Pajūriečių forumiukas - 2 tema
|
|
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 2:00 PM | Žinutė # 1441 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Su ligom pas mus šiemet tfu tfu tfu......abu kaip ąžuolai auga Smagu tada...klausyk o gal kokių stiprinančių imunitetą vitaminų duodi? Quote (daniele) ,tik kai pradėjo gale visi keturi dantukai dygt,tai ir ligos prasidėjo Tikrai taip ..pasilpsta tuo periodu imunitetas,tai ir kimba visokios zarazos....sveikatėlės Sveikutės pajūrietės O man šiandien tokia pati diena,tingadienis miegojom ilgai,atsikėlėm vėlai...jau tuoj vakaras ,o aš vis dar po chalatu
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 2:12 PM | Žinutė # 1442 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) O man šiandien tokia pati diena,tingadienis 10 miegojom ilgai,atsikėlėm vėlai...jau tuoj vakaras ,o aš vis dar po chalatu -tai jau ir nebesirenk, ,kartais ir š taip,jei nėra jokių reikalų ir niekur eiti nereikia Quote (Leila) aš skaičiau,kad būna taip kai dygsta dantukai.Imunitetas nusilpsta -tai taip ir aš taip galvoju,tik ,kad kitur ginčyjamasi ,tipo nuo dantukų dygimo susirgt negali
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 2:14 PM | Žinutė # 1443 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) gal kokių stiprinančių imunitetą vitaminų duodi? Nieko aš neduodu nes vistiek jie nieko nepadeda.Grūdinamės mažoji visą beveik žiemą be kojinyčių buvo ir be megstinių.Dičkis irgi varė laukan ant kalnų. Quote (Pabaisa) O man šiandien tokia pati diena,tingadienis Man tai šian grynas sekmadienis
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 2:16 PM | Žinutė # 1444 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) kad kitur ginčyjamasi ,tipo nuo dantukų dygimo susirgt negali galvoju Spoko knygoj parašyta,kad vaikams susilpnėja imunitetas,visgi pokyčiai vyksta organizme
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 2:22 PM | Žinutė # 1445 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tas tiesa,kad priduoda grūdinimasis sveikatos Na manieji irgi nėra lepoškos (na ta prasme neauga šiltnamio sąlygom),nes manau,kad turi vaikas pajust ,kas yra ir šaltis ir drėgmė ir karštis...o ne vien patogumus jaust žauriai aš čia ane...bet manau tai tik į sveikatą
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 2:26 PM | Žinutė # 1446 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) žauriai aš čia ane...bet manau tai tik į sveikatą nea nematau žiaurumo.Aš mažikę irgi basom pavedžioju ant laminato.Mama mano už galvos stveriasi sakosusirgs.Nu nesirgom dar Reikia biški pagrūdinti Einu kept kugelio kviečiu visas į svečius
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 2:46 PM | Žinutė # 1447 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Einu kept kugelio Erzini ,ane Quote (Leila) kviečiu visas į svečius Ok ,einu ruoštis ir lauk triejų personų ...kol atvažiuosiu bus kugelis jau iškepęs
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 3:05 PM | Žinutė # 1448 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Einu kept kugelio kviečiu visas į svečius -ir mes penki atvarom
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 3:57 PM | Žinutė # 1449 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) lauk triejų personų Quote (daniele) ir mes penki atvarom juokas dar mūsų trys+vienas kuris negali jo valgyt.Ok gausis visas balius
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 4:06 PM | Žinutė # 1450 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 646
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės , su praėjusiom šventėm visas
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 4:57 PM | Žinutė # 1451 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Leila, -kokia tu geraširdė Simfonija, -labuka,kaip sekasi
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 6:11 PM | Žinutė # 1452 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) Leila, -kokia tu geraširdė Pritariu Simfonija, labukas,kaip besilaikai
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 6:46 PM | Žinutė # 1453 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 165
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes visos, tai kaip laisvos dieneles bega? Matau cia kaskas kugelio baliu daro
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 6:50 PM | Žinutė # 1454 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) tai kaip laisvos dieneles bega O taip ir bėga palengva ir be tikslo o kaip tau? Quote (Saloona) Matau cia kaskas kugelio baliu daro Aha ,tik gaila ,kad virtualus tas balius
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 6:53 PM | Žinutė # 1455 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 165
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| As va tevus aplankiau, bet jau pabodo, noriu namo, gerai sveciuose, bet namuose geriausia tad ryt jau trauksiu vel i pajuri Quote (Pabaisa) gaila ,kad virtualus tas balius Na ka padarysi, kartais ir virtualus balius gali buti linksmas
|
Atsijungęs |
| |