Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-05-30, 3:26 PM | Žinutė # 976 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) prisidirbau kažką.Man nebeleidžia kolektyvinį darbą dirbt.Vis išmeta lentelę kad failai neegzistuoja kažkas tai tokio Aš irgi negaliu prisijungt prie jokio darbo Quote (Irce6) Aš jau vilą turiu,jėėėėė didysis planas įgyvendintas Sveikinu Quote (Leila) jau sužinojau viršuj kur rodo kiek kaimynų ir kokie apsilankė,aš neatidarydavau tos lentelės(kompas lėtas ilgai kol užkrauna).Tai va atidariau nusinulinau ir tada jau leido Rimtai ,bet aš tai nunulinu tuos apsilankymus ir vistiek neduoda jungtis dirbt kažkokia nesąmonė tada ....bet ai tiek to,vistiek dabar sodinu kas kuo ilgiau auga,nes laiko prie pc iš vis nebeturiu Quote (Irce6) Verta pirkti vien dėl xp 10.000 gauni,aš iškart vienu lygiu peršokau tolyn Būtent aš taip jau tris vilas pirkau ir prakaliau ,vien dėl tų xp verta pirkt
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 2:27 PM | Žinutė # 977 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Būtent aš taip jau tris vilas pirkau ir prakaliau ,vien dėl tų xp verta pirkt Sveikos, kokias čia vilas perkat?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 4:04 PM | Žinutė # 978 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jurgutex, laba Quote (jurgutex) kokias čia vilas perkat? na gi yra tarp namų,milijoną kainuoja Quote (Valedy) aš taip jau tris vilas pirkau ir prakaliau ,vien dėl tų xp verta pirkt Ot gudruolė Quote (Valedy) aš tai nunulinu tuos apsilankymus ir vistiek neduoda jungtis dirbt nžn kodėl neduoda mane leidžia nors nieko nenulinu...retai aš ten jungiuosi prie darbų,laiko nėra...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 4:32 PM | Žinutė # 979 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kaip fermerės laikotės?kas ten dabar yra per naujovė?tas kaip namukas ne namukas net nežinau kaip pavadinti kur vėl reikia rinkti kažką suprantate kas ten per dalykas?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 8:16 PM | Žinutė # 980 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) bet aš tai nunulinu tuos apsilankymus nežinau, man irgi kartais leidžia kartais ne Quote (Valedy) aš taip jau tris vilas pirkau ir prakaliau aš jau dvi kas daugiau...? Quote (Laurituke) na kaip fermerės laikotės? Ūkis ''puse velnio'' bet facebookas tai kvailioja kartais net supykstu ir spjaunu į viską. Quote (Laurituke) kas ten dabar yra per naujovė?tas kaip namukas ne namukas net nežinau kaip pavadinti aš palapine vadinu.Tikriausiai tas pats kaip ir kiaušinius rinkti reikėjo Bet kas ten tokia nesamonė su bunsheliais tie krepšiai nu neįkertu visiškai gal yra suprantančių?
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 11:01 PM | Žinutė # 981 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) aš palapine vadinu.Tikriausiai tas pats kaip ir kiaušinius rinkti reikėjo Aha manau ,čia tas pats kaip ir auksą kur rinkom ir kiaušus Quote (Leila) Bet kas ten tokia nesamonė su bunsheliais tie krepšiai nu neįkertu visiškai gal yra suprantančių? Va va aš ir nieko su tuo nesuprantu ,vėjai kažkokie nesuprantu ką ten reik su anais daryt nei ką
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-06-01, 9:19 AM | Žinutė # 982 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| padekit !ir vel nesuprantu!kai ieini kad jau nori zaisti ferma(kol kuzsikrauna ji).virsui yra vokelis,per ji galima pasimt dovanu,bet man jau kuri laika neleidzia jo atidaryt gal kuriai taip buvo ir zinot ka daryt.ir kodel vienas dovanas rodo pagrindiniame puslapyje o kitas prie to vokelio?
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Antradienis, 2010-06-01, 11:25 AM | Žinutė # 983 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, pas mane ir tas pats rodo vokelis 23 o paspaudus tuscia tik pagrindiniame pusl.galiu pasiimti .Prasau atsiuskit man kaula suniuka reik pamaitinti ir truksta dar 3vnt BOTTLE liktais taip rasosi ir statyba baigta labai prasau
Paskutinį kartą redaguota boruzele - Antradienis, 2010-06-01, 11:30 AM |
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-06-01, 11:40 AM | Žinutė # 984 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mane ten jau beveik50 prisikaupe.ir kazkodel galvoju kad ten rasiu trukstama paklode todel jau neprasau.seip kas del manes tai galit man nesiusti tu kur reik rinkt palapinej<vestuviu,ar kaip ji vadinas>,nes jos nestatysiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-01, 3:06 PM | Žinutė # 985 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vestuviu,ar kaip ji vadinas>,nes jos nestatysiu 10 aš tai žadu statyti bet kiek gavau kas siuntė kad ten niekas nesikaupia nesuprantu kame ten reikalas yra
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Antradienis, 2010-06-01, 4:21 PM | Žinutė # 986 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nesikaupia nesuprantu kame ten reikalas yra kaupiasi.Įėjus i palapinę(look inside) reikia paspausti viršuj pirmą berods užrašą o gal paskutinį nepamenu kaip ten parašyta.Vien žo paspaudinėk ir tikrai rasi
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-06-01, 5:43 PM | Žinutė # 987 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Aš dovanas visad per pagrindinį pasiimu,per tą voką neinu... Quote (boruzele) truksta dar 3vnt BOTTLE liktais taip rasosi ir statyba baigta labai prasau Pažiūrėsiu ką man leidžia siūsti Quote (Laurituke) žadu statyti bet kiek gavau kas siuntė kad ten niekas nesikaupia nesuprantu kame ten reikalas yra Viskas ten kaupiasi,reikia visko po 4 surinkti,tada eini į LOOk INSIDE,ten spaudi FAVOR berods ir apačioj turi būti TRADE IN tada paspausi ir kaupsis tolyn,sunku čia man paaiškinti,žodžiu rink viską,dėsis toj palapinėj ir ten paspaudinėjus rasi,pati tik šnd supratau kas kaip
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-06-01, 5:44 PM | Žinutė # 988 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tiesa,boruzele,primink kaip tu vadiniesi facebooke pamiršau
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Antradienis, 2010-06-01, 10:37 PM | Žinutė # 989 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Irce6, :juokas: as svetlana
Paskutinį kartą redaguota boruzele - Antradienis, 2010-06-01, 10:38 PM |
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 9:29 AM | Žinutė # 990 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (boruzele) as svetlana Dabar jau žinau kuri Svetlana,matau parašyta viršuj
|
Atsijungęs |
| |