Kauniečių forumiukas
|
|
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2009-04-28, 12:48 PM | Žinutė # 376 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba dienele visoms Quote (Irce6) Visi vyrai yra dideli vaikai,su jais ir elgtis reikia kaip su vaikais,jiems vis demesio truksta ir pan.nu tikri vaikai,tik perauge jau cia tai tikra tiesa
|
Atsijungęs |
| |
zana | Data: Antradienis, 2009-04-28, 2:41 PM | Žinutė # 377 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 649
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės mergytės
https://pigu.lt/rekomenduoti?hash=dcde970ba...09f2c975d946dbf
|
Atsijungęs |
| |
zana | Data: Antradienis, 2009-04-28, 2:50 PM | Žinutė # 378 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes važiuojam apsipirkti į suvalkus, kol kas toliau nebuvom nuvažiavę labai norėčiau bet kol kas nėra laiko, gal kitąkartą kur nors toliau palėksim rūbai tikriau pigiau, maistas tiktai pabrango
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-04-28, 4:09 PM | Žinutė # 379 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) jokių priekaištų Tau gerai tada,aisku blogai kai vyra mazai matai,bet nors pasiilgstat vienas kito Quote (dEdRA) tai tik džiaugiasi, kad įvertinau jo pastangas jį turėti. Nu matai kaip,ot vyras liuks,pats tau PS pasiule,ar as ne taip supratau? Quote (dEdRA) jau noriu lietučio Ir as nesupykciau jei palytu,o tai dulkes vejas tik nesioja Quote (sela2000) Nu bet ir karšta kieme, aš jau savo mažają su trumpom rankovėm išleidau Ne tas zodis kaip karsta,3 val su maze isbuvom ir trumpom rankovem,bet smagu,man patinka saulyte
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-04-28, 4:10 PM | Žinutė # 380 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) Laba dienele visoms Quote (zana) sveikutės mergytės Sveikutes! Zana kur dingus buvai?Mokslais vis dar uzsivertus?
|
Atsijungęs |
| |
sela2000 | Data: Antradienis, 2009-04-28, 4:14 PM | Žinutė # 381 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 466
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) man patinka saulyte Aš ir už šilumą, jau geriau karšta, nemėgstu kai lyja ir šalta... FUI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-04-28, 4:20 PM | Žinutė # 382 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sela2000) nemėgstu kai lyja ir šalta Man kai vasara lyja tai patinka,bet rudeni tai ne Dedra noriu tave pagirti,labai graziai gavosi tau darbelis kur prie pamokos ikelei,saunuole dabar mes ten naujas taisykles ivedinejam,tai atejau cia pagirti,nes prie pamoku paskui tik "aciu aciu,oi kaip grazu" ir pan. makalyne gaunasi
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Antradienis, 2009-04-28, 5:16 PM | Žinutė # 383 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Nu matai kaip,ot vyras liuks,pats tau PS pasiule,ar as ne taip supratau? Aha, teisingai supratai, prieš kokius du metus jis man sakė, kad turim PS, bet aš net nelabai žinojau apie ką jis kalbą O dabar begalo džiaugiuisi, nors dar žalia žalia, bet va su jūsų pagalba po truputį po truputį į priekį Quote (Irce6) Dedra noriu tave pagirti,labai graziai gavosi tau darbelis kur prie pamokos ikelei,saunuole dabar mes ten naujas taisykles ivedinejam,tai atejau cia pagirti,nes prie pamoku paskui tik "aciu aciu,oi kaip grazu" ir pan. makalyne gaunasi Ačiū Irce , aš pastebėjau, kad ten nereikia aikčiot, bet kai gaunasi taip norisi padėkot , o žinok PS pleputes vis nedrįstu trugdyt, vartau praeitas temas kai ko reik, kad nesikartočiau su klausimais. O šiaip Irce jūs ten visos nuostabios, taip geranoriškai aiškinat tikrai nuoširdus didelis AČIŪ Aš mrginos turbūt iš marso nu nepakenčiu karščio, nemėgstu degintis ir manęs toks oras netenkina , Va dabar jau pamiegoją pavalgę eisim laukan ir būsim iki kokių devynių, dabar jau ne kepins taip saulutė ir į vakarą gaiviau būna. Mano dičkis buvo gaves kažkada karščio smūgį, ne saulės o būtent karščio, o ir pati saulės bijau, tai mes tokiu oru anksti rytą į lauką ir po to vakare. Aišku būna išimčių...
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2009-04-28, 5:20 PM | Žinutė # 384 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikute zana ,tikrai kazkur buvai pradingusi Quote (dEdRA) nok PS pleputes vis nedrįstu trugdyt, vartau praeitas temas kai ko reik, kad nesikartočiau su klausimais. zinok gali ir patrukdyti tikrai nieks nesupyks,o tik greiciau gausi atsakyma kas neaisku buna
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-04-28, 8:49 PM | Žinutė # 385 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) nors dar žalia žalia, bet va su jūsų pagalba po truputį po truputį į priekį Ne tokia jau tu ir zalia Quote (dEdRA) PS pleputes vis nedrįstu trugdyt, vartau praeitas temas kai ko reik, kad nesikartočiau su klausimais. Baik tu,tam ten ir renkames,kad padetume viena kitai Butinai uzsuk jei klausimu iskyla,greiciau ismoksi viska Quote (dEdRA) jūs ten visos nuostabios Aciukas Quote (dEdRA) nepakenčiu karščio, nemėgstu degintis ir manęs toks oras netenkina Baisaus karscio ir as nemegstu,degintis ir nelabai patinka,nes tuoj nudegu...man kokia 20-25 pats tas
|
Atsijungęs |
| |
sela2000 | Data: Antradienis, 2009-04-28, 9:50 PM | Žinutė # 386 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O aš ką tik namo grįžau, aš gi Darbo partijai priklausau esu Panemunės vadovė, tai kabinėjau plakatus O mano chebrytė, tai namo irgi ką tik grįžo, iš lauko tėvas niekaip neparvarė kai mamos nėr namie, tai nesusitvarko
|
Atsijungęs |
| |
sela2000 | Data: Antradienis, 2009-04-28, 10:04 PM | Žinutė # 387 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tiesa, dar šiandien gavau nuotraukas ir puzzle, tai bėda, visos nuotraukos su baltais kraštai negaliu pakęsti
|
Atsijungęs |
| |
zana | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 8:07 AM | Žinutė # 388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Zana kur dingus buvai?Mokslais vis dar uzsivertus? sveikutės vis tie mokslai ramybės neduoda, dabar pradėjau mokintis valstybiniam tai neturiu laiko net kada parašyti, stengiuosi prie kompo neiti jei nereikia nes kai prisėdu tai kelios valandos praeina
|
Atsijungęs |
| |
zana | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 8:14 AM | Žinutė # 389 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sela2000) aš gi Darbo partijai priklausau esu Panemunės vadovė, tai kabinėjau plakatus oo ir ką tu veiki
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 8:48 AM | Žinutė # 390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Va apsitvarkiau tarp PS pamokeliu truputuka ir uzsukau pasilabinti Quote (sela2000) aš gi Darbo partijai priklausau esu Panemunės vadovė, tai kabinėjau plakatus Nu saunuole tu Quote (sela2000) kai mamos nėr namie, tai nesusitvarko Maniskio tai vaikai labiau klauso nei manes,ypac sunus Quote (sela2000) šiandien gavau nuotraukas ir puzzle, tai bėda, visos nuotraukos su baltais kraštai 12 negaliu pakęsti Tai gi yra pamoka,kur FORMATAI DARANT REMELIUS,MONTAZUS tikrai dauguma isbandem ir jokiu baltu krastu nelieka,net neapkarpo Pasiziurek ir jei kas neaisku klausk prie plepesiu,greiciau mergaites atsakys. Quote (zana) mokslai ramybės neduoda, dabar pradėjau mokintis valstybiniam tai neturiu laiko net kada parašyti, stengiuosi prie kompo neiti jei nereikia nes kai prisėdu tai kelios valandos praeina Tai itariu,kad laiko mazai turi.Nu bet baigsi turbut jau greitai,tada atsipusi
|
Atsijungęs |
| |