Photoshop'o draugės ne apie photoshopą-11 tema
|
|
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-08, 8:35 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| 11-oji PLEPALIUKŲ APIE ORĄ TEMA. Kalbame apie viską išskyrus fotošopą, tam yra kita tema. Prašome kalbėti mandagiai ir gerbti kitus forumo dalyvius. Naujai užsukusiems dalyviams TAISYKLĖS ČIA
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 8:06 PM | Žinutė # 781 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės Quote (nerida) gal ziurejot vakar paskutine instancija/?nezinai nei ka valgyti žiūrėjau bet ant galo išjungiau nervai neatlaikė,o ką daryt kai žmonės negali sau leist brangiu dešreliu ir kt... o aš tai jau antra diena kaip pritrenkta jaučiuos nors šiandien vyras buvo išvežes i kauna filmo žiūrėt ZERO II kad prasiblaškyčiau nepadėjo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 9:08 PM | Žinutė # 782 |
[ ( US) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) pas mus dabar apie 25 visad ot pavydžiu...nemėgstu šalčio,nepernešu tiesiog...pas mus vėsu +18 titanike, kas čia dabar tau gaila tolokai gyveni,eičiau nuotaiką taisyti viskas praeis,būna juodų dienų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:53 AM | Žinutė # 783 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| titanike, nu kas tave dabar uzpuole Quote (Irce6) ot pavydžiu...nemėgstu šalčio,nepernešu tiesiog...pas mus vėsu +18 nemegstu ir as salciu, man geriau kai silta, bet as vistiek po namus vaikstau su siltom tapkem ir megztiniu salcmire as
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:53 AM | Žinutė # 784 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:59 AM | Žinutė # 785 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| privietik paskaitykit čia. Kaip jums?
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:03 PM | Žinutė # 786 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) paskaitykit čia. Kaip jums? -taip taip ,laida apie tai buvo,baisu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:10 PM | Žinutė # 787 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės Quote (Irce6) kas čia dabar tau gaila tolokai gyveni,eičiau nuotaiką taisyti viskas praeis,būna juodų dienų tikrai,kad gaila jog toli gyveni ant miego traukia nors tu ką ir anksti miegot einu sakiau gal laukiuos nes ir su Ema taip buvo,bet reiks palaukt dienu nes vyras jau juokias jog aš jau kas mėnesi laukiuos atrodo taip noris o kaip nėr taip nėr Quote (plepute) nu kas tave dabar uzpuole net nežinau sakau gal dar prisidėjo jog vyra į darbą iškvietė iš atostogu dar turėtu 9 dienas atostogaut gal viskas susikrovė iš kitos pusės tai papildomu pinigėliu gaus ir gerai vienu žodžiu viskas nervina jog uošvei amžiais tupi pas mus reik galvot papildomai ką valgyt pasidaryt geresnio jei vieni būtume kažka prasčioau pasidaryčiau, negaliu skusti jie labai geri ir labai padeda mums tikrai jie nuostabūs,bet kai kiekvioena savaitgali atvažiuoja ir dar vidur savaitės su nakvyne viebu žodžiu man stogas važiuoja užsivedžiau čia
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:45 PM | Žinutė # 788 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| titanike, toks metas tikriausiai kai viskas atrodo nepatinka, griūna ir t.t. Stenkis prasiblaškyti...gal pas kokią draugę nuvažiuok ar susitikite..žiema veikia visus...aš irgi kartais noriu tik nusišaut
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:49 PM | Žinutė # 789 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1022
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) toks jausmas jog viduje tuštumajokiu jausmu noru nieko nieks nedžiugina net su maže žaidžiu jog reik tikrai žieminė depresija užpuolė Titanike, atsimerk ir pažvelk į pasaulį vaiko akimis. Argi jis nenuostabus? Mes užaugę žmonės nemokame džiaugtis tuo ką turime, šneku ne apie materialinius dalykus, o apie tuos kurie yra visai šalia, bet mes jų nepastebime. Tiesiog pažvelk pro langą, juk taip puiku lauke, saulutė šviečia, medžiai pasidabinę šerkšnu, pažvelk į savo dukrytę, juk ji tokia nuostabi ir tyra, ištroškusi tavo meilės, šilumos ir dėmesio, viskas aplinkui juk taip miela ir gražu ..... Tad mesk lauk visas niūrias mintis ir nusišypsok ( būtų geriau štai taip )
Paskutinį kartą redaguota vilmutee - Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:52 PM |
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:52 PM | Žinutė # 790 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) toks metas tikriausiai kai viskas atrodo nepatinka, griūna ir t.t. Stenkis prasiblaškyti...gal pas kokią draugę nuvažiuok ar susitikite..žiema veikia visus... pritariu Atilei,nedepresuok brangioji uzsiimk kuo nors kas miela kad nelystu durnos mintys i galva,tada nebus kada depresuoti
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
Paskutinį kartą redaguota nerida - Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:52 PM |
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:58 PM | Žinutė # 791 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vilmutee, va dabar tai ir aš apsižliumbsiu...taip gražiai ir teisingai parašei
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:00 PM | Žinutė # 792 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ačiū mergaitės už palikymą Quote (Atile) gal pas kokią draugę nuvažiuok ar susitikite..ž tai tame ir esmė jog aš čia ne vietinė kelias turiu pažystamas diena dirba jos o vakare vyras grižta kol nusimaudo kol pavalgo ir vakaras jau Quote (vilmutee) Titanike, atsimerk ir pažvelk į pasaulį vaiko akimis. tu teisi,kaip faina kaip vaikai džiaugtis moka,ačiū tau tikrai suvirpimai mano širdi su tokiais žodžiais
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:06 PM | Žinutė # 793 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1022
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) vilmutee, va dabar tai ir aš apsižliumbsiu...taip gražiai ir teisingai parašei Atiliuk nebandai Quote (titanike) tu teisi,kaip faina kaip vaikai džiaugtis moka,ačiū tau tikrai suvirpimai mano širdi su tokiais žodžiais
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:09 PM | Žinutė # 794 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kartais užplaukia..niekas nemyli niekam nereikalinga...o va sunelis preina sako: aš tave labai myliu..nu šakės tada ai gerai baigiam...tikrai verksiu
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:26 PM | Žinutė # 795 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas Quote (vilmutee) Titanike, atsimerk ir pažvelk į pasaulį vaiko akimis. Labai teisingai parašei... Aš tuo naudojuosi, kai būna labai sunku ir (kaip nekeista) man tai padeda...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |