Pajūriečių forumiukas - 2 tema
|
|
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 7:20 PM | Žinutė # 1456 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) gerai sveciuose, bet namuose geriausia net labai su tuo sutinku Quote (Saloona) kartais ir virtualus balius gali buti linksmas Ir dar koks gali būti
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 0:09 AM | Žinutė # 1457 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na tai ir labanakt pajūrietės
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 0:18 AM | Žinutė # 1458 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Na tai ir labanakt pajūrietės mua labanaktukas aš kątik iš draugės parvariau,vaikai miega ,o man nesinori dar
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 0:21 AM | Žinutė # 1459 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) aš kątik iš draugės parvariau,vaikai miega ,o man nesinori dar Tai smagus vakaras buvo Vis dar lauminėju po forumą tai užsukau pažiūrėti kas dar nemiega...o žiūriu ,kad daniele dar irgi lauminėja Beje gražus avataras tavo ten gal tu?Ir spėju ,kad pati animaciją pasidarei su PS ar klystu
Paskutinį kartą redaguota Pabaisa - Šeštadienis, 2010-03-13, 0:22 AM |
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 0:31 AM | Žinutė # 1460 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Tai smagus vakaras buvo miela -truputį šampaniuko pagurkšnojom,smagu kartais iš namų ištrūkt Quote (Pabaisa) Beje gražus avataras tavo ten gal tu?Ir spėju ,kad pati animaciją pasidarei su PS ar klystu -ačiū.. aha čia aš taip su ps pasidariau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 0:52 AM | Žinutė # 1461 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) truputį šampaniuko pagurkšnojom,smagu kartais iš namų ištrūkt O vyras noriai išleidžia "pasiganyti" Quote (daniele) aha čia aš taip su ps pasidariau Ot atspėjau šaunuolė,kad judi pirmyn PS srityje
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 0:55 AM | Žinutė # 1462 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) O vyras noriai išleidžia "pasiganyti" -su vaikais,tai ramus o jei be tai sunkiai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 1:18 AM | Žinutė # 1463 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) -su vaikais,tai ramus Visi vyrai vienodi maniškis irgi šnairiai į tokius dalykus žiūri,bet ...jau proipratintas,žino ,kad jei aš norėsiu išeiti ir išeisiu ,juk kaip kitaip pasimytinsi su kraštietėm Quote (daniele) o jei be tai sunkiai Ot šykštuolis pavyduolis vadinasi myli ir esi jam labai svarbi ..o gal toks yra vien iš savanaudiškų paskatų Nu viskas dabar jau tikrai labos nakties....neatikelsiu ryt net iki pavakario
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 1:55 AM | Žinutė # 1464 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) jei aš norėsiu išeiti ir išeisiu juokas ,juk kaip kitaip pasimytinsi su kraštietėm -tikrai taip,bet paskui pusę metų prikaišioja Quote (Pabaisa) Ot šykštuolis pavyduolis vadinasi myli -galima ir kitaip meilę parodyt Quote (Pabaisa) gal toks yra vien iš savanaudiškų paskatų -greičiausia Quote (Pabaisa) u viskas dabar jau tikrai labos nakties....neatikelsiu ryt net iki pavakari -einu ir aš jau viena likau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 7:46 AM | Žinutė # 1465 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tema užrakinta pasiekus maksimalų puslapių skaičių.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |