Kauniečių forumiukas
|
|
zana | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 8:53 AM | Žinutė # 391 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 649
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Tai itariu,kad laiko mazai turi.Nu bet baigsi turbut jau greitai,tada atsipusi nu jo, kaip sekasi, geri orai prasidėjo, vakar einu su mama į parduotuvę ir galvoju dieve kaip liūdna šitiek metų pastoviai kai prasideda geri orai aš turiu džiūti namuose ir graužti knygas
https://pigu.lt/rekomenduoti?hash=dcde970ba...09f2c975d946dbf
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 10:56 AM | Žinutė # 392 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ai po truputi,nieko nespeju per tuos gerus orus,nes vis i lauka vaikai istempia Quote (zana) galvoju dieve kaip liūdna šitiek metų pastoviai kai prasideda geri orai aš turiu džiūti namuose ir graužti knygas 10 Nu nieko,bet busi issimokslinus ne taip kaip as Darba geresni gausi,vistiek mokslai nemaiso,tik i nauda Varau laukan su panele,o tai zyzia visa ryta,mesyte uzsimarinavau,gryzus kepsnelius kepsiu. Gerai praleiskit laika,oras nuostabus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 2:18 PM | Žinutė # 393 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis visoms
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 2:43 PM | Žinutė # 394 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) labutis visoms Sveikute,kavos pakartojimas pas mane Mergaites,gal kuri zinot,kur Kaune galima atsispausdinti darbeli spalvotai?Na printerio neturiu,o lakstyt pas kazka ir neiseitis,tai nesciau kur,bet nzn...Panevezi sake (Atile nesa) yra kur,o pas mus negirdejau dar,gal kuri zinot
|
Atsijungęs |
| |
JM | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 3:38 PM | Žinutė # 395 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 112
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ....LABUKAS... ...Pas mane ir kvagėris...ir lekiu į polikliniką... Quote (Irce6) Kaune galima atsispausdinti darbeli spalvotai ...jei darbas išsaugotas jpeg gali pasidaryti, kaip nuotrauką fotolabortorijoje, jei turėjai omenį darbelį su PS. Aš visdada taip darau su koliažiukais ar įrėmintom nuotraukėlėm..
|
Atsijungęs |
| |
zana | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 3:42 PM | Žinutė # 396 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 649
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Mergaites,gal kuri zinot,kur Kaune galima atsispausdinti darbeli spalvotai?Na printerio neturiu,o lakstyt pas kazka ir neiseitis,tai nesciau kur,bet nzn...Panevezi sake (Atile nesa) yra kur,o pas mus negirdejau dar,gal kuri zinot visose COPY ONE parduotuvėlėse spausdina spalvotai yra prie raudono kryžiaus, paskui prie merkurijaus pabandyk ten
https://pigu.lt/rekomenduoti?hash=dcde970ba...09f2c975d946dbf
|
Atsijungęs |
| |
sela2000 | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 3:45 PM | Žinutė # 397 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 466
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Mergaites,gal kuri zinot,kur Kaune galima atsispausdinti darbeli spalvotai?Na printerio neturiu,o lakstyt pas kazka ir neiseitis,tai nesciau kur,bet nzn...Panevezi sake (Atile nesa) yra kur,o pas mus negirdejau dar,gal kuri zinot Aš spaudinau studentų miestelyje ELKATA 1,50 Lt psl , kokybė tikrai gera.
|
Atsijungęs |
| |
sela2000 | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 3:54 PM | Žinutė # 398 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zana) oo ir ką tu veiki mast Kol kas aš neseniai pradėjau O veikiu dabar daug ką, bendrauju su man priklausančiais partiečiais, dalyvauju Kauno miesto DP posėdžiuose, darau viską ką liepia kol kas neliepė nieko ko nedaryčiau rinkau parašus prezidento rinimams, nors tokio darbo ir priešui nelikėčiau kaip parašų rinkimas nes žmonės atrodo, kad tave suvalgys Šiaip pinigų jokių negaunu, gal kada kai bs geresni partijai laikai ir baigsis visiokios bylo kažkas pasikeis, bet dabar, tai ... Bet susipažįsti su visokiais žmonimis, šiaip tikrai įdomu, tik kad dabar ta krizė Quote (Irce6) Nu saunuole tu love1 Stengiamės Jei kas norit į mūsų DP būrį labai prašom Rytoj vyks susitikimas su L.Graužiniene ir V.Uspaskich LKKA bei DP Seimo nariais(Sporto g.6) 18.00 val , tad jei yra noro prašom, labai lauksim
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 4:05 PM | Žinutė # 399 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (JM) gali pasidaryti, kaip nuotrauką fotolabortorijoje, jei turėjai omenį darbelį su PS. Aš visdada taip darau su koliažiukais ar įrėmintom nuotraukėlėm.. 10 Tai su fotkem zinau,bet va kokia etikete ar sokoladui popiereli noriu nesti Quote (zana) visose COPY ONE parduotuvėlėse spausdina spalvotai yra prie raudono kryžiaus, paskui prie merkurijaus pabandyk ten Quote (sela2000) spaudinau studentų miestelyje ELKATA 1,50 Lt psl , kokybė tikrai gera. Aciukas visoms uz atsakymus,reiks pasidometi
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 4:07 PM | Žinutė # 400 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sela2000) veikiu dabar daug ką, bendrauju su man priklausančiais partiečiais, dalyvauju Kauno miesto DP posėdžiuose, darau viską ką liepia 10 kol kas neliepė nieko ko nedaryčiau Nu man cia zalias miskas,negaleciau as taip,nemegeja pliurpt su nepazistamais
|
Atsijungęs |
| |
JM | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 6:30 PM | Žinutė # 401 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 112
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Tai su fotkem zinau,bet va kokia etikete ar sokoladui popiereli noriu nesti ....aaaaaaaaaa ,,,, ....ui kokia vasara netikėta,,, ....taip skaniai pasikūdinau, bandele su kapučino....
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 8:39 PM | Žinutė # 402 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (JM) ui kokia vasara netikėta,, Jau baigsis tas karstis,atves truputi Quote (JM) .taip skaniai pasikūdinau, bandele su kapučino.. Geras pasikudinimas,bet skanumelis koks uztai
|
Atsijungęs |
| |
sela2000 | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 8:50 PM | Žinutė # 403 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš tai užsiverkiau šiandien, nes buvau pas ginekologą, tai nieko gero Dabar lauksiu tris savaites atsakymo dėl kaklelio vėžio rado baisią žaizdą ir randą baisinį jau smarkiai ir negražiai surambėjusį :12: nežinu kaip nuotaiką atstatyti, nes žliumbiu ir žliumbiu galvojau grįšiu ir kalsiu kokį 100 gramų, bet nesinori
Paskutinį kartą redaguota sela2000 - Trečiadienis, 2009-04-29, 8:51 PM |
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 8:55 PM | Žinutė # 404 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sela2000) buvau pas ginekologą, tai nieko gero Quote (sela2000) rado baisią žaizdą ir randą baisinį jau smarkiai ir negražiai surambėjusį Eina sau,jau tikrai baisu...uzjauciu labai,man ir reikia eiti pasitikrinti,nes daugiau kaip 2m nebuvau,apsileidau visai... tu nesinervink,viskas bus gerai,dar nereiskia,kad tau vezys,tikekis geriausio,stiprybes tau ir nebeverk daugiau,aisku lengva man sakyti...
|
Atsijungęs |
| |
sela2000 | Data: Trečiadienis, 2009-04-29, 8:56 PM | Žinutė # 405 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) tu nesinervink,viskas bus gerai,dar nereiskia,kad tau vezys,tikekis geriausio,stiprybes tau ir nebeverk daugiau,aisku lengva man sakyti... tikrai ėjau rami, nes tipo niekada jokių žaizdelių neturėjau, o čia še tau puokštė, už tai ir mylėtis skaudėjo, galvojau, kad šiaip kažkas
|
Atsijungęs |
| |