Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 8:48 PM | Žinutė # 961 |
[ ( GB) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) nebeleidžia kolektyvinį darbą dirbt.Vis išmeta lentelę kad failai neegzistuoja kažkas tai tokio Vaje...aš nžn kas gali būti,gal kitos žinos Aš jau vilą turiu,jėėėėė didysis planas įgyvendintas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2010-05-14, 10:40 PM | Žinutė # 962 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Vaje...aš nžn kas gali būti jau sužinojau viršuj kur rodo kiek kaimynų ir kokie apsilankė,aš neatidarydavau tos lentelės(kompas lėtas ilgai kol užkrauna).Tai va atidariau nusinulinau ir tada jau leido Quote (Irce6) Aš jau vilą turiu,jėėėėė Tai dar vienas laistymas Greit ir aš galėsiu pirkt,bet nežinau ar pirksiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-05-14, 10:46 PM | Žinutė # 963 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Aš jau vilą turiu,jėėėėė didysis planas įgyvendintas na pagaliau sveikinu Quote (Leila) prisidirbau kažką.Man nebeleidžia kolektyvinį darbą dirbt.Vis išmeta lentelę kad failai neegzistuoja kažkas tai tokio oho aš tai nežinau nebuvau susidūrusi Quote (Leila) viršuj kur rodo kiek kaimynų ir kokie apsilankė,aš neatidarydavau tos lentelės(kompas lėtas ilgai kol užkrauna).Tai va atidariau nusinulinau ir tada jau leido aaa...matai kame čia reikalas Quote (Leila) Greit ir aš galėsiu pirkt,bet nežinau ar pirksiu 10 ir kodėl gi?gi tokia graži
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Šeštadienis, 2010-05-15, 8:47 AM | Žinutė # 964 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) va atidariau nusinulinau ir tada jau leido Nu šaunu,kad viską susitvarkei Quote (Leila) Tai dar vienas laistymas aga Quote (Leila) Greit ir aš galėsiu pirkt,bet nežinau ar pirksiu Verta pirkti vien dėl xp 10.000 gauni,aš iškart vienu lygiu peršokau tolyn Quote (Laurituke) sveikinu dėkui labai
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Trečiadienis, 2010-05-19, 5:25 PM | Žinutė # 965 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) r kodėl gi?gi tokia graži Quote (Irce6) Verta pirkti vien dėl xp 10.000 gauni, daug vietos užima ir taip pas mane ten burdakas.Kompas mlėtas tai kol susitvarkau ar persitvarkau daug lauko užima
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-05-19, 8:21 PM | Žinutė # 966 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) daug vietos užima ir taip pas mane ten burdakas.Kompas mlėtas tai kol susitvarkau ar persitvarkau daug lauko užima Na taip,tvarkymas ten tikrai daug laiko atima...pas mane ir kartais streikuoja facebookas,tai susinervinu ir išeinu dabar arklides vis didinuos,ale ot gudriai sumąstė,po 5 arklius galima "dasidėti",paskui vėl prašyk,kad siūstų kaimynai pasagų ir t.t.Kolkas tik iki 30 pasididinau,kažin iki kiek leis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-19, 10:15 PM | Žinutė # 967 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Na taip,tvarkymas ten tikrai daug laiko atima...pas mane ir kartais streikuoja facebookas,tai susinervinu ir išeinu dabar arklides vis didinuos,ale ot gudriai sumąstė,po 5 arklius galima "dasidėti",paskui vėl prašyk,kad siūstų kaimynai pasagų ir t.t.Kolkas tik iki 30 pasididinau,kažin iki kiek leis galvoju o aš nesuprantu o kur rašo kiek kokių medžiagų trūksta?
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-20, 1:37 AM | Žinutė # 968 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nesuprantu o kur rašo kiek kokių medžiagų trūksta? eini i arklides look inside.ir pasirenki expand.ten pamatysi.leidzia lyg iki 40 tiktai.biski sudukas.as maniau kad iskart padidins.o cia ne.gudriai sugalvota..mane biski jau nervina ta ferma kelias dienas buna kad neinu i ja nieko nedarau.po to vel ikisu nosi..siandien is mistery box gavau du sinsiliukus kokie fainuciai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-20, 7:33 AM | Žinutė # 969 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) eini i arklides look inside.ir pasirenki expand.ten pamatysi.leidzia lyg iki 40 tiktai.biski sudukas.as maniau kad iskart padidins.o cia ne.gudriai sugalvota Tikrai,reikia į arklides įeiti ir viską pamatysi mane ir nervina tas siuntinėjimas tų reikmių,jau nusibodo,ot sumąstė Quote (noele) mistery box gavau du sinsiliukus kokie fainuciai kaip fainai aš dar neatidariau nei vieno,laiko pritrūkstu reiks atsidaryti kurią dieną
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-20, 4:47 PM | Žinutė # 970 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) box gavau du sinsiliukus kokie fainuciai juokas ane kaip fainai dar nesu mačiusi tokių Quote (noele) eini i arklides look inside.ir pasirenki expand.ten pamatysi.leidzia lyg iki 40 tiktai.biski sudukas.as maniau kad iskart padidins.o cia ne.gudriai sugalvota..mane biski jau nervina ta ferma kelias dienas buna kad neinu i ja nieko nedarau.po to vel ikisu nos nu einu žiūrėti noele, aišku dabar jau supratau dėkui
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-20, 5:10 PM | Žinutė # 971 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Niu šinšiliukai tikrai fainučiai ir šiaip kiek visokių naujų dovanikių duoda ir dviratis su krepšiuku,vėjo maluniukai tie faini
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-20, 5:11 PM | Žinutė # 972 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš ir gavau šinšiliukų kokie meilučiai jie Quote (Laurituke) dabar jau supratau tai jau galėsi varyti medžiagų prašyti man patinka tas toks prašymas,nusiunti ir ramu,o kai atsiunčia ko tau nereikia,nu nusiunčiu atgal kai laiko turiu,bet kartais ir atmetu ot kokia bjauri aš
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-20, 5:22 PM | Žinutė # 973 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) tai jau galėsi varyti medžiagų prašyti 5 betrūksta iš viso prisiuntė daug jau
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-20, 8:43 PM | Žinutė # 974 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) 5 betrūksta iš viso prisiuntė daug jau iki kiek?iki 40 jau?man tai dar truksta
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-05-24, 5:01 PM | Žinutė # 975 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) iki kiek?iki 40 jau?man tai dar truksta galvoju ne ne ne iki 40
|
Atsijungęs |
| |