtas statyti ačiū visoms už pagalbą dabar lauksiu kitų dovanų,misterių giftų,tvorų ir pan. Saloona, aš dar pažaidžiu kitur,bet laiko nėra,mano mažė žaidžia pas mane PETVILE,HAPPY PETS ir pan.,tai nenustebkit kas nueinat,ten ji viską sudėlioja ir t.t.
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 9:08 PM | Žinutė # 590 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) mano mažė žaidžia pas mane PETVILE,HAPPY PETS ir pan Smagu tau, kad pagalbininke turi ![_liuks_](http://www.megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/smiles/emot19_thumbsup.gif)
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 9:13 PM | Žinutė # 591 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) Smagu tau, kad pagalbininke turi aga,tik gaila kad kompas vienas,pešamės su vaikais kurio eilė žaisti o vyras sako visai nenormalūs su tais žaidimais,ką jis supranta
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 9:14 PM | Žinutė # 592 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) vyras sako visai nenormalūs su tais žaidimais,ką jis supranta Esu ir as tokiu pastabu gavusi, sako kas cia dabar priklausomybe jau tau ![juokas](http://www.megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52.gif)
|
Atsijungęs |
| |
leibel | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 9:16 PM | Žinutė # 593 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 29
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės, ačiū kas mane kviečia neturėjau laiko prisėst, tai nuo rytojaus jau bandysiu ![10](http://megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/b/31b1aa39afab52953417d38d927f6242.gif)
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 9:40 PM | Žinutė # 594 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mergaites kas galite padekite, man dar truksta ir gana daug namukui lenteliu ir tu vijokliu prasauuuuu
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 11:36 PM | Žinutė # 595 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) o vyras sako visai nenormalūs su tais žaidimais,ką jis supranta Va va maniškis irgi bamba ..sakau nieko tu nesupranti Saloona, pagaliau radau tave,jau pakviečiau Okis siųsiu kam ko reikia ir manęs prašau nepamiršti dėl namuko lentų tik nereikia,o viso kito reikia Gaila ,kad tiek mažai teleidžia dovanas siųsti bet aišku tada dingtų azartas..jei per vieną dieną viską gautum ![](http://megstamiausias.ucoz.com/sm/3.gif)
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 11:37 PM | Žinutė # 596 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Beje sveikinu Laurituke ir Irce6 su namuko statybų pabaigtuvėm labai gražus namukas...pavydžiu,kad aš dar jo neturiu
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2010-03-15, 7:50 AM | Žinutė # 597 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) sako kas cia dabar priklausomybe jau tau va va,nors ne man vienai Quote (Saloona) kas galite padekite, man dar truksta ir gana daug namukui lenteliu ir tu vijokliu lentų atsiūsiu,kai leis,o vijoklių pas mane nėra Quote (Pabaisa) maniškis irgi bamba čia jau vyrų mada tokia Quote (Pabaisa) lentų tik nereikia,o viso kito reikia gerai,plytų tada mestelsiu Quote (Pabaisa) Gaila ,kad tiek mažai teleidžia dovanas siųsti mane kartais nervina,nes per dieną tik kartą leidžia siūsti..o kartais ir du sykius,nesuprantu nuo ko priklauso... Quote (Pabaisa) .pavydžiu,kad aš dar jo neturiu tuoj turėsi,neliūdėk vis pasiskelbk ten ko reikia,matysi kaip draugai atsiūs man jau nereikia nieko tam namui ir tai siunčia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-03-15, 8:16 AM | Žinutė # 598 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) Noreciau ir as savo ferma persitvarkyti, persidelioti, bet pagalvojus tiek daug darbo ten yra, tingisi ir nesiryztu na jo darbo ten daug jau esu viską pertvarkinėjusi porą ar trejetą kartų Quote (Irce6) aš kai nueinu į facebooką nepastebiu kaip valanda praeina 10 jooo....tikrai staigiai Quote (Saloona) Tas teisybe, vien derliaus nuemimas kiek laiko uzima. Dar is pradziu as ir kitus zaidimus zaizdavau, akvariumus, kavines, bet ziuriu kad tie zaidimai tik laika suryja, todel viska meciau pasilikau tik ferma. Na kolkas ji neatsibosta, nes vis kaskas naujo yra, o dar plius Jus cia visos zaidziat, smagiau kai gali padiskutuoti, mintim pasidalinti aš tai daug žaidžiu ir tuos tave išvardintus ir dar visokius man patinka sukuosi spėju Quote (Irce6) jau mano namas baigtas statyti ačiū visoms už pagalbą mua sveikinu Quote (Pabaisa) bet aišku tada dingtų azartas..jei per vieną dieną viską gautum jo tada jau neidomų būtų Quote (Pabaisa) Beje sveikinu Laurituke ir Irce6 su namuko statybų pabaigtuvėm labai gražus namukas...pavydžiu,kad aš dar jo neturiu ačiukas kantrybės turėsi ir tu Quote (Irce6) man jau nereikia nieko tam namui ir tai siunčia siunčia ir man nėra kur dėti jau net
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Pirmadienis, 2010-03-15, 3:25 PM | Žinutė # 599 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš tai daug žaidžiu ir tuos tave išvardintus ir dar visokius man patinka sukuosi spėju Na taip anksciau ir as sukausi taip, bet ziuriu nebespeju, uztenka ir ferma daug laiko suvalgo Dar vis namuko negaliu uzbaigti truksta lenteliu su vijokliu, gal kas turite ??? ![miela](http://www.megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/c4ae59d72defb55851ea05b3e00bea4c.gif)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-03-15, 3:32 PM | Žinutė # 600 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) Dar vis namuko negaliu uzbaigti truksta lenteliu su vijokliu, gal kas turite ??? miela ne šitų nėra pas mane paskelbk kad visi matytų tada greitai susiunčia visi
|
Atsijungęs |
| |