Pajūriečių forumiukas - 2 tema
|
|
[ne]Karamelė | Data: Trečiadienis, 2009-12-02, 11:49 AM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 238
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Oras tikrai baisus Bet ir pranešė šiai dienai visoje Lietuvoje lietų. O ir namie kaip tamsu.... Sėdim prie kompiuterio abi su maže. Gerai, kad monitorius nemažas, tai pasidalinusios abi per pusę . Vienoj pusėj aš su jumis pliurpiu, kitoj teletabiai karaliauja
|
Atsijungęs |
| |
[ne]Karamelė | Data: Trečiadienis, 2009-12-02, 11:53 AM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Saulyte, o tu visas vaistines praėjai? Beje, jei jautiesi nekaip tai geriau pagulinėk, tuos kambarius vėliau susitvarkysi. O galiausiai juk savo merginai tokius darbus gali užduoti
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2009-12-02, 1:55 PM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės mielosios pajūrietės Quote (|ne|Karamelė) Pabaisa, bacilas vykit kuo toliau Stengsimės Quote (Leila) Niekur nedingau tik sveciu labai daznai uzvirsta.Dar namus reik apsikopti ir siaip darbu pilna, su fotosopu mokinuosi.Ir siandien laukiu sveciu Oho kokia užsimta nėra kada liūdėti tau Quote (Leila) brolis gryzta is uz juru mariu Kaip fainai,ar ilgai nebuvo? Quote (Leila) Laikykites nepasiduokit Stengsimės Quote (Saulytė) prisiduodu..sergu aš ir mb Sveikatos judviems...o vyrą reikėjo pririšt prie lovos...atrodo suaugęs žmogus,o va bacilas nešioja sveikiesiems Quote (Leila) Koks oras lauke slykstus Kur dingot visos? auuuuuuuuuuuuuu.............. Kai mažoji darželin šian dar nėjo ,tai ilgai miegojom ,kai dičkį į mokyklą išleidau Quote (|ne|Karamelė) Kažin kaip Pabaisos vaikiukai iš po nakties? Nu žinok visai gerai tiems mano vaikams,jau ryt mažoji keliaus darželin nebematau reikalo laikyt namuose,nes labai gerai jaučiasi ir atrodo Quote (Saulytė) vakar bandžiau vaistinėj gaut vit.C žirniukų-NĖRA O aš esu prisipirkusi,tai užteksim visi trys saujom gerdami kokiom dviem savaitėm
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2009-12-02, 1:57 PM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) . O ir namie kaip tamsu.... Aha tamsu,aš jau šviesą užsidegusi esu nuo pat tada kai atsikėlėm nesamonė kažkokia Quote (|ne|Karamelė) Gerai, kad monitorius nemažas, tai pasidalinusios abi per pusę O kaip taip reikia padalyt,gal pasakytum ,nes tokio bajerio nemoku Quote (|ne|Karamelė) O galiausiai juk savo merginai tokius darbus gali užduoti reikia ir mamą paslaugyt taip pat
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Trečiadienis, 2009-12-02, 2:02 PM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 298
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) galiausiai juk savo merginai tokius darbus gali užduoti tai jai jos kambarys liko..kaži tik ar tvarkysis Quote (Pabaisa) Nu žinok visai gerai tiems mano vaikams,jau ryt mažoji keliaus darželin nebematau reikalo laikyt namuose,nes labai gerai jaučiasi ir atrodo fainai lėkiau vis vien miestan,reikaliukų porą sutvarkyt,dabar išgert arbatikės ir pabandyt pagulėt nors.. turiu du padaužas kuriem dzin,mama negali sirgt
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Trečiadienis, 2009-12-02, 2:05 PM | Žinutė # 21 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) reikia ir mamą paslaugyt taip pat juokajat gal,mama taip sunkiai neserga kaip ji šiaip bereikalo negazdinu jos,nes vienais metais kai gripas surakino lovoj mane,mergina tiek išsigando,jog galvojau ją ligoninėn vešim ne mane
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2009-12-02, 2:06 PM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saulytė) mama negali sirgt Va tas ir yra,kad mums mamoms draudžiama sirgt
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2009-12-02, 2:07 PM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saulytė) mergina tiek išsigando,jog galvojau ją ligoninėn vešim ne mane Oho ,matai kaip vaikas sustresavo
|
Atsijungęs |
| |
[ne]Karamelė | Data: Trečiadienis, 2009-12-02, 2:08 PM | Žinutė # 24 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, dėl monitoriaus...tai išsitampai reikiamus langus norimo dydžio ir viskas Svarbu abi patenkintos. Jokios čia gudrybės Saulyte, lakstyk lakstyk tokiu oru....Nežinau tokių reikalų, kurie sergant negali palaukti
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2009-12-02, 2:20 PM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) Pabaisa, dėl monitoriaus...tai išsitampai reikiamus langus norimo dydžio ir viskas Supratau
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Trečiadienis, 2009-12-02, 3:34 PM | Žinutė # 26 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) Nežinau tokių reikalų, kurie sergant negali palaukti dėja yra..ir niekur nedingsi
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Trečiadienis, 2009-12-02, 4:34 PM | Žinutė # 27 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nepastebimos gerumo pamokos Pirmoji pamoka ... po keletos metų medicinos fakultete profesorius davė mums testą. Būdamas geras studentas aš greitai atsakiau į visus klausimus... visus, tik ne į paskutinį : “Koks mūsų instituto valytojos vardas?” Aš atidaviau savo testą, neatsakęs į paskutinį klausimą. Visai prieš pat paskaitos pabaigą kitas studentas paklausė, ar paskutinis klausimas bus vertinamas. “Žinoma!", atsakė profesorius. “per savo gyvenimą Jūs sutiksit daug žmonių. Visi jie turės savo svarbos laipsnį. Jie nusipelnys Jūsų dėmesio, netgi jei tai bus paprasčiausia šypsena ar paprasčiausias labas”. Aš niekad nepamiršau šios pamokos ... Ir pasistengiau sužinoti valytojos vardą. Ji buvo Marija. Antroji pamoka Prieš kažkiek laiko, kai ledai nebuvo tokie brangūs, 10-metis berniukas atėjo į ledainę. Atsisėdęs už stalo jis paklausė padavėjos : Kiek kainuoja karameliniai ledai?” “50 centų,” atsakė ji. Berniukas išsitraukė pinigėlius iš kišenės ir ėmė skaičiuoti juos. “O kiek kainuoja paprastesni ledai?". Kiti žmonės laukė aptarnaujami, todėl padavėja truputį suirzo. "35 centai!" atsakė ji šiurkščiai. Berniukas perskaičiavo savo pinigėlius ir paprašė: “Prašyčiau man paprastesnių ledų už 35 centus!" Padavėja atnešė jo ledus ir sąskaitą. Berniukas suvalgė ledus, apmokėjo sąskaitą prie kasos ir išėjo. Kai padavėja atėjo nuvalyti staliuko, prie kurio jis sėdėjo, ji ėmė verkti… ten, lėkštės kamputyje, buvo 15 centų… arbatpinigiai jai. Berniukas užsisakė paprastų ledų vietoj karamelinių , kad galėtų palikti jai arbatpinigių. Apibendrinimas Jei Tau niekad neteko patirti karo pavojų ir vienišumo nelaisvėje alkio ir kankinimų agonijos, tau daug geriau nei 500 milijonų gyvenančių šiame pasaulyje žmonių. Jei Tu turi maisto savo šaldytuve, rūbų apsirengti, stogą virš galvos, vietą miegui – Tu turtingesnis už 75% žmonių Žemėje. Jei Tu turi tikėjimo laisvę, Tau negresia areštas, kankinimai ar net nužudymas –Tu laimingesnis nei 3000,000,000 asmenų šiam pasaulyje. Jei turi pinigų savo banko sąskaitoje ir piniginėje ir truputį smulkių nedidelėje dėžutėje, Tu – vienas iš 8% pasaulyje neblogai gyvuojančių. Jei Tu gali skaityti šią žinutę, Tu nesi tarp tų 2000,000,000 neraštingų žmonių ! Kažkas kažkada pasakė: Dirbk lyg Tau nereikėtų pinigų. Mylėk lyg niekas niekada nesuteikė Tau skausmo. Šok lyg niekas Tavęs nematytų. Dainuok lyg niekas Tavęs neklausytų. Gyvenk lyg Rojus būtų šioje Žemėje
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2009-12-02, 5:31 PM | Žinutė # 28 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saulytė) Gyvenk lyg Rojus būtų šioje Žemėje Wooow kokios fainos pamokos Nu žinokit ,aš irgi ,kad ir snargliuojanti,bet miestą pasiekiau...ir nesigailiu...nupirkau mažei porą karnavalinių kostiumų belieka pamatuot,paderint,blizgalais apsiūt ir galės šoliuot karnavalan kai reiks
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Trečiadienis, 2009-12-02, 6:06 PM | Žinutė # 29 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| As jau namie Siandien kokia dienike turejom linksma Visi susirinkom pas tevus tai pribaliavojom ir didzkukuliu mama buvo isvirusi Brolis 5men buvo emigraves uzsienin tai ta proga visi susirinkom pas tetukus ui kaip gera..... Mano panele uz tai daba stoga kelia pervargo,senelis nutampe,nukankino.siandien beveik dar be miego blusta....ojo joj
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2009-12-02, 6:27 PM | Žinutė # 30 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Siandien kokia dienike turejom linksma Džiugu ,kad taip fainai dieną praleidot Quote (Leila) Mano panele uz tai daba stoga kelia Aha ne į naudą pervargimas tokiems mažiukams..na ,bet iki rytojaus viskas susitvarkys ir bus kaip buvę
|
Atsijungęs |
| |