Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 2:31 PM | Žinutė # 571 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 165
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, nezinau kodel bet man taves taip pat neina surasti, pagal paieska taves neranda. Keista bet mums abijoms neina susirasti viena kita, kaska blogai Leibel pakvieciau tave i draugu, tikiuosi draugausime. Tai kaip mergaites sekasi statyti nauja nama, ar judat i prieki po truputi??
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 2:32 PM | Žinutė # 572 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kažkuriam psl buvo rašyta kaip nemataei? galvoju ale as ten tiek teskaitau ateinu susirenku dovanas ir i ferma
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 2:35 PM | Žinutė # 573 |
[ ( GB) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) NA KĄ STATONE NAUJĄ NAMĄ?MATĖTE? jau statau Quote (Kristalija) nesuprantu kaip ta vistide padidinti nu spaudi ant jos,pasirenki EXPAND STORAGE (berods,nepamenu tiksliai) ir paskelbi,tada reiks,kad tau paspaustų keli draugai ir pasididins Quote (Laurituke) aš jau pradėjau siūskite man visko namui būtinai,kai tik leis siūsti ir man visko tam namui reikia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 2:36 PM | Žinutė # 574 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) kaip mergaites sekasi statyti nauja nama, ar judat i prieki po truputi?? po truputį judam Quote (Kristalija) ateinu susirenku dovanas ir i ferma nu ir aš taip pat
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 3:02 PM | Žinutė # 575 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš namuką jau pasistačiau daugiau nebesiūskite man nieko namui siūskite tas dežutes dovanų einu atidarinėti jų nes labai jau daug prisikaupė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 3:08 PM | Žinutė # 576 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, Ale kokia tu greita su namuku. As tam namukui jau prisirinkau plytas ir langus, dabar man truksta lentu ir tu vijokiu, ar kas ten tokie tad jei kas turite atsiuskite man
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 3:12 PM | Žinutė # 577 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, nu tu pavarai greita su statybom man tai trūksta lentų ir vijoklių,tai kam leis atsiūskit Quote (Laurituke) siūskite tas dežutes dovanų liuks Quote (Saloona) truksta lentu ir tu vijokiu, ar kas ten tokie atsiūsiu kai leis Laurituke, tu čia į sąrašiuką ir mano vaikį įtrauk,Gytis Jar,draugų jam reikia kas esat pas jį,mestelkit arklidei plytų,vis nepabaigia statyti
Paskutinį kartą redaguota Irce6 - Sekmadienis, 2010-03-14, 3:13 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 3:14 PM | Žinutė # 578 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) Laurituke, Ale kokia tu greita su namuku. aga kažkaip greitai siuntė,siuntė ir prisiuntė
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 3:16 PM | Žinutė # 579 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kažkaip greitai siuntė,siuntė ir prisiuntė tai smagu,varau pažiūrėti kaip atrodo pastatytas tas namukas pas tave
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 3:19 PM | Žinutė # 580 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) tu čia į sąrašiuką ir mano vaikį įtrauk,Gytis Jar,draugų jam reikia Na pakviesiu as ji i draugus, jei reikai kaimynu gi nesunku padeti ir dar lyg plytu turiu arklidei ![_liuks_](http://www.megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/smiles/emot19_thumbsup.gif)
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 3:21 PM | Žinutė # 581 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) pakviesiu as ji i draugus, jei reikai kaimynu gi nesunku padeti ir dar lyg plytu turiu arklidei kaip smagu ačiū už jį sakau Laurituke, vauuuu fainas namukas koks pasistato
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 3:22 PM | Žinutė # 582 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) tai smagu,varau pažiūrėti kaip atrodo pastatytas tas namukas pas tave varyk,varyk gražus jis man Quote (Irce6) Laurituke, vauuuu fainas namukas koks pasistato aha labai
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 3:31 PM | Žinutė # 583 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) varyk,varyk gražus jis man Man tas namukas derinasi su ta pilim kur galima uz auksinius pasiimti, tai sudesiu greta ir gausis grazus statinys, tik pirma reik uzbaigti ta namuka ![10](http://www.megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/b/31b1aa39afab52953417d38d927f6242.gif)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 3:49 PM | Žinutė # 584 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) Man tas namukas derinasi su ta pilim kur galima uz auksinius pasiimti, tai sudesiu greta ir gausis grazus statinys, tik pirma reik uzbaigti ta namuka 10 jo.labai gražiai žiūrisi aš sakiau kai bus laiko tvarkysiuso fermą viską kitaip tai reiks irgi kažkaip suderinti šalia sustatyti pilį jau pasijėmiau
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 8:12 PM | Žinutė # 585 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sakiau kai bus laiko tvarkysiuso fermą viską kitaip tai reiks irgi kažkaip suderinti šalia sustatyti pilį jau pasijėmiau aš ir dabar viską kraunu,o paaskui plėsiuosi,dėliosiu ir t.t.tik iš to aukso dar nieko neėmiau,kaupiu vis o pilį spėjau pasičiupti
|
Atsijungęs |
| |