Farmville
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 12:46 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai užvedantis žaidimukas,ir labai labai įdomus Siūlau prisijungti kas dar nesate ten. Diskutuokime,kvieskime į kaimynus,rašykime ko kam reikia dovanų. Sėkmės Norint pradėti žaisti,reikia prisiregistruoti FACEBOOKE,tada pagrindiniam psl.,kairėj pusėj,po savo nuotrauka rasit ŽAIDIMAI,ten susirandat FARMVILLE ir t.t.
Merginų sąrašiukas kurios žaidžia fermoje ir nori draugauti bei kaimynų
jurgutex-Jurgita Miglutė Saloona-Dzeneta Simaityte leibel- Daiva Šakočiuvienė idit-editazostautaite Ditė-Samanta Petrošė lile-vilite kulaitiene boruzele-Svetlana Kesiliene Norvile-Neringa Rabikauskiene laurintare- Laura Mikalauskiene
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 4:40 PM | Žinutė # 1021 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| facebooke dingo mano ferma dingo ir dovanos visos ir dabar einu į tą žaidima neileidžia rašo nepasiekiamas ir dar kažkokias nesamones nu vienu žodžiu nesupratau kas čia buvo ir manes kaimynuose pas kitus nebėra
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 6:26 PM | Žinutė # 1022 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) facebooke dingo mano ferma dingo ir dovanos visos ir dabar einu į tą žaidima neileidžia rašo nepasiekiamas ir dar kažkokias nesamones nu vienu žodžiu nesupratau kas čia buvo ir manes kaimynuose pas kitus nebėra kaip čia taip nutiko nu tikrai kažkokia nesąmonė na gal dar atsistatys Jaučiu kaip nervas ima ,kai tiek jau pasiekta buvo O aš kažkaip visai sumažinau tuos žaidimus...ateinu tik tam ,kad nelaikyt pliko lauko,užsodinu kas mažiausiai parą laiko auga ir nusiimu...kažkaip nebėra to azarto o gal ir atsibodo,vasara savo daro,norisi ir kitkuo užsiimt
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 7:34 PM | Žinutė # 1023 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) kaip čia taip nutiko nu tikrai kažkokia nesąmonė na gal dar atsistatys Jaučiu kaip nervas ima ,kai tiek jau pasiekta buvo O aš kažkaip visai sumažinau tuos žaidimus...ateinu tik tam ,kad nelaikyt pliko lauko,užsodinu kas mažiausiai parą laiko auga ir nusiimu...kažkaip nebėra to azarto o gal ir atsibodo,vasara savo daro,norisi ir kitkuo užsiimt tai va ir man keistai kažkaip viena mergina rašė kad jai taip buvo sako po 2 dienų pasitaisė viskas o man jau kokios 4 gal praėjo nu nieko nepadarysi aišku gaila tiek visko turėjau tiek žaidžiau ai nu bet čia tik žaidimas sakiau jau antrą kartą nežaisiu po velnių nesamonės aš irgi vat taip kaip tu sakai ateinu pažiūriu ir fsio matyt nusibosta tikrai nes ir iš mano draugių irgi taip žaidė,žaidė o dabar jau irgi apstojusios nusibosta tai va pasiguodžiau kokia man ''NELAIMĖ'' atistiko
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 10:01 PM | Žinutė # 1024 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, užjaučiu labai jei man taip bus,tikrai antrą kartą nežaisiu...nesąmonė...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 10:08 PM | Žinutė # 1025 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Laurituke, užjaučiu labai jei man taip bus,tikrai antrą kartą nežaisiu...nesąmonė... liudna tai va ir aš taip galvoju nes jau tiek visko turėjau susipirkusi ir nebėra Valedy, mėgino pakviesti į kaimynus neleidžia neduoda matai apsurdas kažkoks
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-07-13, 3:24 PM | Žinutė # 1026 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Valedy, mėgino pakviesti į kaimynus neleidžia neduoda matai apsurdas kažkoks kas čia darosi kažin reiktų kažkam iš facebooko įkūrėjų ar kokiai valdžiai rašyti,ale įtariu angliškai gerai mokėti reikia nu gaila labai,kad taip nutiko
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 3:26 PM | Žinutė # 1027 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) reiktų kažkam iš facebooko įkūrėjų ar kokiai valdžiai rašyti,ale įtariu angliškai gerai mokėti reikia Manau,kad tu teisi juk čia ne lietuvių sukurtas...bet gal yra kokie atsakingi asmenys lietuviai,bet abejoju Nu žinokit jei man taip nutiktų spjaučiau visas fermas per bortą...nebe pradėčiau visko nuo nulio
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-07-13, 3:29 PM | Žinutė # 1028 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) jei man taip nutiktų spjaučiau visas fermas per bortą...nebe pradėčiau visko nuo nulio Aš ir nepradėčiau,nafik(atsiprašau už keiksmažodį) vėl viską iš naujo,o jei išvis neduotų,net į facebooką neičiau,nes tik dėl žaidimo šio ten ir esu...
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 3:35 PM | Žinutė # 1029 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) o jei išvis neduotų,net į facebooką neičiau,nes tik dėl žaidimo šio ten ir esu... Aš irgi tik dėl žaidimų tam facebooke sėdžiu nors kai pagalvoju galėtų man užlink tada kitiems reikalams daugiau laiko rasčiau,kai tokiais vėjais nebeužsiimčiau o dabar mest gi gaila
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-07-13, 4:11 PM | Žinutė # 1030 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) kai pagalvoju galėtų man užlink tada kitiems reikalams daugiau laiko rasčiau,kai tokiais vėjais nebeužsiimčiau dėl to tai tikrai,laiko daug atima tie žaidimai.
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Antradienis, 2010-07-13, 5:06 PM | Žinutė # 1031 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O kaip reikia prisijungti prie to zaidimo?
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 6:08 PM | Žinutė # 1032 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) O kaip reikia prisijungti prie to zaidimo? Ar esi užsireginusi facebooke,jei taip tada susirask kur parašyta žaidimai-farm ville,na ir pradedi žaist,o tada jau reiks dauuud daaug kaimynų turėti ,kad galėtum sėkmingai plėtoti ūkį
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 5:02 PM | Žinutė # 1033 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš jau turiu vėl fermą buvo užblokuota dabar jau vėl viskas gerai
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 5:04 PM | Žinutė # 1034 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš jau turiu vėl fermą buvo užblokuota dabar jau vėl viskas gerai Bandziau as vakar biski zaisti,sunkokas man tas zaidimas
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 5:12 PM | Žinutė # 1035 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš jau turiu vėl fermą buvo užblokuota dabar jau vėl viskas gerai Nu puiku gi Quote (laurintare) Bandziau as vakar biski zaisti,sunkokas man tas zaidimas Čia gal tik pradžioj taip atrodo,paskui kai įsivažiuoji žinok,viskas kaip sviestu patepta
|
Atsijungęs |
| |