Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 10:17 AM | Žinutė # 991 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Viskas ten kaupiasi,reikia visko po 4 surinkti,tada eini į LOOk INSIDE,ten spaudi FAVOR berods ir apačioj turi būti TRADE IN tada paspausi ir kaupsis tolyn,sunku čia man paaiškinti,žodžiu rink viską,dėsis toj palapinėj ir ten paspaudinėjus rasi,pati tik šnd supratau kas kaip 10 jau radau ir paspaudžiau supratau jau tik sunkiau dabar nei tie kiaušiniai buvo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 10:18 AM | Žinutė # 992 |
[ ( GB) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| boruzele, nusiunčiau buteliuką,jei dar šuniukui reiks vėliau atsiūsiu,kai tik leis Quote (Laurituke) tik sunkiau dabar nei tie kiaušiniai buvo tikrai sunkiau,daugiau visko reiks
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 10:19 AM | Žinutė # 993 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) tikrai sunkiau,daugiau visko reiks aha
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 2:44 PM | Žinutė # 994 |
[ ( DE) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes ukininkes kas paiskins ka su tuo lektuvu daryti nusipirkau ir dar neisbandziau kuro ir reikia Irce, aciu labai gal galetum kauliuka atsiust kada leis suniuko pagailek
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 2:47 PM | Žinutė # 995 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| boruzele, laba Quote (boruzele) kas paiskins ka su tuo lektuvu daryti nusipirkau ir dar neisbandziau Aš ir nusipirkau,išbandžiu jau,liuks dalykas tik kuro nemažai atima pasisodinau tulpes,paleidau tą lėktuvą ir ką manot,paskraidė jis ir mano tulpės užaugo iškart nu super,tik va benzo reikia turėti Quote (boruzele) gal galetum kauliuka atsiust kada leis suniuko pagailek vaje...visai pamiršau jei tik leis dabar atsiūsiu,jei ne,tai tu kai matai prisijungusią mane ir rašyk,atsiūsiu būtinai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 2:52 PM | Žinutė # 996 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| boruzele, š...kažką tau siunčiau šnd,neduoda siūsti gal vėliau duos,tada atsiūsiu,vargšas tavo šuniukas padaryk,kad pagrindiniam visi matytų,jog šuniukui kauliuko reikia,matysi kaip atsiūs gali per dovanų dėžutę eiti,ten pasirink viršuj MAKE A WISH berods ir pasirink kaulą,tada visi matys pagrindiniam ir atsiūs nemažai,aš prisikaupus turiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 2:59 PM | Žinutė # 997 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) tik kuro nemažai atima pasisodinau tulpes,paleidau tą lėktuvą ir ką manot,paskraidė jis ir mano tulpės užaugo iškart nu super,tik va benzo reikia turėti miela miela jo jis geras dalykas reiks ir man jį pirkti
|
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 6:43 PM | Žinutė # 998 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo jis geras dalykas reiks ir man jį pirkti pirmą kartą leidžia nemokamai pralėkt, o paskui reikia turėti tų grynų pinigų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 6:51 PM | Žinutė # 999 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) o paskui reikia turėti tų grynų pinigų Gal žinai kiek ,nes man irgi patiko ,kad pirmą kart leido nemokamai,o va paskui pabūgau leist lėktuvą,pagalvojau,kad tikrai daug kažko nuskaičiuos
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 7:23 PM | Žinutė # 1000 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) pirmą kartą leidžia nemokamai pralėkt, o paskui reikia turėti tų grynų pinigų Quote (Valedy) Gal žinai kiek tai va,kad paskui mokėti reikia...6 žalius,man viena pana sakė,kuri anglų gaudosi...čia jau prabanga tas lėktuvas kaip mano sūnus sako,per gerai būtų,jei nemokamai leistų skraidyti,greitai visi pereitų žaidimą
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 7:26 PM | Žinutė # 1001 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš su tais "bušeliais" nesigaudau,nu prisirenka jų tam markete,kai nuimi ką auginai ir šiaip galima pasiimti iš kitų,o kas iš to pašarinu aš karts nuo karto,bet vistiek nesigaudau kokia iš jų nauda ai,dar supratau,jei iš tavęs kas paima(ar nuperka) tų "bušelių" tai paskui gaunu ar tai benzino,pinigų arba xp,pasirinkti gali.Gal yra kuri labiau nusimano ir apšvies mane,kaip ten kas yra
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 11:40 PM | Žinutė # 1002 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) tai va,kad paskui mokėti reikia...6 žalius,man viena pana sakė,kuri anglų gaudosi...čia jau prabanga tas lėktuvas smile kaip mano sūnus sako,per gerai būtų,jei nemokamai leistų skraidyti,greitai visi pereitų žaidimą juokas gerai ir sako čia visi būtume jau 70 lygije Quote (Irce) Aš su tais "bušeliais" nesigaudau,nu prisirenka jų tam markete,kai nuimi ką auginai ir šiaip galima pasiimti iš kitų,o kas iš to galvoju pašarinu aš karts nuo karto,bet vistiek nesigaudau kokia iš jų nauda galvoju ai,dar supratau,jei iš tavęs kas paima(ar nuperka) tų "bušelių" tai paskui gaunu ar tai benzino,pinigų arba xp,pasirinkti gali.Gal yra kuri labiau nusimano ir apšvies mane,kaip ten kas yra miela man va panašiai ir pasakojo bet vis tiek nekertu aš
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 11:41 PM | Žinutė # 1003 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gerai ir sako čia visi būtume jau 70 lygije tai jau taip Quote (Laurituke) vis tiek nekertu aš nors ne aš viena gal kuri labiau nusimano ir papasakos mums
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 11:42 PM | Žinutė # 1004 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) nors ne aš viena gal kuri labiau nusimano ir papasakos mums miela laukiam.laukiam
|
Atsijungęs |
| |
Ditė | Data: Sekmadienis, 2010-06-13, 1:58 PM | Žinutė # 1005 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 99
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės , man taip pat tamsus miškas su bušeliais , du kartus gavau po 10xp , o už ką nesuprantu iki šiol
|
Atsijungęs |
| |